8. Sınıftaydım 7. Sınıfta bir çocukla kavga etmiştik aynı sitede oturuyorduk çocuğa kıl ölüyordum zaten yumruklarla giriştim önce çocuk karnıma bir tekme attı Can'ım baya acımıştı sonra ben de ona tekme attım çocuk tekrar tekme atmaya kalkınca ayağını tutup diğerine vurup yere serdim tekerse sinirlendi tekme atmak istedi ayağını yine tuttum etrafımda çevirdim ve fırlattım kardeşi geldi abla yapma diye ağladı da öyle bıraktım kavgayı :)
3
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Vay be ağır şekilde sen kazanmışsın kavgayı ve tekniklerine bayıldım muhteşemsin :)
Küçükken öyleydi dönebiliyordum da büyüyünce işler değişti :) erkeklere ayrı bir güç geliyor sonradan. Ama lakabım ilkokulda hanım ağa, lisede babaydı ordan anla nası biri olduğumu :)
Çok can yakmışsındır çook :) Hala erkekleri kolay dövebilirsin bu güç ve teknik olduktan sonra ama erkeklere sonradan gelen öküz gücünü kırmak için öncelikle hileli vuruşlar yapman gerekiyor ne yazık ki sıfır hasarla dövmek istiyorsan :D
Çocuktum ergenlik dönemleri tabi mahallede kızlar erkekler doluşmuş oyunlar oynuyoruz kendisini çok zeki zanneden ve kız gruplarının erkek fatması tipli kızlar hepimizin çocukluk dönemlerinde karşımıza çıkmıştır. İşte öyle bir tip de bizim mahallede vardı. mahalleden bir kızla laf dalaşına girdim daha sonra bu erkek fatma geldi artistlik yapıcak ya kızı karşımdan aldı başladı bana omuz atmaya ne oldu hayırdır ne karışıyosun kıza diye bana sataşıyor kızsın bak git işine dedikçe bu korktugumu zannedip daha fazla üstüme geliyor tabi çevreden de ooo ooo nidaları yükseldikçe bu erkek fatma dahada cesaretlendi bir ara elini kaldırdı bana vurucakmış gibi yaptı geri indirdi gülmeye başladı tam o anda buna tokatı bir koydum yere düştü kalktı üzerime saldırdı Yusuf Miroğlu gibi çenesinden kavradım ikinci tokatı vurdum yere düşünce gittim sacından tuttum kaldırdım kafasına bir tane tokat şeklinde vurdum kalk sktrgit dedim ağlaya ağlaya gitti o günden sonra erkeksi tavırlardan vazgeçti bugun belki de at gibi bişey olmuşstur :D
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahaha o evreden geçen kızlar genelde ergenliği atlattıktan sonra afete dönüşüyor ama iyi benzetmişsin ya kızlara şiddete karşıyım ama erkek fatmalara acımıyorum :D
4cü sınıfta beden dersindeyken bir çocuk vardı ismi arifti hiç unutmam voleybol oynuyorduk sacımı çekti durduk yere canımı yaktı bende napıyosun salak dedım bana dogru döndü gülüyodu bıde acaip sinirlendim abi sag bacagımla bir tekme vurdum bacak arasına.. aman yarabbi anasını babası ölse bu kadar aglamaz. Sonrası ne o çocuk bana pislik yaptı nede ben onla konustum. Buda böyle bir anımdır.
7
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir de bacağınla vurmuşsun ya o acıyı tarif etsem yine anlayamazsın. Ha çok yedim ben de fakat hiç ağlamadım ama olsun yine de felaket bir acı yani ağlayana da gülmemek gerek. Hele güçlü bir kızsan var ya aman diyim sen anlatırken benim canım acıdı o derece :D
Normalde cok daha iyi dovenler vardi, cok kisi bacak arasi tekmelemis ama senin kadar iyi vurup cocugu aglatabilen hic olmadigi icin gonul rahatligiyla seni sectim. Cunku ben de orama tekme yedigimde bir keresinde aglamistim. Dunyanin en buyuk acisini sen yasattigin icin seni sectim, tekrar tekrar tebrik ederim :)
Detaylıca açıklatmadan anladığın için teşekkür ederim ama yazık falan değil ya dövmek istediğin kim varsa yap korkma hiçbir şey olmaz, biraz kıvransın pislik. Sen de bu zevki yaşamış ol artık ahaha :D
Lisede hadsizin biri en yakın arkadaşıma şişko diyip aglatmisti. Çocuğun çenesini çıkardım. Yemin ederim gittim yumruk attim ne oldugunu bile anlayamadan bide tekme attim sonra sinifima giderken olayi uyandı gelip sırtıma vurmuştu bende bacaklarının arasina tekmeyi geçirdim. Çenesi çıkmış okula uzun süre gelemedi. Zaten arkamdan vuracak kadar karaktersizdi.. liseden mezun olmadan önce geldi hem arkadaşımdan hem benden özür diledi. Kızdan dayak yedi diyede adı çıktı.. yine sinirlendim.
