Bu nokta da hangi cins evine daha bağlı ve sorumluluk sahibi sizce?

Kendimden örnek evi çok özlemem falan. Ama kadın öyle mi çocuklarına bakacak, karnını doyuracak. Yemeği yetiştirecek falan. Her ne kadar gezmeyi, alışverişi sevseler de eve bağlılık. Ev işi, bakım gibi şeyler için sorumluluk söz konusu. Erkek çalışır , gezer eve gelir herşey hazır😅😅
Bence bu biraz karakter meselesi. Aile huzurun varsa, eve gittiğinde anne babanın, eşinin, evladının yüzünü görünce dünyalar senin oluyorsa, derdin taşan azalıyorsa o eve uçarak gitmek istersin :) İşte bu yüzden Üniye gitmek istemiyorum :D
Cevap
25Cevap
Bu konuda kadının eline su dökemez kimse. Onlar olmasa ne karnımiz doyar, ne de yatacak yerimiz olur be. Ev muhtemelen pislikten geçilmez. 😂
Kendimizi kandırmayalım kadınlar daha bağlı bu konuda.
Evliliklerin bir kısmıda bu yüzden bitiyor zaten. Kadın eşinin evine bağlı ve ilgili olmasını istiyor. Ama erkek bu konudan uzak bir tavır sergilediği için malesef anlaşmazlıklar çıkıyor.
Çoğunluk Kadınlar olabilir sanki ama emin değilim.🙄
Eminim artık 😄
Genel olarak kadınlar daha başarılı ama istisnaları da unutmamak gerekir. Bazen erkeğin karakteri de bu konuda başarı gösterebiliyor.
Kadınlar eve daha çok bağlı oluyorlar iç güdüsel galiba bu
Kadın tabiki. İçgüdüsel olarak kadın daha anaç evine bağlı
Tek bir cinse bağlı değil bu durum.
Hem yetiştirilme tarzı hem de kişinin karakterine bağlı.
Genelleme yapmak saçma olabilir kendi adıma konuşuyum fazla fazla sorumluluk sahibiyim yani
Türkiye de kadının asli görevi olarak goruluyor kadınlar kesinlikle çok nadir erkekler de olabilir
Tabi ki kadınlar ev işlerine daha hakim oldukları için eve daha bağlı oluyorlar
Her iki cinste bar tabii ki ama kadınlar sanki daha bağlı evine
Yetişme tarzıyla alakalı cinsle değil.
Evime bağlıyım ama gözlemlerim kadınlar diyor
Fıtrat gereği Kadınlar daha bağlı ve evcil
erkekler. Karıların gözü sürekli dışarıda
Kadınlar bu konuda çok daha başarılı.
Kendimden daha fazlasını görmedim
Karşıt cins
Kesinlikle kadınlar
Golden Retriever
Her iki taraf