Astroloji & Burçlar En sadık burç hangisi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Akrep çoğunluk çıktı En sadık burç hangisi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% Aslan +1 yıl Boğa burcuyum ama kesinlikle kova diyorum cidden çok dürüst kişiler 0 2 Yorumla kedimsiii3 Balık +1 yıl Saçmalamayın yalanda master yapmış burçtur kova Yorumla zevk-i-alemmmmm Aslan +1 yıl Ben şahsen hiç görmedim erkek arkadaşım olsun kız arkadaşım olsun hepsi gerckten çok dürüst kisilikler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet o kadar tecrübem bilgim ile söylüyorum kesinlikle Akrep kadını sadık aksini iddia eden etmesin 0 1 Yorumla kedimsiii3 Balık +1 yıl 👍. Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Boğa +1 yıl Akrepte şike vardır. Örgütlenmişlerdir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akrep kadını köpek gibi sadık oluyor aşık olunca eski sevgilim akrepti... umarım mutludur 0 0 Yorumla
Genç-Gemi-Kaptanı Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Balık +1 yıl Sevince sadık biriyim boğa. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Akrep diyorlar Yorumla Genç-Gemi-Kaptanı Balık +1 yıl Doğru ama kadını ile erkeği çok farklı olabilir.. bunu yaşantılar hayat şartları da etkiler.. sen çok çapkın dersin örnek veriyorum ikizlere ama bazıları fasa fisodur😂 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Oğlak +1 yıl Sincap burcuu 0 8 Yorumla Genç-Gemi-Kaptanı Balık +1 yıl Yani boğa Yorumla -Afroditimsi Oğlak +1 yıl @Genç-Gemi-Kaptanı he aynen boğa Yorumla Genç-Gemi-Kaptanı Balık +1 yıl Sen koç? Yorumla -Afroditimsi Oğlak +1 yıl @Genç-Gemi-Kaptanı yok porsuk Yorumla Genç-Gemi-Kaptanı Balık +1 yıl Porsuk olan alt tarafına mı yoksa arka tarafın mi anlamadım. Yorumla -Afroditimsi Oğlak +1 yıl @Genç-Gemi-Kaptanı sal Yorumla Genç-Gemi-Kaptanı Balık +1 yıl 😀 sen dağılmışsın. Kız yüzü yok sende. Yorumla -Afroditimsi Oğlak +1 yıl @Genç-Gemi-Kaptanı işine bak yapıştın kaldın be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Boğa burcuyum ama kesinlikle kova diyorum cidden çok dürüst kişiler
Saçmalamayın yalanda master yapmış burçtur kova
Ben şahsen hiç görmedim erkek arkadaşım olsun kız arkadaşım olsun hepsi gerckten çok dürüst kisilikler
Evet o kadar tecrübem bilgim ile söylüyorum kesinlikle Akrep kadını sadık aksini iddia eden etmesin
👍.
Akrepte şike vardır. Örgütlenmişlerdir
Basaktir diye düşünüyorum
Yay erkekleri bence
Akrep kadını köpek gibi sadık oluyor aşık olunca eski sevgilim akrepti... umarım mutludur
bence ikizler ya sence
Bence benim burcum, balık 😄
benim burcum ama sana söylemem
Terazi ve yay değil kesinlikle
Sevince sadık biriyim boğa.
Akrep diyorlar
Doğru ama kadını ile erkeği çok farklı olabilir.. bunu yaşantılar hayat şartları da etkiler.. sen çok çapkın dersin örnek veriyorum ikizlere ama bazıları fasa fisodur😂
Aslan net
Yengeç net
Terazi
Kova kova
Severse aslan burcu
Aslan
Boğaaaa
Sincap burcuu
Yani boğa
@Genç-Gemi-Kaptanı he aynen boğa
Sen koç?
@Genç-Gemi-Kaptanı yok porsuk
Porsuk olan alt tarafına mı yoksa arka tarafın mi anlamadım.
@Genç-Gemi-Kaptanı sal
😀 sen dağılmışsın. Kız yüzü yok sende.
@Genç-Gemi-Kaptanı işine bak yapıştın kaldın be
Akrep aynı ben
Akrep
Akrep kadını çok sadık oluyor
Yengeç
Bence koç ben :)
Terazi