Üniversitede kilomdan dolayı alay edilme?

İlkokul ve lisede herkesin dalgasına alayına maruz kaldım sırf kilomdan dolayı ve kimse hastalıktan dolayı kilolu olduğumu bilmiyordu. Hastalığı yendikten sonra kilolarımdan kurtulamadım daha da aldım. İnsanı hayattan soğutuyorlar, hergün ağlıyorsunuz. Kolay mı sanki o hakaretlere maruz kalmak bir hatan olmadığı halde sırf kilolu olduğun için? Servisimin camına vururlardı kafesteki hayvanmışım gibi. Kız arkadaşlarım beni anlıyor gibi yaparlar zayıfla işte neden zayıflamıyosun ki derlerdi. Kolay mı o kadar? Lütfen, yalvarırım, kimseyle dalga geçmeyin. Kimseyi dışlamayın. Bu sadece kilo, bir suç falan değil. İnsanlara laf atarken hayatında nasıl yaralar açacağını bir düşünün. Gözünüze hitap etmiyor olabilir, öyleyse bırakın sevgili olmayın ya da ne bileyim işte lütfen dalga geçmeyin ya. Size basit geliyor besili camış demek, hayvan demek, öküz demek. yoldan geçen minibüsteki çocugun camı açarak bana camışş! diye bağırmasını bilirim. Ama o da bir insan hepimiz insanız hepimizin duyguları var ve ben yine korkuyorum şimdide üniversitede alay ederlerse yalnız kalırsam diye :( boyum 160 kilom 68 baya bir şişmanım yani :(
Üniversitede kilomdan dolayı alay edilme?