Üniversitede tipsiz kilolu ve çekingen olmak?

Merhabalar üniversite bu pazartesi başladım.19 yaşında erkegim 172 boy 83 kiloyum ve tipsizim. Vucudum şekilsiz dişlerim bozuk kulaklarım kepçe haliyle şu güne kadar hiç kız arkadaşım olmadı sevgili degil hiç kız arkadaşım olmadı kızları artık üst seviye insan olarak görüyorum bu beni parçalıyor çook canımı sıkıyor intihar etmeye kadar gidiyor bu tabiki ben intihar etmeyi bile beceremiyorum bazen ailemede kızmıyor degilim neden beni yaptıkları için içten içe onlarada sinirleniyorum. Tabi elden hiçbirşey gelmiyor derslerimdede başarılı degilim zeki bir insanda sayılmam. Hani belki zeki olsam derslerime yönelsem öyle bir şansımda yok. Hani anlıycagınız hayat bana heryerden vurmuş aynaya her baktıgımda canım sıkılıyor ayna görmek istemiyorum kendimi görmek istemiyorum ben kendimi görmeye dayanamıyorum başka bir insan beni görmeyi nasıl kaldırsın degil mi :( . Yazdıklarımdan anlıycagınız gibi çocukluktan cıkıp genç bir birey olmaya başladıgım vakitlerde özgüvenimi kaybettim.Özgüven olmadıgı içinde hiç kız arkadaşım olmadı. Kendime bakmak istedim kremler aldım. Düzenli olarak dişlerimi fırçaladım filan dışarı çıkarken parfüm sıktım güzel giyinmeye çalıştım fakat kızlarla konuşamadıgım için buda işe yaramadı :/ Güya kendimi üniversite farklı olucak diye avutuyordum orda kız arkadaşım olucaktı orda herşey farklı olucaktı filan olmadı tabiki gidip konuştugum kızlar iki üç kelimeyi birleştirdikten sonra tam açılıyorum derken yanımdan kaçmak için bahaneler üretip gittiler haklılar ne diyeyim. Spor yaptım olmadı beceremedim çirkin kızlara yönel dediler onuda denedim oda olmadı bana göre tüm kızlar güzel ayırt edemedim herhaldeki kime sorsam kocaman bir HAYIR aldım veyahutta SEN KİMSİN Kİ? cevaplarıyla karşılaştım buda beni epey kırdı. şu an intiharı düşünüyorum fakat arkamda bıraktıkıcaklarıma anneme babama acıyorum arkamdan gözyaşı dökecek sırf annem üzülmesin diye yapmıyorum bide bu intihar işlerindede pek becerikli degilim sanırım onuda yapamıyorum. Bu durumda ne yapmam lazım nasıl özgüven kazanıcam nasıl bu durumdan kurtulucam ne yapıcam lütfen yardım edin...
Üniversitede tipsiz kilolu ve çekingen olmak?