Bende bu işi yapıyorum, satışlards iyi gidiyor gayet. Dolandırıcı bir şirket olsa bu kadar insan niye yapsın demekki para var?
Dolandirici, birakkk
Devam etttt
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Onu bilmiyorum ama cargo işinde işin içine vergi filan giriyor onları verince kar yapmak zor oluyor , vergi vermezsen haram oluyor.
Ama vergi işini çözüp baslari atlattiysan bilmiyorum caiz mi değil mi hocaya sormak lazim
O vergiyi belli bir kariyer atladiktan sonra kalkıyor
Hayır kâr kalıyor
Cevap
2Cevap
Ben de yapmak istiyorum kullanmak istiyorum gercekten ise yariyor mu cok baktim cevrem de var bu isi yapanlar da tabi tam olarak bilgiye sahip degilim ben spor yapacam kilo vermek ve biraz vücut yapmak icin bunu kullanmam nasıl olur
Çok iyi olur, zaten spor yaparım çoğu bunu yapıyor ek gelir kazanmak için. Mağlum protein beslenme derken masraflar artiyor
Spor yapanlar
Yapanlar değil zaten şirketin üst düzey yöneticileri dolandırıcı. Bu tamamen bir ponzi sistemidir. Ortada bir ürün olması onun ponzi sistemi olduğu gerçeğini değiştirmez. Bu şirketi kuran adam yüksek dozda antidepresan kullanarak intihar etmiş. Ve sözde pazarladıkları bazı gıda takviyeleri streside önlüyordur. İnternetten geçmişini bir araştır derim. ya da requem for a dream izle
Kilo verdiren içecek degil miydi?
Evett
Bence bir problem yok sonuçta sen bıraksan da satis yapılacak bırakmasan da senin elinde olan bir iş degil
Yanlış bir iş mi?
Bu işi ek is olarak mi yapıyorsunuz normal mi ek is olabilir ama normal bir is bence mantıklı degil
Ek iş olarak
Bence bi problem yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?