Aile & Toplum Hiç karşı cinsle güreştinizmi kim yendi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ben abim kuzenlerim kocamla güreştim bayan olarakta eşimin kız kardeşi ve Abimin eşiyle güreştim hepsindede yendim Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelle Hiç karşı cinsle güreştinizmi kim yendi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kemalplus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl helal sana baya baya güçlüymüşün bir kaynın kalmış güreşmedik bence sen onuda altına alırsın kesin bu azimle kuvvetle 0 5 Yorumla kemalplus +1 yıl benimde ablam çok güçlüdür çoğu zaman beni yıkar sırtımı yere yapıştırır üstüme oturur zafer edasyla oley çeker hepp. Yorumla Soran +1 yıl Kayının yokki Yorumla Soran +1 yıl Kayınım yok Yorumla kemalplus +1 yıl olsa kesin yıkardın eminim bir takip atarsmıın rica etsem Yorumla Soran +1 yıl Takiptesin zaten Yorumla
barnebau Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 68% 1 yıl Valla bravo hepsini yendiğine göre oldukça güçlü olmalısın. Ailede senin sözün geçiyordur artık :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kiz kuzenimle güreşirdik gücü yetmezdi, sevgilimlede güreşirdik onunda gücü yetmezdi ama faul yapar kazanirdi genelde jsjsj 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl faul yapardı 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzerine çıkıp kilitlerken zaafımı kullanirdi 😂 Yorumla kismekimse 1 yıl Hmm cidden mi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şişman olduğum için anında panda gibi yuvarlaniyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kimle güreşiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuzenlerle bizim kizlar Yorumla Soran +1 yıl Kızlarmı yeniyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
annemisevmiyorum1 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Sulaleden çoğu bayanla yaptım hepsini de yendim 42 kilo olduğum halde 1 5 Yorumla Sensee +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla annemisevmiyorum1 +1 yıl 19 yaşındayım Yorumla Sensee +1 yıl Aslen nerelisiniz Yorumla annemisevmiyorum1 +1 yıl boş ver Yorumla annemisevmiyorum1 +1 yıl Soran özele gelebilir misin guresle ilgili bisey sormam lazım lütfen Yorumla
Mazarat Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Küçükken ablamla sadece 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kim yeniyordu Yorumla Mazarat +1 yıl Bilerek yeniliyordum😂 Yorumla
Asude569966 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Maşallah erkekleri de yeniyorsun🙂🙂 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 183 boyunda 120 kiloyum😂😂 Yorumla Asude569966 +1 yıl Ooo herkesi devirisin🙂 Yorumla Soran +1 yıl Kocamı üstüne oturup yalvardıyorum 😂😂 Yorumla Asude569966 +1 yıl Yaş kac senin nu kadar güçlüsun😅😅 Yorumla Soran +1 yıl 44 Yorumla Sensee +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Asude569966 +1 yıl 👍👍👍 Yorumla Soran +1 yıl Sende güreştinmi Yorumla Asude569966 +1 yıl Yok🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O guresler kotu oluyor 0 34 Yorumla Soran +1 yıl Niye 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taciz oluyor Yorumla Soran +1 yıl Ben kocamdan güçlü olduğum için sıkınti yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka Yorumla Soran +1 yıl Başka derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimle gurestin Yorumla Soran +1 yıl Kocamla Yorumla Soran +1 yıl Devamlı yeniyorum eziyorum 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun yok o zaman Yorumla Soran +1 yıl Sınirlenince üstüne oturup yalvardıyorum Yorumla Soran +1 yıl Kocamın kız kardeşininde üstüne oturduğum oldu 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dogru dur Yorumla Soran +1 yıl Sen kimle güreştin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abimle Yorumla Soran +1 yıl Kim yendi küçukken bende güreştim abimle halamın oğluylada güreştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşmuyorum artık onunla Yorumla Soran +1 yıl Kimle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abimle ile Yorumla Soran +1 yıl Kim yeniyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yendi Yorumla Soran +1 yıl Niye konuşmuyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yendiyi için diyelim Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 60 kilo Yorumla Soran +1 yıl Bende 120 kiloyum kocam 65 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilr Yorumla Soran +1 yıl Abin kaç kilo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 75 80 gibi Yorumla Soran +1 yıl Başka biriyle güreşmedinmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok guresmedim Yorumla Soran +1 yıl Kocamı senin içinde ezeyimmi yarın 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gures bahanemi Yorumla Sensee +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla
Umutsuzçoçuk03 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Maşallah😂. Karate tekvando falan mi biliyorsun? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kuvvetliymşsin 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni de yensene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip atar mısın merak ettim güreşelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulmuşsun zayıfları devirirsin 190 95 beni de devir Yorumla
mertyydff13 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Abartma ufak salla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye abartayım Yorumla mertyydff13 +1 yıl Kaç kilosun Yorumla Soran +1 yıl 183 boyunda 120 kilo Yorumla mertyydff13 +1 yıl Oha yenersin tabi Yorumla
hakan10270 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hepsini yendim mi 0 7 Yorumla hakan10270 +1 yıl Yendin mi Yorumla hakan10270 +1 yıl Hadi canım sende Yorumla Soran +1 yıl Niye inanmadınmı Yorumla hakan10270 +1 yıl Ya ne biliyim bazılarını yenersin de hepsini yenmek çok zor Yorumla hakan10270 +1 yıl Çok güçlüsün demekki Yorumla Soran +1 yıl 183 boyunda 120 kiloyum Yorumla hakan10270 +1 yıl ya da iyi bir güreşçi Yorumla
BtülllMeow Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yenildim 1 1 Yorumla kemalplus +1 yıl kiminle güreşmiştin peki arkadaşım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
helal sana baya baya güçlüymüşün bir kaynın kalmış güreşmedik bence sen onuda altına alırsın kesin bu azimle kuvvetle
benimde ablam çok güçlüdür çoğu zaman beni yıkar sırtımı yere yapıştırır üstüme oturur zafer edasyla oley çeker hepp.
Kayının yokki
Kayınım yok
olsa kesin yıkardın eminim bir takip atarsmıın rica etsem
Takiptesin zaten
Valla bravo hepsini yendiğine göre oldukça güçlü olmalısın. Ailede senin sözün geçiyordur artık :)
Kiz kuzenimle güreşirdik gücü yetmezdi, sevgilimlede güreşirdik onunda gücü yetmezdi ama faul yapar kazanirdi genelde jsjsj
Nasıl faul yapardı 😂😂
Üzerine çıkıp kilitlerken zaafımı kullanirdi 😂
Hmm cidden mi
Şişman olduğum için anında panda gibi yuvarlaniyorum
Kimle güreşiyorsun
Kuzenlerle bizim kizlar
Kızlarmı yeniyor
Evet
Sulaleden çoğu bayanla yaptım hepsini de yendim 42 kilo olduğum halde
Kaç yaşındasın
19 yaşındayım
Aslen nerelisiniz
boş ver
Soran özele gelebilir misin guresle ilgili bisey sormam lazım lütfen
Küçükken ablamla sadece
Kim yeniyordu
Bilerek yeniliyordum😂
Maşallah erkekleri de yeniyorsun🙂🙂
183 boyunda 120 kiloyum😂😂
Ooo herkesi devirisin🙂
Kocamı üstüne oturup yalvardıyorum 😂😂
Yaş kac senin nu kadar güçlüsun😅😅
44
Sen kaç yaşındasın
👍👍👍
Sende güreştinmi
Yok🙂
bence lıbıdon tavan yapmıs senın
Evet iki arkadaş ile
fanteziye bak. ilgimi çekti :)
O guresler kotu oluyor
Niye 😂😂
Taciz oluyor
Ben kocamdan güçlü olduğum için sıkınti yok
Başka
Başka derken
Kimle gurestin
Kocamla
Devamlı yeniyorum eziyorum 😂😂
Sorun yok o zaman
Sınirlenince üstüne oturup yalvardıyorum
Kocamın kız kardeşininde üstüne oturduğum oldu 😂😂
Dogru dur
Sen kimle güreştin
Abimle
Kim yendi küçukken bende güreştim abimle halamın oğluylada güreştim
Konuşmuyorum artık onunla
Kimle
Abimle ile
Kim yeniyordu
O yendi
Niye konuşmuyorsun
Yendiyi için diyelim
Kaç kilosun
60 kilo
Bende 120 kiloyum kocam 65
Olabilr
Abin kaç kilo
75 80 gibi
Başka biriyle güreşmedinmi
Yok guresmedim
Kocamı senin içinde ezeyimmi yarın 😂😂
Yok gerek yok
Gures bahanemi
Kaç yaşındasın
Maşallah😂. Karate tekvando falan mi biliyorsun?
Yoooh
Süpersin
Erken yaşlarda yapılmamalı
Kuvvetliymşsin
Beni de yensene
Takip atar mısın merak ettim güreşelim
Bulmuşsun zayıfları devirirsin 190 95 beni de devir
Güresmiyorum 😀
Abartma ufak salla
Niye abartayım
Kaç kilosun
183 boyunda 120 kilo