3 senelik bir ilişki yaşadım. İlişkinin ilk birkaç ayı dışında hep mutsuzdum ve bir türlü verilen sözlerden dolayı ayrılamadım. Bu mutsuzluk bir süre sonra beni aldatmaya kadar götürdü. Duygusal bir aldatma değildi tamamen cnseldi. Daha sonrasında ben git gide ilişkimden soğudum ve bitirdim. Ardından hayatıma yeni birisi girdi. Aşık oldum, gerçek aşkı ilk defa tattım. Dışarıya playboy modunda kendimi yansıttığım için herkes beni ona kötülemeye çalıştı. Dolayısıyla bana hiç güvenemedi ama o da çok aşık oldu ve hala aşık. Bir süre sonra ben, o ve eskiden cnsel ilişkiye girdiğim kız aynı ortama girmek zorunda kaldık. Sebebi ise tamamen iş. Bana adeta içine doğmuş gibi; daha önce bu kızla aranızda birşey mi oldu diye sordu. Bende onca güvensizliğin üstüne onu kaybetmekten korktuğum için hayır dedim. Aşık olduğum kız ve ilişkiye girdiğim kız arkadaş olmaya başladı. Fakat bir süre sonra ilişkiye girdiğim kız, onu kıskandığı için herşeyi gidip anlattı. O anlattıkça ben yeminler edip yalanladım. Çünkü kaybetmekten çok korkuyordum. Daha sonrasında artık işin içinden çıkılmaz bir hâl aldığı için herşeyi itiraf ettim. Benden ayrıldı; hatta hayatında hiç istemediğini ve hayatına başka birini alacağını söyledi. Uzun süredir de bunca şeye rağmen çaba sarfediyorum. Biliyorum, görüyorum, hissediyorum hala bana aşık ama bir türlü bu durumu aşamıyor ve onu kandırdığımı, o kızla aynı masaya oturmasına dahi benim müsade ettiğimi düşünüp beni suçluyor. şu an hala görüşüyoruz hatta adeta sevgili gibiyiz ama her günün sonunda benle bir gelecek planlamadığını, beni istemediğini ve hayatından çıkartıp başka birini alacağını söylüyor. Sizce ne yapmalıyım. İğrenç şeyler yaptım, bunlardan çok pişman oldum ve o hayatıma girdikten sonra tamamen kendimi ona adadım. Onu da kaybetmemek için yalanlar yeminler ettim. Nasıl çıkılır bu durumdan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Durumdan dürüst olarak çıkılır. Yalanlar üzerine bir ilişki kurma , bize nasıl herşeyi apaçık anlatmışsın al kızı karşına konuşturma aynı şekilde anlat ama daha uygun bir dille , araya giren kişilerle ilgili ayrıntıya girme , hatanı kabul et pişmanlığını belli et güven ver ( artık nasıl yaparsın bilmiyorum) ama dürüst olursan ve duygularını açıkça söylersen ve ciddiyetini gösterirsen karşı taraf da sana dürüst olur seviyorsun sevginden eminsin o zaman daha fazla bu sevgili olaylarını devam ettirme onunla ciddi olduğunu ilerde bu durumun tekrarlanmayacağını söyle , emin ol rahatlayacaksın eğer kabul ederse kız senindir etmezse zaten duyguları bitmiştir ama hala seninle olduğuna konuştuğuna göre pek te bitmiş gibi görünmüyor sadece olanlardan araya giren zamandan vs ötürü gururu ağır basıyor. İyi geceler 🌙
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güvenilir birisi olduğunu görene kadar bekle. Altın gibi bir tavsiye veriyorum inan. Eğer seviyorsan gerçekten, vazgeçmediğini göster. Başkalarıyla olmayarak, başkalarıyla eğlenmeyerek artık aklına ne geliyorsa. Onun için güvenilirliğini tekrar ispat edersen ve yeterince beklersen dönecektir. Üstüne çok gitme ve ihtiyacı olduğu zaman orada ol. O kadar.
