Ben gayet güzel bi kızım 28 yaşına geldim ve 5-6 senedir devlet kurumunda memurum. Okuduğum bölümde mühendislik yani. Mühendis bile gelmiyor yaa. Kısmetsiz miyim neyim ben anlamıyorum. Ben de gördüklerim gibi iyi birini haketmiyor muyum. Nedeeeen
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar özelim açık, ergenlik yapmanıza gerek yok (yapanlara söylüyorum)
Neden bana gelen kısmetler hep işsiz kısa veya saçı dökülmüş kişiler ?
yaw @hakiyeniden bu ziyaya inanma çakıyla aslan öldüren meşhur ziya abi gibi buda osurup osuurp ipe dizmekte ustalaşmış. Hava yastığı bu başka bi şey yok bunda. sen; @hakiyeniden bundan daha güzelsindir büyük ihtimal : D gelmiş burada egosunu sıvazlatıyo yorumlarla işte
Davulun dengi misali 1..2 sene daha bu havalara girip, sonra kel değil topal olsa nikahı basan. Zannettiğin kadar güzel olsan onlar da, o cesaret olmaz
Güzel diye idda etmiyorum söylüyorlar zaten 😏 neden topala nikahı basayım evlenmek zorunda mıyım ben kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz acaba, bu ne dar kafalılık
Biraz global olun yaa Avrupa lılar sizin gibi dar kafalı mı acaba. 1-2 seneye turşunu kurarlar muhabbeti okumamış kültürleşmemiş insanların zihniyeti, demek ki öylesin
Çevreme değilde sana mı inanıcam? Amanda cerny e evlenme teklifi eden yozgatlı dayının yaşadığı çağda yaşıyoruz amanda cerny çirkin o zaman senin geniiiş erdemliii engin bilgi ve tecrübene göre, iyi bi şey olsaydın televizyon programlarında konuk olurdun
@uyelerdenbiriyimmk aga bu kendine bir kaç farklı hesap açmış ruh hastası. aşağıda @-KendineSüslü hesabıyla kendi sorusuna kendisi yorum yapıyo özürlü :DDD
Keller iyi biri olamaz mı yani onu mu diyorsun? Dış görünüşe göre yargilarsan inadına sana öyle kişiler denk gelir söyliyeyim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
johnny deep falan mı bekliyorsun burası Türkiye , işsizlerin stresin hatsafhada olduğu bir ülke , saçı olanlar da baba'dan dede'den miras bekleyenler falandır stres falan yoktur
Yukarıdan aşağı Yorumlara indirirken elim çarpmış. Ben sana neden iltifat ediyim? Bana ezik diyosun üstüne iltifat bekliyosun. Ben normalde bile kimseye durduk yere iltifat etmem. Cinsiyetin bi seyi değiştirmez
Ooooo senden hiç olmaz söyliyim. Şahsen ben kendim psikopatmıyım bana hakaret edem kötü sözler söyleyen birinden etkileneyim ya da onu yanımda tutayım. Saçmalık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Her kelin bir kör alıcısı vardır mantığıyla sana kör muamelesi yapmışlar , gözlere dikkat et
Özele gelsene bi
Cesaret edemiyorlar dicem de bu saydıklarındaki özgüven nereden geliyo acaba😂
Biri tanıdık vesilesi, ya gerçekten ya düzgün erkek piyasada yok seçilmiş ya da ben kısmetsizim anlamıyorum
Allah çirkin şansı versin diye boşuna demiyorlar işte bacımsu😂 iyiler gitti çürüklere
Vallahi
yaw @hakiyeniden bu ziyaya inanma çakıyla aslan öldüren meşhur ziya abi gibi buda osurup osuurp ipe dizmekte ustalaşmış. Hava yastığı bu başka bi şey yok bunda. sen; @hakiyeniden bundan daha güzelsindir büyük ihtimal : D gelmiş burada egosunu sıvazlatıyo yorumlarla işte
@DareDevil_ orasını bilemem ben sadece hemcinsime destek atmak istedim😆
@hakiyeniden niye cins ayrımı yapıyosun şimdi insan insandır
@DareDevil_ kızın sorusundan yola çıkarak destek attım. Ayrım yaptığımı düşünmüyorum ayrıca. Kadın kadına yardım etmeli bunda kötü bir şey yok.
