Babam öleli 6 yil oldu. Annem zina yapıyor son bir yıldır zina yapıyor. . midem almıyor bu duruma sessiz kalıyorum abim evli bizimle kalıyor abime söylersem soğur yengem dolduruşa getirir anneme bakmazlar ortada kalır diye korkuyorum. Evlenip gitmek istiyorum bu evden zaten aile sorunu almış başını gidiyor çok sıkıntılıydım hep ağlıyorum ama çözüm yok kimseye de anlatamıyorum çok yoruldum
Cevabın nedir?
+1 yılannenle hiç konuşma imkanın olmuyormu anlat ona bunları ya da sen evlenmesini istermiydin baba demek istediğin bir adama ihtiyaç duyuyormusun? arkadaşların da dediği gibi evin reyisi baştan gidince temeller sallanıyor haliyle.. kimse annesinin kötü olmasını istemez tabi aile sonuçta sen evlensende onlara sahip çıkmalısın yinede bunu anlat ona bir erkeğin ilgisine ihtiyaç duyuyorsa evlenebilir sanırım o zaman problem kalmaz sen de evlenip gidersin onları merak etmene gerek kalmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. Çok zor durumdasın allah yardımcın olsun sen dürüst namuslu ol allah senin yolunu gösterir annen bu adamdan ayrılsa başkası ile yine yapar yapacagını sonuçta dul kalmış genç yasta kendini onun yerine koy düşün annenin yerinde kim olsa aynısını yapar diye düşünüyorum keşke kimseye belli etmeden yapabilseydide sende bu kadar huzursuz olmasaydın
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi keşke tek biriyle olsa başkalarıylada konuşuyor. Keşke hiç duymasaydim
+1 yılAnneni karşına al konuş lla canı seks istiyorsa münasip birini bulup evlenmesini öner yaptığının duyulursa olacakları anlat evlenirse her zaman seks yapa bilecegini söyle onun halini anladığını falan a anlat olmadı al bir viblatör bununla rahatla de.
20 Yorumla
canım bnim bnimde babam yok ama binlerce şükür öyle bir sorunum yok ama baba başından gdince başka sorunlar çıkıyo işte evlilik kurtarr mı bilmiyorum
124 Yorumla
Soran+1 yılDoğru çok doğru
- +1 yıl
Benim annem ayrı babam ayrı zina yapıyordu annem sürekli beni döverdi babana söyleme diye ama bilmiyorduki oda aynisini yapiyordu babamın zina yapmasını biraz olsun yedirebiliyordum fakat annemi yediremiyordum o bir kadindı anneydi nasil yapabilirdi ama yaptı işte dünyalar basima yikildi annemin zinasını tum akrabalarima söyledim hepsi bana destek çiktilar ama babam bilmiyordu kimae soylemiyordu cunku soylesem annem sokakta kalacakti şu an 18 yasindayim ve annemden nefret ediyorum kin besliyorum unutamadım haksiz yere yedigim dayakları gördugum pislikleri kavga ediyoruz küfür edebiliyorum vuruyorum bazen hani peygamber efendimiz diyoe ya anneye babaya of bile denmez diye ben daha fazlasini yapiyorum günahmidir? Bide babamin zinasini sakliyorum anneminkini ortaya dökerken ama babam zinasini gozumun onunde yapmiyordu annem gozumun onunde yapardi beni evde yalniz birakirdi bazen 1 gece gelmezdi cevaplarsaniz sevinirim.
- +1 yıl
@Slimdoppen Sakin ama sakin Aneni dovme ona kufur etme Sakin sana ne kadar bela ederse etsin sakin Hicbirsey yapma sakin , Allah seni Cehenem azabindan korusun Hersey bir gun Duzelicek sabr et
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
64Cevap
+1 yılal anneni karşına tekrar konuş böyle yapmaya devam edersen beni kaybedersin herkese anlatırım de eğer gerçekten bir erkek istiyosa hayatında evli ve çocukları olan biri olmamalı düzgün biriyle tanışsın evlensin ablanlarlada sen konuş izin vermezlerse anneminde ihtiyaçları var siz hep yanında olamazsınız ben hep yanında olamam diye
10 Yorumla
+1 yılBu konuda attığın adımın sonunu düşün ve ona göre davran... kime söylersen bu işin sonu ne olur... annenin, senin, abinin ve yengenin hayatı ne olur... bazan SUSMAKTA gereklidir... işn zor ama güçlü ol...