00 Yorumla
Dostum sen ilk ilişkideki kızdan emin değilsen o kızın ahını niye aldın oh olmuş öyle kal inşallah o kızda da akıl varsa sana dönmez yarın öbür gün yine mutsuz olup onu da bırakırsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
Eden bir yerde buluyor işte buna ilahi adalet diyoruz. Bir insanın duygularıyla oynayıp
3 sene boyunca habersiz şekilde sevgilin olduğu halde başkalarıyla seks yaptığın ama kızcağızın haberi bile olmadığı durumda yattığın kızın o eski sevgilinin intikamını almış olması sanırım gerçekten Allah’ın işi. İnsanları sevmiyorsan duygularıyla oynamayacaktın o kızda artık sana güvenemez şu an konuşması neden biliyor musun? Yarım kalıyor gibi hissedecek ama tamamladığı biri olunca senle iletişimi kesecek kıvama gelecek. Senim durumun “ Ben sı*tım tüyü nereye dikeyim “ diyor Cem Yılmaz o misal geçmiş olsun.10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Sevgilin bu konuda sonunu kadar haklı. Sana hala aşık olabilir, seni hala sevebilir. Fakat bu sana güvenebilir anlamına gelmez. Bir ilişkide güven olmazsa o ilişkinin devamı asla gelmez. Biraz onu kendi haline bırak. Belki içi biraz soğursa sana karşı tekrar bir güven duygusu gelişebilir.
40 Yorumla Burda yazdığın gibi samimi şekilde ona da anlatmaya calis durumu şansın varsa afeder ama ben bunu yaşasam afedemezdim sanırım bu kadar yalan söyleyen biriyle kimse birliktelik sürdürmek istemez üzgünüm 😔
00 YorumlaYalan söylemeye çektin.
Artık ağlama vaktin gelmiş sevgili playboy erkeği.
Yalvar yakar belki affeder seni.
Ama imkansız gibi görünüyor.
Kimse güvenmez böyle bir erkeğe.
Allah düşmanımın başına vermesin.00 Yorumla- +1 yıl
Bu kız için çok ağır olmuş gerçekten hala seninle konuşabiliyor olması, kızın gerçekten Sana olan düşkünlüğünden kaynaklı..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Bir daha aşık olmadan önce karakterini değiştir Önceki sevgilinin ah ı tutmuş aşkını elinden almış Sen değişmezsen hep aynı hatayı yapıp durursun
00 Yorumla- +1 yıl
Kendini Kandırmışsın , Onu Değil.
Sadakat Her Şeyden Önemli , Varsa Gerisi De Gelir.
Yoksa Kökten Problem.
Her Şey Gün Yüzüne Çıkar Elbet , Adına Üzüldüm.00 Yorumla - +1 yıl
İlişkide yalan olmamalı eğer yalan konuşmaya devam edersen daha kötü slnuçlar doğabilir bence şimdiden doğruları söyle
00 Yorumla Ona söyle çünkü söylemesen yalanın daha da büyük olur ozaman hiç bir şekilde affedemez seni
00 Yorumla- +1 yıl
Karaktersizliginde boğul
11 Yorumla- +1 yıl
mantıklı bir cevap olmuş
- +1 yıl
kendim ettiiiim kendim bulduuum sie çomarr
10 Yorumla - +1 yıl
sadakatsiz volkan, sen misin aslanım?
01 Yorumla Ağlama duvarında kendini affettirmelisin...
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
devamında noldu merak ediyorum?
00 Yorumla - +1 yıl
Sana tavsiyem; ikisini de otele çağır.