@hakiyeniden erkeğe niye yardım etmiyosun? onun yardıma ihtiyacı olmaz mı hiç? İlah mı bu erkek türü?
@DareDevil_ hangi erkeğe yardım etmem gerekiyor? Soruyu soran kız
@hakiyeniden banaaaa , soruyu soran kızsa yorumu yapanda benim. illa soruyu sorana mı yardım etcen azcıkda bana et nolcak
@DareDevil_ senin ne derdin vardı😁
@hakiyeniden fazla sıkma o dişleri lazım olur çiğnerken
@DareDevil_ diş sıkmak nerden çıktı ya 😃 gözlüğünü takmayı unuttun galiba göremedin emojiyi tam olarak
Sen bir tanesin 😍😍😍🥰🥰🥰🌸🌸🌸
@DareDevil_ kıskanma sende 😒😒
Hasta bebeğim bu adam ya boş ver. Allah şifa versin
Benim sa lak mühendis bir kız arkadaşım, bakire olmadığı için gitti ilk okul mezunu biriyle evlendi..
canım mış
Slk mış
Hemde nasıl, şu anda cinsel hayatı sıfır.. insan kocasıyla sevişmez mi, yok bitti hayatı , şimdi de boşanmayı düşünüyor
Eee onun bunun lafına bakarsa iştee. Bana da baskı yapılıyor istediğim gibi biri olmadan asla umrumda bile değil yaşım
Hakkında Hayırlısı olsun umarım
Bir yorumda yaw he he demişsin, nerelisin ya da nerde yaşıyorsun?
Hatay lıyım
Hee bende Mersin :)
Yaş doğru mu senin
37
Ben cevabı biliyorum ama sen bunu duymak ister misin bilmiyorum
Söyle neymiş
Senden üstün birinin seninle ilgilendiğinde onu kontrol edememekten korkuyor olabilir misin?
Ya alakası yok yeterki altımda olmasın en nefret ettiğim
Haklısın başarılı biri istiyorsun. Ama bir yandan da kontrolünü sağlayacak kadar kimseye güvenmiyor olman doğal. Kendinde bunu düzelt değişimi gör
Öyle bi
Şey yok son yazdığını şu an sen uydurdun
Nasıl diyorsan. Yaşa gör
Sadece altımda olmasın benden vasat olmasın istiyorum ya bu kadar bunh Nil’e hayat bana çok görüyor sanırım
Çok mu emek verdin şu an bulunduğun yere gelebilmek için?
Sana ne lazım? Emek mi?
Bu benim için değil sadece seni tanımak için sordum. Karşımdaki adam da hayat için benden çok emek vermeli demen de çok doğal
Eyw
eyvallah :D
2 seneye turşun kurulur. Kedi sahiplen bari yalnız yaşlanma
Saçmaladın sen de iyice
Evde kalanlar birini sevmiş ama o kişiyle evlenemeyenler oluyor yine de sen bilirsin, evlenmemek kişisel bir tercih
Erkek yok diye soru açmış ağlıyorsun. Sonra da evlenmemek tercih mercih edebiyat yapıyon ne iş
Erkek yok diye soru açmadım ben beğendiğim gibi biri olmadığı için yakındım sadece senin nasıl bi anlayış tarzın var tuhaf?
Davulun dengi misali 1..2 sene daha bu havalara girip, sonra kel değil topal olsa nikahı basan. Zannettiğin kadar güzel olsan onlar da, o cesaret olmaz
Güzel diye idda etmiyorum söylüyorlar zaten 😏 neden topala nikahı basayım evlenmek zorunda mıyım ben kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz acaba, bu ne dar kafalılık
Zaten insanlar güzel olduklarını idda etmezler etraftan duya duya artık böyle olduklarını kabul ederler bunu da öğren lazım olur..
