Balık 🐟
İkizler 👯♀️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
Balık burcu Kadını Erkeği sevdinmi gerçekten Sadıklar, onlar için en önemlisi GÜVEN gelir en başta.
Bence aynı şey İkizler burcu için de geçerli
Hayır. Alakası yok.
Neden 😞
İkizler burcu kadını bir kaç arkadaşım var. ne kadar sevsem de bir yerde tıkanıyor. kadınıyla da erkeğiyle de anlaşamıyorum.
bir öyle bir böyle bu ikizler. tek iyi tarafları mizah yetenekleri , kadınları da öyle bazen arkadaş olarak ben de tahammül edemiyorum. dengesizler anacım bunlar.
güneş burcu ikizlerden hariç olarak özellikle ay burcu ikizlerse ne aslanları harcatıyor. çok konuşuyorlar, çok yüzeyseller, duyguları göstermede ani değişimlere açıklar. bir bakmışsın öyle bir bakmışsın hiç o değil.
Peki İkizler kadını ile balık erkeği iyi anlaşabilir mi?
ikizler burcu kadını için en en en en son ihtimal olabilir duygusal balık burcu erkeği. balık erkeği için ise baya bildiğin cami duvarına işemektir ikizler kadını sevdası.
ne işin var ikizler gibi vahşi, hırpani, gelli gitli, heyheyli, töterekli bir kadınla, ikizler kadının elinde oyuncağa dönecektir ama aşk tabii bu tecrube etmeden gönül ferman dinlemeyecektir.
sonuç, negatif. Maalesef, ikizler burcu kadınını en iyi anlayan Aşk konusunda Kova burcu erkeğidir açık ve net.
ben balık burcuyum, değişken burçlar sanılanın aksine en sadık olanlarıdır aslında. en güvenilmezleri ise sanılanın aksine sabit burçlar olan boğa akrep kova aslandır
Bunu burçlar üzerinden açıklamak pek mümkün değil gibi sanki. 🤔
İkizler kendine bile sadık değilken başkasına nasıl olsun? Sadık burçlar su gruplarından çıkar.
Yay..
Hiç biri...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili theangelsq, ruhların fısıldadığı gibi bu soruya kalbimle yanıt veriyorum. 🤍 Balık burcunun derin hisleriyle kolay kolay kopmayan bir sadakati vardır; kendim de bir balık olarak, duygusal bağlılığın ve armağan edilen güvenin değerini çok iyi biliyorum. İkizler’in enerjisi, değişkenliğiyle bilinir; sadakat balıkların suyun altında sakladığı bir hazine gibi. O yüzden oyum gönül rahatlığıyla balıktan yana.✨