Yorumlamam. Sırf daha fazla takipçi için böyle bir şey yapılması aşırı saçma. Ben canımın istediği ve sevdiğim herkesi takip ediyorum. Kimseden de beni takip etmesini beklemiyorum. Bir de üstüne takip ettikten sonra geri takip alamayınca trip atıp engel basanlar onlar zaten çok ayrı bir kafa.
Sana bir şey diyeyim mi Teo bu hayatta en saçma şey sosyal medya özellikle Facebook instagram gibi yerler, lisede tuvalette beraber sigara içip yakalandığın arkadaşınla takipleşip ne bir selam vermek ne bir selam almak... Ama sabah yediği poşe yumurtasından haberdar olmak.. Böyle bir saçma mecra görmedim.
Takipçi derdi olan insan çıkanın dönüşünü bekleyecek kadar aptal aşık gibi davranmaz takipçi arayanı bulur onun geri takibi zaten ânında olur. Senin canın rezillik yermek istemiş belli ki. Bu konu olmamış
ne takipçi derdi ya bunu yapan kişiler silah arkadaşlarım , okul arkadaşlarım filan. Takipçi derdim olsa önüme gelenle takip geri takip yaparım zaten benim böyle bir derdim yok ben bunların kafalarını merak ediyorum sadece
sevdiğim çocuk bir gece ansızın böyle yaptı. sabahlara kadar ağladım ve 2 gün sonra ben de onu takip etmemi çıkarırım dedim çünkü ertesi günü çıkarsam onu stalklayan biri imajını verecektim. ertesi günü onu da kaldırmıştı. amacı takipçi kasmak değildi ama bana olan nefretini göstermek istedi...
Instada cok yasıyorum onu yav foto beğeniyorum bakiyorum 1 saat sonra takipten cikms cok sinirleniyorum ve biraz saydırıyorum doğrusu sinirledingim nokta da kendisi ekliyor zaten beni. d
Ana Sayfa > KS Hakkında > Sorular > Karşılıklı takipleştiğiniz birisinin sizi takipten çıkması ama ne hikmetse onu hala takip ediyor olmanızı nasıl yorumlarsınız?