00 Yorumla Senin gibiler sevgili yapmasın bi zahmet..
00 Yorumla- +1 yıl
en kısa zamanda gerçegi söyle
00 Yorumla Üzgünüm ama burdan çıkış yok ya
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Çok iyi olmuş beter ol
00 Yorumla Kotu olmus
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba 💜
Öncelikle samimi anlatımına bayıldığımı söylemek istiyorum. Okurken seninle aynı duyguları yaşadım ve paylaştım. Yazı diliyle bana bu kadar geçen duygunun, kız arkadaşına geçmemesi imkansız.
Hepimiz hatalar yapıyoruz. Hatta hatalar bizi biz yapan şeyler diyebilirim. Önemli olan onları kabul etmek ve ders almayı bilmektir. Öncelikle bu sebepten ötürü seni tebrik ederim. Hata yaptığını anlamış, kabul etmiş ve düzeltmek için yollar aramaya başlamışsın.
Farketmediğin bir noktayı da ben sana göstermek isterim. Aslında senin kadar kız arkadaşın da kaybetmekten korkuyor. Seninle sevgili gibi görüşmeye devam etmesinin sebebi tam olarak bu.
Hatalı olduğumuz zaman tüm ipleri karşı tarafa vermek ve kendimizi ilişki içinde yok saymak gibi davranış modelleri içine giriyoruz. Fakat bu da bir hata.
Şöyle düşünelim hatalı olan kız arkadaşın olsa sen ne yapardın?
Ya onu affeder yoluna devam ederdin, ya da affetmez kendi yoluna bakardın. Bu ilişkiyi geri kazanmak için yapman gereken de kız arkadaşını bu yol ayrıma getirmek ve bunu net olarak YOKLUĞUNLA yapabilirsin. Adı konulmamış ve seni yok sayan bir ilişkide kalmaya ısrar etmek ancak seni bu kısırdöngüde bırakır. Arkadaşı gibi davran.
Sebebini sorarsa onun istediği gibi davrandığını söyle. Biraz yoğunum, yarın görüşelim mi, seni sonra ararım gibi cümleleri sıklaştır. Kararının olumlu yönde değiştiğini göreceksin. Olumlu dönüşlerini ve iyi haberlerini bekliyor olacağım. 🧚✨
Merhaba, çok teşekkür ederim. Zaman ayırıp gerçekten yardımcı olmaya çalıştığınız için. Az önce tekrar ve son olduğunu ben belirterek bir buluşmadan daha ayrıldık. Mükemmel bir buluşmaydı, aşkımı ve aşkını sonuna kadar tekrar hissettim. Ama son cümleler yine aynı oldu. Herşeyi kabullenebildiğini fakat özellikle ilişkiye girdiğim kişiyle onun aynı ortamda olmasına nasıl müsade ettiğimi söyledi. Korktuğumu ve onu kaybetmek istemediğimi söyledim. Zaten onlar kendiliğinden bir arkadaşlığa girişti. Ben bu arkadaşlıktan memnun olmadığımı her hissettirdiğimde de bu durumdan işkillenip sebeplerini sorardı. Bu yüzden korkup köşeye çekilmiştim. Ama o haklı olarak ucunda onu kaybetmek dahi olsa karakterli bir duruş sergilemem gerektiğini söyledi. Mesajını yeni gördüm. Fakat sanırım içime doğmuş gibi dediklerini yaptım. Daha sağlıklı bir karar verebilmesi için bensizliği de görmesi gerektiğini söyledim. Tabi o her zamanki katılığıyla kararını zaten verdiğini, olmayacağını ve görüşmeyerek doğru bir karar verceğimizi söyledi. Ama bu konuşmadan sadece 5 dakika önce dahi birbirimize olan aşkı yaşıyorduk. Gururunu bir türlü aşamadığını ve bu konuda çok katı olduğunu, bir daha asla olamayacağımızı ağlaya ağlaya söyledi. Şimdi napmam gerek? Cevabını heyecanla bekliyor olacağım, gerçekten artık ne yapacağımı bilmiyorum çünkü...