Merhaba.
Ben 7 yaş büyük bir manevi ablam vardı, whatsapta konuşurken sohbetin devam etmesini istiyordum ancak ettiremiyordum. Sohbeti devam ettirmek için yalandan kendime bir sevgili yarattım ve onun üzerinden konuşmaya devam ettik. Kendisi avukat ve bende avukat olmak istediğim için onunla alakalı da sorular sordum. Soramadığım soruları da hocalar soruyor diye ona soruyordum. En sonunda anladı. Ona değer veriyorum ve üzüldüm. Bu yalanları söylemek içimde bir dertti, ona açıklayacaktım ama ben açıklayamadan o anladı. Bu olay cumartesi ve pazar günleri oldu. Cumartesi o bana bu yalanları anladığını söyledi, bende pazar günü ona 8 dakikalık ses kaydı attım, anlattım her şeyi. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum, çok pişmanım ve onu kaybetmek istemiyorum. Benim için değerli birisi.
Ben 7 yaş büyük bir manevi ablam vardı, whatsapta konuşurken sohbetin devam etmesini istiyordum ancak ettiremiyordum. Sohbeti devam ettirmek için yalandan kendime bir sevgili yarattım ve onun üzerinden konuşmaya devam ettik. Kendisi avukat ve bende avukat olmak istediğim için onunla alakalı da sorular sordum. Soramadığım soruları da hocalar soruyor diye ona soruyordum. En sonunda anladı. Ona değer veriyorum ve üzüldüm. Bu yalanları söylemek içimde bir dertti, ona açıklayacaktım ama ben açıklayamadan o anladı. Bu olay cumartesi ve pazar günleri oldu. Cumartesi o bana bu yalanları anladığını söyledi, bende pazar günü ona 8 dakikalık ses kaydı attım, anlattım her şeyi. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum, çok pişmanım ve onu kaybetmek istemiyorum. Benim için değerli birisi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kendini affettirmeye çalışmaya devam et. Sana kırılmakta haklı ama geri dönüşü olmayan bir hata değil.
sence hemen mesaj atmaya başlayayım mı, yoksa zaman mı geçsin, nasıl hareket edeyim?
Hemen atma ses atmışsın bekle biraz dinlesin düşünsün
peki atarsam ilk mesajım nasıl olmalı?
yüz yüze görüşme şansın yok mu?
farklı şehirlerdeyiz ama şehirlerimizin arası 30 dakika bile sürmüyor.
Nasıl diyebirilm ki yüz yüze görüşelim mi
yani fırsatın varsa yüz yüze en sağlıklısı olur
anladım da ne diyerek onu yüz yüze konuşmaya ikna edebilirim, bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba abla, ses kaydında da ifade ettiğim gibi ben sana çok değer veriyorum. Sana yalan söyleyerek büyük bir hata ettim. Her ne kadar kendimi ifade etsem de içime sinmiyor eğer sen de müsaitsen seninle yüz yüze görüşmek kendimi affettirmek isterim diye mesaj atabilirsin
bunu ne zaman atayım
ses kaydına cevap yazdı mı veya dinledi mi
dinledi ve yazdı
konuscak konu bulamiyordum ne demek? bir sey yoksa susarsin kafadan bir sey yaratmaya yalan soylemeye gerek yok benim bunlara ayiracak zamanim gercekten sen sayfalarca sorulari mesajlari bana cevaplattirarak zamanimi aldin surekli, ben de sana yardimci olmaya calistim zaten anliyordum ama canım yerine koymak budur furkan
Özür dilerim abla.
Tamam daha fazla ozel hayatin ve hukukla ilgili bir sey sormazsan sevinirim her seyi acikladim zaten internette de bulursun
[16:39, 19.09.2021] Bilgesu Abla: Sen zaten benden cok kendini yordun o mesajlari yazarak cidden ugrasma bunlarla derslerine bak ya
iyi calismalar
sinirli olduğunu farkettim
ne yapmalıyım
Yazdığım mesajı at bakalım ne diyecek
yazmak yüzsüzlük olur mu
bir de mesajları okudun, ne anlıyorsun
Yüzsüzlük olmaz o mesajı yaz ve bir daha bir şey yazma kararı ona bırak. Mesajlardan anladığım çok kızmış ve sıkılmış sorulardan
yazıyorum bakalım nolcak
birkaç gün sonra mı yazsak acaba, ne diyorsun
Yarın yaz çok da erteleme
tamam, sence ne der?
attığı mesajları gördün, tahminince cevabı ne olur
sence ne der
Valla bilemiyorum tek mesajdan anlayamayız sen yaz ne der ne diyecek kaygısına girmeden. İçinde kalmasın
bu yüzyüze konuşmak isterim kısmını değiştirelim mi?
bu mesajı daha nasıl etkileyici ve samimi yapabiliriz?
ne diyorsun
Yani biraz onu kullanmış gibisin ama gerçekten pişman olduğunu anlar görürse affedebilir
sence ne yapabilirim?
Çiçek yolla özür dile
başka
Yalanla hiçbir ilişki yürümez.
yalancı birisi değilim amacımın ne olduğunu yukarıda yazdım ama bir nevi haklısın. O kadar büyük bir yalan da değil bence