Neden herkes ayrıca papağan gibi bi iki sene diyor 34 yaşında nikahlanacak arkadaşım var benim. çok basitsiniz
Bizim millet sever yalanı dolanı takılma oralara ha birde kalp kırmama adı altında egoyu tavan yaptırdığımız da doğrudur
Maşallah parmaklar da makina anasını satim : D
Biraz global olun yaa Avrupa lılar sizin gibi dar kafalı mı acaba. 1-2 seneye turşunu kurarlar muhabbeti okumamış kültürleşmemiş insanların zihniyeti, demek ki öylesin
Zaten bu avrupa sevdanız yüzünden kriterler tavan tutturmuşsunuz bir akım gidiyor sende mi koreli seviyon kel koreli arkaşım var olur mu
Çevreme değilde sana mı inanıcam? Amanda cerny e evlenme teklifi eden yozgatlı dayının yaşadığı çağda yaşıyoruz amanda cerny çirkin o zaman senin geniiiş erdemliii engin bilgi ve tecrübene göre, iyi bi şey olsaydın televizyon programlarında konuk olurdun
Sen tartışacak kendi düşüncelerine göre birini bul en iyisi bazı insanlarla tartışılmıyor bile yaa ne bu böyle aaa
Çevrenden gelen taliplerden yakınıyon ama bu ne yaman çelişki : D
Evet sitemimi ve içimi dökmek istedim ne var bunda, herkesin istediği gibi biri vardır değil mi alakasız kişilerin gelmesi benim sorunum değil
@uyelerdenbiriyimmk aga bu kendine bir kaç farklı hesap açmış ruh hastası. aşağıda @-KendineSüslü hesabıyla kendi sorusuna kendisi yorum yapıyo özürlü :DDD
yorum yapan kızları çekemediği için yorumlarını siliyor ruh hastası :D
Mal olduğu sorudan belli zaten : D
Keller iyi biri olamaz mı yani onu mu diyorsun? Dış görünüşe göre yargilarsan inadına sana öyle kişiler denk gelir söyliyeyim.
johnny deep falan mı bekliyorsun burası Türkiye , işsizlerin stresin hatsafhada olduğu bir ülke , saçı olanlar da baba'dan dede'den miras bekleyenler falandır stres falan yoktur
Johnny deep beklediğimi mi söyledim ne alaka?
sen tamamen dış görünüşle ilgileniyorsun , böyle karizmatik uzun boylu yakışıklı birisi senin gibi bağnaz kendini beğenmiş kızlara bakmaz zaten
Kurgu on üzerinden 4
mühendis olmak sana insan vasfını kazandırmıyor bunu unutma
kellik de insan vasfını kaybettirmiyor , zeka sorunun var bu yüzden evde kalacaksın
Mühendislik çok övünülecek bi şey değil zaten çalışmayıp bunu bile olamayana ama ben de hakaret ederim yani doğruya doğru kimse kusura bakmasın
Beni güzelliğim için beğendiklerine göre ben de dış görünüşe önem verebiliriz eşitiz sonuçta değil mi? Kadınlar çalıştığına göre..
Bu devirde kim görücü evlenir?
Anasının ağzının içine bakan slk ben
Yok o manada sormadım tipi iyi olanlar çok kolay birini bulabilirler ki tipi ortalama altı olanlar görücüye daha çok yöneliyor bence
Öyleyim çünkü ondan 😂 annesini çok fazla dinleyen biri olarak gerçekten slk ım ben görsen bu güzellikle nasıl kaldığımı sorarsın
Saci dokulmus ne alaka aw ne gereksiz kizsin sen
Asıl sensin gereksiz oksijen israfı seni
Saçı dökülmüş kadınla evlen o zaman
Mal saci dokulmeyen insan mi var erkekler kel kalabiliyor kadinlar cok nadir kalan var bunu kriter olarak soylemen ne kadar bos biri oldugunun ispati
Tamam işte sen evlen o zaman
Ben valla buna bakmam sevdikten sonra evlenirim tabi bu kriter degil
Evlen o zaman ne diyim zevk meselesi 😂
Kapat kiz ozelini herkese acma jfjfjf
Hahaha kızı bini ister biri alır cicim
Dogru :d
@diibindibii aga bu kendine bir kaç farklı hesap açmış ruh hastası. aşağıda @-KendineSüslü hesabıyla kendi sorusuna kendisi yorum yapıyo özürlü :D
@DareDevil_ ne alaka? Bak en sevmediğim şey hakaret içeren cümleler terbiyeni takın.
Kendine gel..
aaa ne güzel meslektaşız
İyimiş gıda bölümü ben
elektrik-elektronik bölümü bende
Güzel nerede çalışıyosun
özel sektör, İstanbul
sen nerde çalışıyorsun?
Benim işim rahat belediyede memurum
instagram var mı
ya da telegram
Önce buradan konuşsak mı? Özelim açık
1 xper olunca mesaj atılmıyor
Allah karşına senin gibi birini çıkarsın
Bu da hakaret oldu sanki geçmiş çok iyi değil 😅😅
Orasını bilemem kimine dua kimine beddua. Mal da yalan mülk de yalan var birazda sen oyalan
Çok sığ bi görüş oldu bu
Hadi bakalım😂
Geçmiş çok iyi değil derken?
Çünkü yaşlandın artık
Yaw he he
Gerçekler acıdır 😄
Komik mi
Moralin bozuldu dimi hehehe 🤪
bozulması mı gerekiyordu, psikopat mısın sen?
Yok biraz muziplik ediyorum sadece 😌
Yaşlı değilsin gençsin
İnsanları incitmek ve kalp kırmak ne ara muziplik oldu, iyi bi şey mi bu?
Ya burayı bu kadar ciddiye alıyor musun gerçekten
Ben almıyorum , alsam böyle bişey demem
Aldığım için sormadım zaten şu zihniyet hoşuma gitmediği için sordum, gerçekte de böylemisiniz cidden senin gibiler de dahil
Hayır
İyi madem
Devlette mühendislik mi yapılır iyy igrenç
İnsanlar devlette çalışmak işin rüşvet veriyorlar yine de sen bilirsin.
Ayrıca ne iş yapıyosun ki
Bu özgüveni hayırdır?
Ben de mühendisim. Sektörüm savunma sanayi. Firma ismi vermeyim ama herkes iyi bilir hahahaha🤷🤣
Iyy özel de mi çalışıyosun yani
Evet. Benim gibi özel insanlar özelde çalışır 😎🤣🤣
Iyy ezik
28 yaşına gelmiş erkek diye kuduruyor ve ve işin kötüsü BULAMAMIŞ. Millete ezik büzük diye saldırıyo 🤣
Oğlum senin layığın soruda yazdığın gibi. Kel ve Kısa insanlar. Evren sana DENGİNİ yolluyor 🤣🤣🤣 Bu mesajı aldın mı zavallı 😏 🤣
Tuhafsın, sorumu da beğenmişsin iki üç iltifat etsen de ben de sana düşsem keşke. Ama yok
Yukarıdan aşağı
Yorumlara indirirken elim çarpmış.
Ben sana neden iltifat ediyim? Bana ezik diyosun üstüne iltifat bekliyosun.
Ben normalde bile kimseye durduk yere iltifat etmem. Cinsiyetin bi seyi değiştirmez
Ooooo senden hiç olmaz söyliyim. Şahsen ben kendim psikopatmıyım bana hakaret edem kötü sözler söyleyen birinden etkileneyim ya da onu yanımda tutayım. Saçmalık.
Oğlum senin layığın soruda yazdığın gibi. Kel ve Kısa insanlar. Evren sana DENGİNİ yolluyor 🤣🤣🤣 Bu mesajı aldın mı zavallı
Bu yorumun için helal sana reis 👍👍😂 çok güzel kapak olmuş bu erkek hastasına
Hangi Mühendislik?