Bu hafta o kadar yoğun geçti ki benim için hafta sonunu eve kapanıp sadece kendimi resetlemeye ayırmak istiyorum. Full mod bakım günü ilan ediyorum hatta bu hafta sonunu. :D Siz bu hafta sonunu nasıl geçireceksiniz?

Bu hafta o kadar yoğun geçti ki benim için hafta sonunu eve kapanıp sadece kendimi resetlemeye ayırmak istiyorum. Full mod bakım günü ilan ediyorum hatta bu hafta sonunu. :D Siz bu hafta sonunu nasıl geçireceksiniz?

Bu hafta sonu da çalışacağım bana izin yok iş sebebiyle ama bir dahaki hafta full 1 hafta izinliyim birikmiş izinlerimi kullanacağım izinli olduğumda şehir merkezinde biraz alışveriş yapmayı düşünüyorum deodorant kıyafet ve birkaç bir şey almayı düşünüyorum onun haricinde göz doktoruna gidip lens muayenesi olmayı düşünüyorum.
Tabii ki yaptım okul yok bir şey yok hafta sonu uykudan sonra okula gitme derdi yok kahve içeceğim hafta sonu bunun planını yaptım böyle basit şeyleri plan yapmaya bayılıyorum 😂 Çünkü büyük şeyler değil yani bunları kesin yapacağım
Cevap
12Cevap
Planım yok
Tam da planlıyordum şimdi işten eve dönerken
Seçenekler nelerrr
Ev işleri bakım vs arkadaşlarla buluşma aile ziyareti falan
Haftasonu canım yine çok sıkılacak biliyorum
niye ki ya
ders çalışacağım… bir haftam kaldı çünkü derslerimin başlamasına.
Sahile gidecektim üşendim. İnşallah sabah erken kalkabilirsem balık açına gidesim var.
Evet yapıldı da enerjim 0 ☹️ Nasıl olacak bilmiyorum
Evt yaptım, mümkünse kış uykusuna yatmayı düşünüyorum🙂🤧😌💅🏻🤝
Şu an bu soruyu o kadar ben yazmışım gibi ki kesinlikle seninle aynı şeyi yapacağım gibi duruyor çünkü iki gün boyunca bakım yapsam anca kendime gelirim :D
genellikle hafta sonları için dersten başka planım olmaz
Plansız yaşıyorum hayatımı
her şey için mi
Her şey için değil tabi ki de genelde spontane bir hayat sürüyorum. Planlamalarımı anlık yapıyorum 😃
Dışarıda olucam muhtemelen
neler var planda
her zamanki bktan günlerden biriydi
Hafta sonu dugundeyim iki gün 😂
plan yapmak bile hayal oldu
Evet pazar gece balkan turu yapacagim
Aniden gerçekleşiyor 😄
Bende kitap aldım onu bitirrcem.
Moderatör engelleme şellıncı yapacam
ahjdahd neden
Yapildi sinir kirizi gecirdim yatiom
Haftasonu da çalış