10 YorumlaBu durumda çaresizsin ve elinden gelen bir şeyde yok bence görmemezlikten duymamazlıktan gel kısmetin çıktığında çeker gidersin yazık yıpratma kendini kardeşim
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor bir durumdayım ne sarılabiliyorum bir yıl oldu yakınlaşamadım anneme tiskindim midem almadı
çok dua et.. yapacak başka birşeyin yok diye düşünüyorum.. zira evlat annesine pek kolay tesir edemez..
aksi durumda hem anneni kendinden fazlasıyla uzaklaştırırsın hem de iyice arsız olmasına neden olabilirsin..
dikkat..
Allah yardımcın olsun10 Yorumla
+1 yılSen iyi yurekli temiz bir kizsin sanirim, allah senin yardimcin olsun insallah
21 Yorumla
Soran+1 yılInsaallah Allah razı olsun
aslında nerden bakarsan yapılan sey yanlıs zor bir yerden sordun allah kımsenın basına vermesın onun ıcın cevap vermıcem daha doğrusu akıl vermıcem ınsan yasamadan bilemez
10 YorumlaUyar sen vazgeçmiyorsa yapabileceğin birşey yok Allah a havale et en kısa zamanda evlen kurtul oradan.
20 YorumlaEn iyisi annenle konusmak annene olanlarin farkindayim ve bundan cok rahatsizim de tabiki diger icinden gecenleride soyle oyle abine falan anlatma sakin annenide bidinle
210 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçiremeye çalıştım günahı biliyor ancak bırakmıyor bu huyunu
Soran+1 yılSevgilisi ve onun haricinde başkalarıylada konuşuyor
Soran+1 yılbir yandan bu sıkıntı yük oldu diğer yandan çalışmak Vardır Allahın bir bildiği
Soran+1 yılSağolasın
Soran+1 yılAllah razı olsun senden inşaallah dediğin gibi olur
Soran+1 yılAmin inşaallah
+1 yılAnnenin o kisiyle evlenmesini saglayabilirsin sonucta tekrar evlenebilir yani ölüm kadar evlilik de dogal..
13 Yorumla
Soran+1 yılO adam evli çocukları varsa
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
Hmm o zaman bunun yanlis bir sey oldugunu annenle konusarak anlatabilirsin..
harbi varya yaşanmaz bu dünyada güzel insan seninde allah yardımcın olsun diyorum diğerleri gibi saçmalamıyacam yorumlara bakıyorum absur absur cevaplar zihniyetler aynı
10 Yorumla
+1 yılannen insan değilmi? onunda ihtiyaçları yok mu? belli ki annen genç henüz kadınlıgı bitmemiş.. biraz daha anlayışlı davran bence kocasız kalmanın 6. senesi kadın ölene kadar ne yapacak bunu hiç düşündünmü?
02 Yorumla- +1 yıl
Zinami yapsin evlenmeden iliskidemi olsun sonra bin tane erkekden gezsin tanimadigi biriden cocugu olsun kurdaj yaptirib cocugunu oldursun ya da biriyle iliskide oldugdan sonra o kisiden hastalik dusun kadina Hayatinin geri kalanini yataktami gecirsin yorum yapmazdan once 2 defa dusun tavsiyem!
Gizli Üye(36-45)+1 yılkader ya
insan istemesede bazı şeylere katlanmak zorunda kalıyor
düzgün biri olursa evlen de bu zamanda düzgün erkek de yok10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Karışma başkalarının uçkuruna. Tek yapabileceğin annene bu konudaki rahatsızlığını iletmek olabilir...
00 Yorumla
+1 yılDağ Gölgesini Gürlemesini Fırtınaları Tutmazsa Eger Çınarın Yaprakalrını Dökdükten Sonra Ne daga Çıkılır Nede Çınarın Altında yatılır...
10 Yorumla
+1 yılALLAH sana hayırlı bir kader annene de akıl fikir versin
10 Yorumla
+1 yılSen ancak konuşabilirsin başka birşey yapamazsın ki..
10 YorumlaAnne genç sanırım evlilik daha iyi bir çözüm olabilir.
10 Yorumla
+1 yıldul hatun kabullenmek zor ama alısmıs kudurmustan beterdir
00 YorumlaAnnenin erkek arkadaşı mı var? ne var ki bunda, yani bu son derece doğal bir şey, niye kızıyorsun anlamadım?
00 YorumlaSonuçta insan bu, armut değil ki. Onun da ihtiyaçları var. Erkekler her koşulda ihtiyacını giderince iyi, hoş. Kadınlar ihtiyacını giderince tam tersi.