5
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahaha çene çıkarmak ve bacak arası tekmelemek. An itibariyle en güçlü ve en sert kızımız sensin :D
Fazlasıyla hak etmiş yani vicdan yapacak bir durum yok. Bir kıza arkadan vurmak nedir? Karşı karşıya dayağı yemişsin, rezilliğin yetmiyormuş gibi bir de arkadan saldırıyorsun. Doğru yere vurmuşsun hatta bir tekme az bile.
Olsun zaten senden korktuğu için kafadan mağluptu. Final vuruşunu senin yapman gerekirdi. Umarım ayağına iyi oturmuştur da taşıyamayacağı kadar ağır gelen erkekliğini söküp almışsındır.
Erkek arkadasim nefret ettigim kizla arkadas olarak konustugu icin shot partisinde sarhos olup onu dovmus baska bir gun de sinirlenip cenesine kafa atmistim. (Boyum zipladigim halde anca cenesine yetistigi icin) Ilkokulda siniftan bir kac cougu dovmustum. Lisede kavga ederken beni sakinlestirio tutmaya calisan erkeklere yumruk ve tekme attim. Yakin arkadasimla da tekme tokat kavga ettik hassas bolgeye tekme attim. O da elime tekme atti. Elimden kemik cikti.
5
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tam bir dişi terminatörsün, senden ciddi anlamda korktuğumu söyleyebilirim. Bu kadar iyi dövüşebilmene hayran kaldım, takdir ettim ama çok da tehlikelisin ya. Yakın arkadaşınmış ama ne kadar kavga etseniz de orasına niye vurdun ki perişan olmuştur?
Tekvandocu anneden alınan eğitim mi? Ben de kız arkadaşlarımdan çok tekme yedim ama senin atacağın tekmeye dayanabileceğimi sanmıyorum ya of çok yazık olmuş arkadaşına haha okurken iki büklüm oldum o derece :D
Dövüştüm ama ufaktık tabi 10 11 yaşındaydık. Mahallede internet cafeye gitmiştik arkadaşlarla sonra tugay diye bir çocuk vardı half life oynayalım kit atalım kaybeden hesabı ödesin demişti tamam dedim teke tek yaptık kaybetti ama hesabı ödemedi. Sonra cafe içinde bağırıştık adam dışarı attı bizi burada bağırmayın diye. kapıdaki süpürgeyle iyii bir çaldım zopayı :D burnu falan kanamıştı ödedi hesabı gitti daha da görmedim mahallede onu :D
Lisede bir çocukla ağız dalaşına girmiştik. Tenefüste saçımdan tutup özür dile diye bağırmaya başladı. Sonra hocanın biri gelip ağzının üstüne yapıştırdı. Bir de ceza aldı. O saçımı çekerken ben de ona vurabilirdim pekala ancak öyle bir insan değilim. Kavga, şiddet haksız insanların haklı insanları susturma yöntemidir. Kavga etmeyin.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Normalde kimseyi dövme tabii ki ama o anda vurman gerekirdi. En azından dizinle orta şiddetli vurarak onu geri savuşturabilirdin.
