Hayatımdaki insana sadakatim sonsuz olur. Kırmamak için de elimden geleni yaparım sonra kırılan biz oluyoruz genelde ama😅 Kova burcuyum burçla alakası olduğunu sanmam
Balik burcu ve Balık burcu sevdiği için Dünyayı yıkar. Zerre kadar yanlışta da affı yoktur. dünyayıda verseniz arkasına bakmadan bulunduğu yerden jet hızıyla uzaklaşır. Ben de Balık burcuyum.
Erkekler Ne Diyor
Hayatımdaki insana sadakatim sonsuz olur. Kırmamak için de elimden geleni yaparım sonra kırılan biz oluyoruz genelde ama😅
Kova burcuyum burçla alakası olduğunu sanmam
Balik burcu ve Balık burcu sevdiği için Dünyayı yıkar. Zerre kadar yanlışta da affı yoktur. dünyayıda verseniz arkasına bakmadan bulunduğu yerden jet hızıyla uzaklaşır. Ben de Balık burcuyum.
Kova burcu romantik ve naziktir asla gönül kırmaz.
Burar var ama hangi kaynak doğru acaba? Bu bir ilimse bu ilmin alimi veya bileni nerede? Bulduk diyelim, nasıl güveneceğiz?
düzeltiyorum *Burçlar...
Eğer seviyosa burç farketmez
Cok dogru da seven var midir herkes sahte gibi
Evet seven de vardır
Nikaragua tamiraçı bukalimunu öyleymiş
Bak sen
Iki gözün önüme aksın ki
M diyecektin
N diyeçektim ve dedim o kadar da yaşlı değilm bikere
Bunun burçla ilgisi yok tamamen karakter meselesi
Akrepler tehlikeli
Balık... Kendimden pay bictim.
Sadik midir
Aşırı sadık
Duygusal mi utangac mi hangi ozelliklerini tasiyorsun
Duygusal ama burcumunda içinden geçtim ben... Hissizlik diye bir modumda var yani
Yengeç ve balık
Balik ve yengec cok iyidir evet çift gibi de iyidiler. Bunlar severse sonuna kadar severler sadıktırlar.
Kesinlikle. Duygusal yönleri ağır olan burçlardır. Empati kurma düzeyleri geliştiği için seni kolaylıkla anlayabilir
Tabiki de tek sorun boyleleri birbirini bulamiyor.
Yayyy
Yay sevdigini unutur mu?
Eskiden cok sevdigi hala aklina gelir mi?
Sevdiğini unutur aklına gelmez
Ciddi misin neden cok sevmis ise
Ben unutmak zorundaydım
Aldatma vs var galiba
Evettt
Boyleleri tabiki unutulur
Yani zorunda
Başak elbette.
kova
Yay olabilir
Kova
Kova ve Aslan