Doğum gününde illa bir kutlama yapar mısın?

#büyükyorumcu
Doğum gününde illa bir kutlama yapar mısın?
#büyükyorumcu
Bu kişinin nasıl yetiştirilmiş olduğu ile ilgili bir durum biraz da bence. Kimse kutlamasa bile ailemden kutlamasını beklerim. Çünkü öyle alıştım. Benim doğum günüm yaza denk geldiği için pek arkadaşlarımla kutlama şansım olmadı. Sadece üniversite zamanı yaz okulu sırasında olmuştu. Orada tanıdığım bir arkadaşım hep kutlar, ben de onun doğum gününü kutlarım. Yine üniversite zamanı birlikte takıldığım, yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bir arkadaşım da muhakkak kutlar ve ben de onun doğum gününü muhakkak kutlarım. Kutlamasa da alıştığım için beklerim. Artık sevgili olduğum kimsenin doğum gününü kutlamam. Önceden kutladım hep ama en son birinde kutlamış olduğuma da pişman oldum. Seni düşünende kabahat diye düşündüm. Üstelik zaten hiçbiri de benim doğum günümü kutlamadı, unuttu. Artık almadan vermek yok.
Aksine kutlanırsa üzülüyorum zaten çocuğumdan başka kutlayan olmaz da onunda sessiz kalmasını istiyorum ama yapmıyor çünkü kutlanacak bir yanı yok, iyi ki doğmadim ki, ben istemezdim doğmayı. Bu kadar bk bir hayatı neden isteyip neyini kutlayalım. Sessizce atlatmak istiyorum ama ilk KS kutluyor mesajı görünce geriliyorum
Cevap
3Cevap
Benim zaten kimse kutlamıyorum umurumda da değil.
Bugüne kadar kutlayan olmadı hiç.
Hissederim elbette. Bana gösterdikleri özeni görmem için önemli bir gün
Evet gider bi mum bi kek alir kendim kutlarim. Bide hediye tabi
Yok hatırlayanlar kutlasin diyede fazla dile getirmem hatta
Genelde kimse kutlamıyor, aşırı üzülüyorum içime atıp devam ediyorum
Daha geçen ki doğum günümü kimse kutlamadı anneme söyledim sadece doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun vb dediler ben kutlama bekliyordum...
Kutlamayanlari tek tek arar tripimi atarim 😄😄
Hissederim tabii ki doğum günün kutlu olsun
Doğum günü kutlamıyorum zaten
Vala umrumda değil hiç kutlamadm
Hissetmem canım kendim ❤️
Evet, üzülürüm.
Üzülmüyorum alıştım artık...
Evet üzülürdüm:(
Kimse kutlamaz ben kendim alkislarim
Evet
tabikidekötü hissederim
Umurumda olmaz