Ahah lisedeyken diyosun ya lisede kızlardan dayak yemeyen erkek sayısı çok azdır ya kafan basar her şeye sadfsh Ayrıca şimdi de 18'sin sanki kaç sene geçmiş üstünden asdfsdg
ikinci resme benzer bir durumumuz vardi.. salak beni yemege cikardi hersey iyi guzel birde bana hazirlan guzelce dedi falan ... gecenin sonunda öptu tamam ve ardindan ayrilalim dedi birrrr sene sonra sonra benm ayagimda hemen hemen böyle havada ucuyordu baya yzunu cizmistim falan tirnaklarimla
1
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hadi canım cidden öyle bir tekme attın mı? Esnekliğine hayran kaldım ve ayrıca cesaretine de. Erkek dövebilen kızlar, takdirin en büyüğünü hak ediyor tebrik ederim. Hak etmiş ve hakkını vermişsin.
Ya kızlar bacak aramıza tekme atarken bile ayaklarını zor kaldırıyor sen kafasına kaldırmışsın. Sportif bir fiziğin olduğu çok belli. Topukluyla tek ayak üstünde kafaya tekme kaldırmaksa ayrı güç. Denk geldi mi peki o tekmen?
Canini aciticak kadar denk getirdim Inanin bana o anki sinirden herturlu sey yapiyor insan ve tamam kabul ediyrm zor bisi kolay değil ama o an oyle bir enerji geliyorki sinir ile birlikte havada bile ucarsin
Herkes yapamaz ama gerçekten sen fazla iyisin. Mesela erkek halimle seni kızdırsam dövebileceğime inanmıyorum, en kötü ihtimalle kulağıma bir tekme atarsın bayılırım.
O son durakti ben evlenme teklifi bekliyordum cunki giyin suslen falan dedi ozel olcak gibisinden Oyle birsey olunca gozuna kara bir perde iniyor ve bitis ani baslio
İşte düşün evleneceğin adama bile öyle vurabiliyorsan benle dövüşmeye kalksan siler süpürürsün. Boyunun kısa olması tam aksine avantaj bence. Kıvraklığını oradan alıyorsun.
Evet 15 16 yaşındayken okulun bahçesinde evire çevire dövdüğüm erkek vardı. Hocalar izlemiş bizi insan gelir ayırır değil mi :D bir de yine ben birini duvara sıkıştırmış döverken hoşlandığım çocuk bana korkarak baktı :( Sinirlenip daha çok dövmüştüm.. :D
2
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ahaha nickinin hakkını vermişsin resmen süperdi çok güldüm :D Kız gibi saç baş mı girdin yoksa sağlam daldın mı? :D
Ya tamam bolge cok hassas kabul, yavas da vursaniz aciyor ama diz attiginizda olmek uzere oldugumuzu falan saniyoruz. O kadar hassas bolge mi olur ya cok hassas cok 😂
Seni eig sececektim ama korktum diz kapagini tam bir silah olarak kullaniyorsun, ilerde bir gun arkadas olursak ben kesin seni kizdiririm. Sen de dizinle beni tanistirip aglatirsin 😂😂
O dovse intihar ederim ya bu yasta bir kizdan yedigim tekmeyle aglarsam yasamiyim artik 😂 ne kadar makara yapsak da sen kesin diz atarsin ama karnima mi atmani tercih ederim kasigima mi emin olamadim ikisi de ayri aglatiyor 😂😂😂
Bir kere karşıdan geçen kızın taytının güzel olduğunu sevgilime takılma amacıyla söylediğimde karın boşluğuma sağlam bir yumruk yemiştim. İşin kötü tarafı sevgilim milli halterciydi ve bayağı güçlü kuvvetliydi =)
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
İç organlar yer değişti yani? Kaşınmışsın bence sana acımış da ucuz kurtulmuşsun :D
Aynen öyle. İnsaflı davrandı. Benim kilo o zamanlar 54'dü. Kız antremanda 54 kiloyu kaldır indir yapıyordu. Allah'dan beni havaya kaldırıp fırlatmamıştı ki yapardı da. :D İşin garip tarafı o da benim gibi ufak tefekti. :D
Ben haklı bile olsam kadınlarla tartışmam çünkü onlar nerede duracagını bilmiyolar ve sonu muhtemel tokat oluyo dayanamayıp etrafımdaki şeyleri kırmaya başlıyorum bu yüzden kadınlarla tartışmıyorum çok uzarsa mevzu numaramı yazıp veriyorum ve başındaki erkege ver bu numarayı diyerek uzaklaşıyorum
Evet 5. veya 6. Sınıfta hoşlandığım çocuğu dövmüştüm hatta çocuğu askılığa itip sıkıştırmıştır o da hiç tepki falan vermemişti bırak gibisinden veya o da bana saldırmadı kaldı öyle
bir mağazada arkadaşimin alişveriş yapmasini beklerken elim belimdeydi kizin biri gelip koluma çarpti ve bana bagirarak dikkat etsene dedi orda zincirler koptu 10x şiddetinde bağirarak karşi çiktim ama fiziksel bir şey asla yapmam
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
En iyisini yapmışsın. O sana vurmaya kalksaydı bile sadece darbelerini bloklayıp onu engellemen doğru olurdu. Vurduğunda dahi karşılık vermemek gerek kadınlara.
