21 yaşındaki Kübra isimli genç kadın 4 gün önce evden kaçarak dün 60 yaşındaki ortaokul öğretmeniyle evlendi. Kızlarını bulmak isteyen acılı aile ise gözyaşları içinde Müge Anlı'nın programına başvurarak yardım istedi. Yaşanan olaya sitem eden Müge Anlı, "Hayatta olacak şeyler vardır olmayacak şeyler vardır. İçimin enerjisi gitti" diyerek sitem etti.
21 yaşındaki kız, 60 yaşındaki öğretmeniyle evlendi! Bu kızlara ne oluyor?
Ben küçükken öğretmen, doktor veya hemşire bunlara gözü kapalı güvenirdim. Herkesten zarar gelir ama onlardan gelmez derdim hep çünkü güven veren taraflari vardı bizim zamanımızda. Ama şimdi böyle haberleri görünce artık herkese ön yargı ile yaklaşmaya başladım.
Kim olursa olsun en ufak hareketinden art niyet aramaya başladım. İster paranoya diyin ister gerici bizi bu hale işte bu şerefsizler sokuyor.
60 yaşında adam kalkıpta 21 yaşında kıza nikah kıyıyorsun ben bu işin altında çok şey ararim. Hem de öğretmen bu ve nikah kıydığı kişi öğrencisi...
Taraflardan küçüğü reşit olunca pedofili pedofili olmaktan çıkmıyor. Bunları normalleştirmeye çalışıyorlar; 10 yaşa 20 yaşa normal demeye başlayanlar 40 yaşa da normal diyecekler yakında. Daha neler neler göreceğiz.. Ayrıca 21 yaşındaki biri çocuk da değildir. Şimdikilerin kafa 15 yaşında zehir ama işe yarar şeylere değil, zırvalıklara.. 40 yaşında insanın aklına gelmeyen fitnelikler onlarda var. Bu da ne yaptığını gayet iyi biliyor. Yolunu da buldular artık sevgisizlik şiddet gibi tonla kılıfın arkasında psikolojileri bozulmuştur kesin. Bu yeni neslin şımarıklığına bakınca çok eskiler nasıl yaşamış bu dünyada diyorum.
Kızdan çok ögretmene şaşırdım. Kız cahillik çağında, bugün yaptığına yarın pişman olur. Ama ögretmen demeye utandığımız adam 60 yaşında bir pedofili.. Dediklerine göre kızın babasının ortaokul arkadaşı, 14 yaşından beri ilişkileri var ve evlerine girip çıkan, güvendikleri birisi. Bu nasıl mide anlayamadım..
Her şeyin başı aile. Baskıcı bir aile, yalancı bir çocuk, sevgisiz bir aile, ilk ilgi gösterene koşan bir çocuk, kavgacı bir aile ise huzuru hissettiği ilk ortama sığınan bir çocuk yetiştirir. Suçu direkt çocukta aramak yanlış.
@Sorusormayageldimben İşte gerçekten olaylara geniş bi bakış açısıyla bakabilen zeki arkadaşım konuş kral sonuna kadar arkandayim senin gibilere cok ihtiyacimiz var bu toplum bunlar yuzunden bu hale geldi zaten
Lan tecavüze sapığa tepki gösteein be cahiller size la milletin hayatından "acılı aile" miş kız zorla alı konulmuyorsa konuşanların hepsinin beynini ezeyim bu ne cehalettir lan.
Herkes kıza demiş ne oluyor diye de bir allah kulu demiyor bu cibiliyetsiz sübyanci ne kafası yaşıyor diye. Böyle evlilikler ülkelerde yasaklanmalı bune böyle ya.
@bshsjdjdjx Haklısınız bu ülkemiz genelinde çok yaygın bir sorun. Sonra böyle olduğunda şaşırıyorlar ağlıyorlar. Yaşarken kimin farkında olmuşturki hep iş işten geçtikten sonra veryansınlar...
maalesef polis her seyin cozumu degil bazi aileler her seyi namusa baglayip namus temizlemek adi altinda cocuklarini öldürüyor korktuklari kisi karsidaki degil zaten aileleri