Aile & Toplum Hafta sonu için planlar yapıldı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Haftanın son günü 🌸Hafta sonu için planlar yapıldı mı neler yapıcaksınız arkadaşlar 💙 Hafta sonu için planlar yapıldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kawaii-kun Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Tabii ki!Bugün çalıştığım gibi yarın da çalışacağım. İki gün sonra izinliyim. Sonra çalışmaya aynen devam.İş muhtemelen sakin geçecek, tek tesellim. 0 0 Yorumla
llmeelissss Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmicam galiba evde oturup pubg oynarim ama pazartesi gezmeye gidebiliriz ailemle 3 4 Yorumla ceydadvn +1 yıl Birsey sorabilirmiyim Yorumla llmeelissss +1 yıl Tabiki sor Yorumla ceydadvn +1 yıl Yazar misin bana Yorumla oğlumbakgit34 +1 yıl @ceydadvn abazaaaaa Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Tabi yapıldı ben şehir dışındaki fabrikamızda çalışıyor olacağım pazar günüdede bir müşterimizde fabrikasının işlerini takip edeceğim 0 0 Yorumla
eengoo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Cumartesi Sabah dışarda kahvaltıya , öğlen spora, gece mekana kafa dağıtıcam.Pazar. Sabah yürüyüş kahvaltı, sonra havuz keyfi, kapanış. 0 9 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Reyiz yaşıyorsun bu hayatı ne işle meşgulsün. Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Hayır yanlış anlama bayramda, haftasonunda yılbaşında köpek gibi çalışmaktan biktim da senden fikir alırım belki diye sordum.😅 Yorumla eengoo +1 yıl Aynı köpek gibi çalışıyoz yıllardır. Şimdi birikimleri yiyoruz kral Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Sen iyi biriktirebjlmissin ne mutlu sana. Benjm kazandığımla ben zor geçiniyorum. Yorumla eengoo +1 yıl Yaş kaç knka Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl 24. Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Senin bro Yorumla eengoo +1 yıl 27 knka 3 senede sen daha iyi olursun Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Ins bro. Yorumla
tükenmiskelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl bu haftasonu sıcaklıklar 4 5 derece artacakmış, denize gideceğim. sanırım yılın son denizi olucak <3 <3 0 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl Yapıldı Yapıldı 😀 hafta sonunu iple çeken kahve içmek isteyen yüzlerce müşteriye kahve yapacağım 😀 0 0 Yorumla
_-Tuniș Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Evet harika planlarım var. Sabah 7.30 dan akşam 9 a kadar eşşek gibi çalışmayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. planım yok kendim öyle sağda solda gezerim büyük ihtimalle 0 0 Yorumla
efekentli91 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl Datça dayım, dügün için bu akşamdan gidicem pazar a dönnücem 0 0 Yorumla
fşrefşre Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Birini bulmaya çalışacağım yoksa hal iyi değil 😅😅 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hep evdeyim ömrüm eve kapalı geçti senelerdir hiç evden dışarı çıkmıyorum her sene her gün mevsim her gün gece gündüz hep evdeyim 0 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evde yatarım büyük ihtimalle.. ya da arkadaşım geldi arabayla gezeriz sanırım bilmiyorum. 0 0 Yorumla
_Icâruꜱ_ Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl başka bir şehire taşındığımız için evi toparlamakla meşgulüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karadenize gidicem hem kız arkadaşımı görmeye hem arkadaşımın düğünü var oraya.. 0 3 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Insan bu görüşe neden eksi verir ki ne mal kızlar var ya. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SlimShadyisBack Harbiden ne dedim ki şimdi 😂🤦♂️ Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Beyin yerine başka bisey taşıyor bizim kızlar.🙄 Yorumla
Birgeceyalnzgece Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl bu hafta evde misafri ağrlamayı düşünüyorum artk kimler gelirse şansa 0 0 Yorumla
erhann8 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl yapıldı bi motor ayarladım hız rekorlarını altüst etcem 0 0 Yorumla
007Alone_ist Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Plan yapıcak kimse yok malesef. Kutsal cumartesi fena olmazdı :) 0 0 Yorumla
umudumsendekaldi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Yapıldı arkadaşlarla gezmeye gideceğiz😊 1 1 Yorumla oğlumbakgit34 +1 yıl Nereye 🙃 Yorumla
SeriousMan_ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Ele avuca gelecek ama boş degil fit baliket 0 0 Yorumla
ɢᴏɴᴇᴡɪᴛʜᴛʜᴇᴡɪɴᴅ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yarın dinleneceğim bugün yeterince gezdim 0 0 Yorumla
barbershop Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Sınava gideceğim refakatçi olacağım :/ 0 1 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Ne sınavı bu ya. Sen kuaför değil mısın. 😅 Yorumla
Bilirkişi_M_ Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Evdeyiz rutin kutsal haftasonu yani 😊 0 0 Yorumla
optimizasyon Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bugün uyanmam diye plan yaptım yine tutmadı 0 0 Yorumla
Aynen1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hali saha maçı ve gezmek senin planın ne 0 0 Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Ne yapsam diye düşünüyorum sen ne yapacaksın 0 0 Yorumla
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ağaç dikmek için yer hazırlayacağım hanımefendi 0 0 Yorumla
7gunel Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Aynı ya 1 2 Yorumla Pumpik +1 yıl Seni Saklı Cennete götüreyim mi Yorumla oğlumbakgit34 +1 yıl @Pumpik 😂😂😂 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Uyucammmmmm 0 0 Yorumla
SedaSoruyorr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı. evdeyim ya 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. Yok şu an 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çalışmaya devam.. 0 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. tatıle 0 0 Yorumla
askadami3458 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl Hafta sonu için Kıbrıs Rum kesimine gidiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Tabii ki!
Bugün çalıştığım gibi yarın da çalışacağım. İki gün sonra izinliyim. Sonra çalışmaya aynen devam.
İş muhtemelen sakin geçecek, tek tesellim.
Hiç bir şey yapmicam galiba evde oturup pubg oynarim ama pazartesi gezmeye gidebiliriz ailemle
Birsey sorabilirmiyim
Tabiki sor
Yazar misin bana
@ceydadvn abazaaaaa
Tabi yapıldı ben şehir dışındaki fabrikamızda çalışıyor olacağım pazar günüdede bir müşterimizde fabrikasının işlerini takip edeceğim
Cumartesi
Sabah dışarda kahvaltıya , öğlen spora, gece mekana kafa dağıtıcam.
Pazar.
Sabah yürüyüş kahvaltı, sonra havuz keyfi, kapanış.
Reyiz yaşıyorsun bu hayatı ne işle meşgulsün.
Hayır yanlış anlama bayramda, haftasonunda yılbaşında köpek gibi çalışmaktan biktim da senden fikir alırım belki diye sordum.😅
Aynı köpek gibi çalışıyoz yıllardır. Şimdi birikimleri yiyoruz kral
Sen iyi biriktirebjlmissin ne mutlu sana. Benjm kazandığımla ben zor geçiniyorum.
Yaş kaç knka
24.
Senin bro
27 knka 3 senede sen daha iyi olursun
Ins bro.
bu haftasonu sıcaklıklar 4 5 derece artacakmış, denize gideceğim. sanırım yılın son denizi olucak <3 <3
Yapıldı Yapıldı 😀 hafta sonunu iple çeken kahve içmek isteyen yüzlerce müşteriye kahve yapacağım 😀
Evet harika planlarım var. Sabah 7.30 dan akşam 9 a kadar eşşek gibi çalışmayı düşünüyorum
planım yok kendim öyle sağda solda gezerim büyük ihtimalle
Datça dayım, dügün için bu akşamdan gidicem pazar a dönnücem
Birini bulmaya çalışacağım yoksa hal iyi değil 😅😅
Hep evdeyim ömrüm eve kapalı geçti senelerdir hiç evden dışarı çıkmıyorum her sene her gün mevsim her gün gece gündüz hep evdeyim
Evde yatarım büyük ihtimalle.. ya da arkadaşım geldi arabayla gezeriz sanırım bilmiyorum.
başka bir şehire taşındığımız için evi toparlamakla meşgulüm
Karadenize gidicem hem kız arkadaşımı görmeye hem arkadaşımın düğünü var oraya..
Insan bu görüşe neden eksi verir ki ne mal kızlar var ya.
@SlimShadyisBack Harbiden ne dedim ki şimdi 😂🤦♂️
Beyin yerine başka bisey taşıyor bizim kızlar.🙄
bu hafta evde misafri ağrlamayı düşünüyorum artk kimler gelirse şansa
yapıldı bi motor ayarladım hız rekorlarını altüst etcem
Plan yapıcak kimse yok malesef. Kutsal cumartesi fena olmazdı :)
Yapıldı arkadaşlarla gezmeye gideceğiz😊
Nereye 🙃
Ele avuca gelecek ama boş degil fit baliket
Yarın dinleneceğim bugün yeterince gezdim
Köle gibi çalışacağım napcam.
Evet hiçbir şey yapmamak
Sınava gideceğim refakatçi olacağım :/
Ne sınavı bu ya. Sen kuaför değil mısın. 😅
Çalışacağım plan yok.
Evdeyiz rutin kutsal haftasonu yani 😊
Bugün uyanmam diye plan yaptım yine tutmadı
Hep aynı plaj drniz günes soft drink