Araplar'ı seviyor musunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok tanrılı değildi Türkler. Göktenri diye ismi var cismi bir tanrıya inanırlardı. Putlarla işleri yoktu.
Ruhlara inanırlardı,
Her je kadar farkında degilsek de bazı kültürel seylerde samanizm hala saklıdır. Misal: kapı eşiğine oturmayız.
Şamanlar oraya ölülerini defneder ruhlarının orada olduğuna inanırlarmış.
Hasılı, putperest olmadığımız için, ve tek tanrılı olduğumuz için Islamı daha çabuk kabul etmişiz.
Putperest kız çocuklarını diri diri gönen cahillikten beyni akmış olan araplara düzelsinler diye bilmem kaç tane peygamberin indiği ama bir türlü düzelmeyen Türk düşmanı arapları mı hayır gram sevmem. Canları cehenneme
Cevap
3Cevap
Ne diyon ve değişik. Arap mantarı dinleri bilmeden atmış tutmuş. Goktanri dini tek tanrılı dindir. Ve goktanri dininde cami bile yoktur. Tanrının evi her yerdir, siz hala putların içimdesiniz maloglu mal. Öğren biraz öyle konus mal. arap iti.
Bu it Arap pi*ci cevapta y yazmamis kök Tengriciyim yaz konusalim kim putperest Arap artığı hodri meydan. Siz Arap ta*sağına el ilah putuna yapıyorsunuz sonra adını Allah yaptınız
Türkler bir gün sizin gibi puta tapmadi. Atiyon bir laf devamını getir Arap pi/ci
Göktanrı inanci cok tanrili ve putperest mi imis? Benim bildigim dogru duzgun bir tanri inanci bile yok. Yagmur vs. gokten geldigi icin kutsallik gibi bir durumu var. Yanlis olabilir, dogrusunu bilen düzeltsin.
Goktanri inancı da tek tanrılı bir dindi. Çok tanrılı din ondan daha önceydi
Arap, ingiliz, alman, rus, ermeni, yunan, iskandinav
Irklar farketmez kaliteli olan tüm insanları seviyorum.
İslamı seviyorum, arapları değil
Dinlerede inanmam araplarıda hiç sevmem
Kanka sence bizi araplar mı kurtardı 🙄
Arapları sevmem.
allaj31
saçmalama bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?