İlk defa dün kavga ettim. Çok sevdiğim kız arkadaşım için, beni onunla tanıştıran arkadaşla şiddetli bir şekilde tartıştık. Arkadaş beni kıskanmış, kız arkadaşı benden uzaklaştırmaya çalışıyor. Arkadaşa sürekli kötü, ahlaksız mesajlar atmış, yeri gelmiş benim hakkımda yalan dolan bir şeyler söylemiş. Bense 7 ay önce tanıştığım arkadaşı çok sevdim. Sevgili olamasak da, ara sıra sevgililer gibi el ele tutuşarak yeri gelir sarmaş dolaş gezdiğimiz oldu. Arkadaş, beni kız arkadaşımdan uzaklaştırmak için bana tehditler savurdu, yalan dolan tuhaf ifadeler verdi. Kız da ben de arkadaşı sosyal medyadan engelledik.
Hayır karşı cins için etmedim zaten sevgilim eşim için sadece kavga ederim.. bir kızın dikkatini çekmek için gereksiz ergence atarlanmam ya da bela aramam. ama sevgilim ve eşim için ölürüm tabi ki de
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
16 yaşındayken çok etmiştim ama pişmanım çünkü hoşlandığım kişi Behlül Haznedar gibi bi şeydi awk 😅😅 sevdiğim çocuktan hoşlanan kızı sınıfta dövdüm, apartmanına bastım dövdüm, mahalleye gelmişti beni dövecek güya aşağı indim kıvırcıktı bi de kızı saçlarından sallandırmıştım elimde kalmıştı kıvır kıvır saçlar. O ağlarken şöyle bir sağa baktım benim ki başkasıyla el ele tutuşmuş gidiyor, “ikimize de yar olmadı neyi paylaşamıyoruz” dedik kanka olduk 🤣
Çizgimi kimse için bozmam gururumdan kadar değerli kimse yok🤔 ayrıca ikinci kadını devreye sokup beni o konuma getiren adamı insan yerine koymam ki familyası değişir benim için
Rahatsızlık verdiği için iki genci tokatlamıştım yine olsa yine yaparım sevdiklerimi koruma iç güdüm fazla gelişmiş maalesef dayak yeme ihtimalini bile düşünmüyorum :))