Üniversite ikiye yeni geçtim obezim ve aynı zamanda 25 yaşındayım hiç arkadaşım yok zaten dışlanırım diye çok korkuyorum kimse benle arkadaş olmaz diye ne yapmam lazım fiziğim böyle?
Üniversiteler açılıyor ben 25 yaşındayım ve obezim. Dışlanırım arkadaşım olmaz diye çok korkuyorum. 2. sınıfım ne yapmam lazım?
Bence yanlış düşünüyorsun, seni görünüşün için beğenmeyen insanla sen arkadaş olma zaten. İnsanlar birbirileriyle anlaştıkları için arkadaş olurlar güzel veya çirkin oldukları için değil.
Dün bir tane kilolu bir kız gördüm ama yüzü çok tatlıydı kafede baya kestim kızı tabi farkettirmeden gerçekten tatlı biriydi yani onun için kilo güzelliğe engel değildir
Çok rahatsız oluyorsan bence acil ve radikal kararlar alabilirsin ama. Sen her halinle güzelsin :) Ve ben de üniye başlıyorum ve hiçbir şekilde fiziksel görünümün arkadaşlığımızı etkilemesine izin vermezdim :)
Kilolu olabilirsin bunda bi sorun yok. Kilo alınır verilir ama vücudunun proporsiyonuna daha uygun şeyler giyersen hem bu kadar kilolu durmazsın hemde özgüvenin artar
çok aşırı bi obezliğin yok ve bence orantısız da değilsin, orantılı bir görünüşe sahip olduğun için kötü durmuyorsun. şahsen seninle arkadaşlık etmemek için bir sorun görmüyorum.
Hayır ordaki insanlar da bu kafada olursa vay halimize rahat ol öyle bir ortam değil üniversite bu endişeler lise için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben 95 kisilik siniftaydim. cenesi özurlu bi kiz vardi balon gibiydi o bile yalniz kalmadi sen düsün yani gerisini. yine de bir sekilde fit olmaya calis derim saglik icin. arkadaslik falan gecici seyler.
Bikere yaşın daha küçük ve ayrıca cok tatlısın obez deme kendine. Kendine değer ver. Emin ol yakın arkadaslıklar kurucaksın. Sadece korkma cesur fe emin ol kendinden. İyi ki varsın❤❤❤
Olsa ne olacak hayırsız olduktan sonra istersen de obez ol takma milleti sen toplum zaten farklı olduğunu düşündüğü kişiyi dışlarken farklı olan toplumu dışlar.
Hiçte öyle düşünme. kiponjds verirsin rahat ol sen takma bu tarz basit şeyleri kafana dert ettigin ne ki bende kiloliydum kilo veriyorum yeterli kafanda işte ve bitir
Kesinlikle obez değilsin arkadaşım bu tanıyı nasıl koydun? Ayrıca seni fiziki görünüşün için arasına alacak insanlardansa her halinle seninle iletişim kuracak insanlar bulacaksındır. :)
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Üniversiteler açılıyor ben 25 yaşındayım ve obezim. Dışlanırım arkadaşım olmaz diye çok korkuyorum. 2. sınıfım ne yapmam lazım?