00 Yorumla
+1 yılYazık... Abin nasıl farkına varmıyor bu durumun? ya da sen nerden anladın annenin böyle bişey yaptığını?
02 Yorumla
Soran+1 yılAbim sabah gider akşam gelir aklına böyle birşey imkansız gelmez. Nasıl anladığımı yorumlara bak
- +1 yıl
İmam nikahımı kıymış
+1 yılannen iyi bişey yapıyo diyemem ama onun acısından zor bence annen birini bulmalı
10 Yorumla
+1 yılkendini üzme annenin hayatı bir yandan, görme bilme duyma bir şey.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnneme söyle uyarını yap ya evlen ya da zina yapma yoksa bidaha yüzümü göremezsin de
00 Yorumla abine söylemelisin anneni uyar dinine ters düşüyor hareketi onunda ihtiyaçları varsa evlenip gidermeli zina olmamalı asla katiyen.
00 Yorumlazina yapıyor ne demek hemde aynı evde kalıyosunuz anladığım kadarıyla? yeni bir ilişkisimi var?
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim git evlen böyle yapma dedim kimsenin gunahina girme diye
Allah sabır versin sana inş hakkında hayırlısı olur
10 Yorumla
+1 yılYani kadınında ihtiyaçları var ama yinede durum köt üyapıcak birşey yok uyar anneni
00 Yorumlazina yapıyor derken, evlensin madem zina yapıyorsa.. hayatı yoluna girer..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben o adamın hocalığını şey edeyim din adı altında yapmadıkları bok kalmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaban yoksa ve kadının ihtiyacı varsa yapmaya haklı diyorum. biz böyle oturduğumz yerden yorum yapamayız çünkü evli değliz kocamız da ölmedi cinselliğe de alışkın değliz. anneni sakn suçlama
10 YorumlaZina yapması hoş değil evlenip cinsel ihtiyaçlarını karşılasa daha iyi ananı everin
00 Yorumlazına yapıyor derken gordun mu gozunle nerden bılıyorsun kı zına yaptıgını
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılallah yardımcın olsun. annen evlenirse bence sorun kalmaz.
10 Yorumla
+1 yılAnneni tehdit edeceksin abime söylerim diye biraz korkutacaksın belki biraz çekinir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadınında belirli ihtiyaçları ve kendi hayatı var istediğini yapabilir
01 Yorumla
+1 yılkaç kurtar kendini derim
10 Yorumla
+1 yılözele bir yazarmısın sana zahmet.. önemli bişey dicem
00 YorumlaBence hoş karşılamalısın. Hayatının baharındaki bir kadın için 6 yıldır kocasız kalmak zor bir durumdur.
116 Yorumla- +1 yıl
zina hoş karşılanacak bir durum değildir.
- +1 yıl
zina ne demek bir gidin anlamına bakıın Allah katında cehennemin kaçınca katında ona da bakın sonra müslümanmısınız ateist mi onuda öğrenin daha sonra münakaşaya gireriz arkadaşlar.
Soran+1 yılAcaba bu iğrenç durumu yaşasaydın ne olurdu
- +1 yıl
@soran sana laf söyleyen oldumu o zaman memnunsan annenin onun bunun altına nikahsız bır sekılde yatıp kalkmasından burada gelıp ağlamayacaksın arkadaş ! ben lafımı diğer cevap veren arkadaşlara soyledım ayrıca evet haklısın aşık Veysel ozanlarımız sanatkarlarımız eski dini şiirsel atalarımızda sanatçıydı senin ve senin gibi cahiliyet tipler var ama gidin bıraz gelıstırınız kendinizi nick benim meslek benım en azndan gidip onun bunun altına yatıp... yapmıyorum Rhatsız olmana gerek yok tatlım bence siz herşeyı hak ediyorsunuz... ;)
- +1 yıl
@soran git bence annenle bunun ne kadar berbat bırsey olduğunu ve yukarıda allahın olduğunu soyle umarım cozersınız benim sitemim sana değil Tiplemeli cins kişilere
- +1 yıl
@odisseas biliyorum ama siteye her girdgimde ayni sorulardan biktim insanlarin adina utaniyorum nasil bir gericiliktir ya her bir sey bunlarin dini herseye alet etmelerinden gelmedimi? Ben belki cok acik giyiniyorum ama icimi nerden biliyo? Nasil bir yuzeyselliktir bu allahaskina ya. Tecavuz niye hep musluman ve ortadogu ulkelerinde var acaba?