Prensip Olarak Kadınlarla Asla Tartışmam Haklı/Haksız Fark Etmez Özür Dilerim Hemen Halen Uzatıyorsa Git Erkeğin Gelsin ! Erkeğini Çağır Derim. Dedimde Bir Çok Defa Çağırdılar. ;)
Olim ban asiri seksi bir kadin hayalarima vurdu hemde 5 -10 kere kadincaltima siyah dar bir tayt istune gogusleri az gorunen kirmizi deri bir kazak ve penisime vurdugunda daha fazla acitsin diye asiri sivri bir topouklu aykkabi giymisti kari bir kez diziyle vurdu ben o sirada yildizlari sayiyordum cunki cok sert vurmustu ya da bana oyle geldi somra beni kaldirip bi de topuklu ayakkabisiyla vurdu bunu 5 10 kez tekrar ettiktwn sonra ben yerdeyken nerden ogrenmișse penisimin uzerine tpouklu aykkabisini koydu ve cevirdigi gibi cirtt diye bir ses gedi kari kemigi kirmis megersem sonra siz erkeklerle bizim aramizda tek fark o hadi optuum cavv dedi bende bisiey diyemedim yerde kivranmaya devam ettim sonra hastanede 4 gun yattim o guzle kari yuzunden
2 arkadaşımla gezerken 20 yaşlarinda birisi laf atmişti geçen yıl önce iptal olsun diye biber gazı sıktım suratına sonra diz kapaklarına tekme attım yığıldı kaldı sokağın ortasına 😁
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diz kapağına tekme atılır mı vicdansız ya sakat bırakacaksın adamı :D Bacak arasına tekme atan kızlardan daha insafsız çıktın sen :D
Şaka yaptım zaten ayaklarına sağlık çok iyi yapmışsın ama nerden aklına geldi diz kapağı ya ahah sarkan erkeğe atılacak tekme türü standarttır genelde :D
Büyüktü :D önce şakalaşıyorduk sonra daha sert vurmaya başladı. Bende hırslandım. Tekrar tekme atmak için ayağını kaldırınca tutup çektim bende. Yere serilince gerisini sen düşün :D
Kadın amerikan güreşçileri genelde rakiplerini yerde yakalayınca çok kötü bir yerine zıplıyorlar dizleri ile ama umarım sen yapmamışsındır ya yeğenlerine elveda dersin yoksa :D
Kasıklar kadar olmasa da karnına atlayınca da öksürüğe boğan feci bir acı verir ama sevdim kuzene karşı insaflısın, daha müsait bir yerine atlamışsın :D Ama ben hiçbir şeyinim o yüzden senle güreşirsek atlarken ıskalayacağını düşünmüyorum :D
Evet tattığım için zaten böyle korka korka anlatıyorum :D Hele ayakkabısız vurulduğunda canımdan can gidiyor ya iyi oturtursan var ya yerdeyken dövmene gerek bile kalmaz direkt düşer düşmez pes ederim :D
Aynen ya şimdi bir sen bir ben sırayla tekme atsak kazanma şansım yok dimi? Mesela sen her vurduğunda ben acıdan geberirken ben vurduğumda koluna falan vurmuş gibi acır? :D
Ohoo çok ciddi güç farkı var o zaman ya biz dövüşürken sen hiç yorulmadan her seferinde yeneceksin ki :D Oturduğun yerden her üzerine geldiğimde ayağını bir kaldırcaksın pat ben yerde :D :D :D