- +1 yıl
Tesekkur ederim. ama gercek bu. ben artik katlanamiyorum. Acilmayacagim varsa da inadina aciliyorum ya sonucta o bir et parcasi bana cok sacma geliyo ha erkekler tahrik oluyormus.. olsunlar olunca ne oluyor? Ustume mi bosaliyor. bu tutucu arkadaslara sesleniyorum youtube a girip turbanlilarin videolarina girsinler bir izlesinler az... ataturkun annesi de kapali mesela ama esarp tarzinda ki ben esarba karsi birisi degilim. turban sadece bir simge ve bazi insanlar anlayamiycak kadar kit beyinli. mesajlasmaya gelince tabiki atabilirsinz:)@odisseas@PianistKadın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin evde mi yapıyor bu şeyi genelde kimlerle yapıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılannen cehennemin en dibinde yanacak. Kaynak KURANI KERİM
00 YorumlaEvlenmeyi neden kabul etmiyor?
06 Yorumla
Soran+1 yılÇevre və akraba olumsuz bakarlar diye ablamgil izin vermiyor.
- +1 yıl
ablangilin bu durumdan haberi varmı? böyle bir erkekle görüştüğünü öğrenseler onlarda evlensin derler bence. Bu durum duyulsa daha mı iyi karşılayacak çevre? hem ne varki. daha yeni ölmemiş babanız. Allah rahmet eylesin. Yalnızlık Allaha mahsustur. bence evlenmesine saygı göstersin ablaların
Soran+1 yılEvli adam. Kimse yüzüne bakmaz annemin öğrenseler
Soran+1 yılGörüşmesi zaten zina bazen geç geldiği Bile oluyor
Zina derken açar mısın konuyu biraz nasil yani?
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun
Kimsenin gazina gelme10 YorumlaAile & Toplum konusunda 323 cevap paylaştı. annenle konuşsan belki zinadan vazgeçer
011 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum o kişi evliymiş yalan söylemiyorsa nikah kıydık dedim. Uyardım karısına yazıktır çocukları var günahtır yapma dedim yine aynı
Soran+1 yılNikah kıydık dedi
Soran+1 yılAbim çok çabuk soğur bakmazlar ortada kalır
Soran+1 yılBaşımızda bir annem var atsan atilmaz
Soran+1 yılHiç bilmiyorum annemi Uyardım defalarca
Soran+1 yılAbime söylersem olmaz
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok zor ve kötü bir durum.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yılAnnene soyle rahatsizim bu durumdan de
10 Yorumla Anneni evlenmeye ikna et
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılihtiyaçların giderilmesinden yanayım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılknka ızmırde 2 kız kardes vardı hatırladn snde ole yap :)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhatırladn mı :)
Cevap sahibi+1 yılnamusunu temızle bn gırerım hapse :)
Zina dan kasıt paralı mı?
012 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılAmin
Soran+1 yılBakıyorum düşünüyorum ne yapabilirim diye
Soran+1 yılEvli. Mesela bir yere gittiğimizde sırnaşıyor kendi yasitlariyla o yüzden çok utanıyorum bir yere onunla gitmeye
Soran+1 yıl41 yaşında
Soran+1 yılBunu abimlerle konuştum annemi evlendirin diye kimse onaylamadı
Geçiminiz için mi zina yapıyor?
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok şükür iyi durumdayız
Soran+1 yılKonuştum en ince ayrıntısına kadar konuşurken gözlerim yerde yüzüne bile bakamıyorum utancımdan anne yapma evli bir adam çocuklarına yazık bunun günahı çok diye
Soran+1 yılNe olacak ki nikah kıydık zaten dedi
Soran+1 yılYapacak birşey kalmadı anne yine aynı anne
Gerçek mi bu dediğin. annenle açık açık konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yazıkki çok utanıyorum
+1 yılSanane kızı sanane, o senin annen arkadaşın değil
01 Yorumlanerden bılıyorsun zına yaptıgını
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam hocaymış Bana bir arkadaşım var hoca kendisi dedi çok iyi biri yardımcı oluyor hep oraya gidiyorum diye gel seni de götüreyim dedi. Resmen evine gittik kadın hoşgeldin dedi. Adam bir kaç dua yazdı sınavı kazanayım diye. Eve geldiğimizde anneme sordum anne bu nasıl bir arkadaşlıktır diye sevgiliyiz nikah kıydık dedi. Karısı vardı gözümün önünden gitmiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden evlenmeyi düşünmüyo annen...
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünüyormu bir sormalısın
00 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin
20 Yorumlanapsın kadıncaz onunda bir kalbi bedeni var
02 Yorumla
+1 yılAnani taniyormuyum. ?
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı