Okulumda yeniyim ve sürekli olarak kilomla dalga geçiyorlar ve herkes herkesin annesine küfür ediyor sınıf aşırı rahatsız edici durduk yere kilomla dalga geçiyorlar ve aşırı moralim bozuluyor şey gibi düşünüyorum tek ben zorbalığa uğruyorum diğer herkesi seviyorlar gibi neden böyle düşünüyorum bilmiyorum kiloluyum biliyorum ama dalga geçmeleri moralimi bozuyor sanki tek kilosuyla dalga geçilen benmişim gibi hissediyorum neden böyle?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kilo senin elinde olan bir şey bunları kafana takicagina kilo vermeye odaklansan daha iyi degilmi sence
Vermek istiyorum ama diyete başlayınca hemen bozuyorum bozmak istemesem bile annem akşama güzel bir şey yapınca yiyesim geliyor tutamıyorum kendimi
Tamam ye yeme demiyorum ama doyasıya yeme tadına bak sadece
Diyet nasıl yapcağımı da bilmiyorum
Bide aşırı kiloluyum vermem lazım ama yapamıyorum
Diyet için kalorisi az besinler tüketebilirsin sabah 1 yumurta haşlanmiş bir dilim ekmek salata peynir vs ögle ve akşam ogün yemelde ne varsa bir tabak çorba var ise bir dilim ekmek doymazsan en fazla 2 dilim ara besin olarak meyve sebze tüketirsin birazda hareket edersen gayet sağlıklı kilo verirsin bu arada canın tatlı çekerse her gün değil ama 3 günde bir küçük ayicikli çikolatalardan yersin 1 adet
Çok teşekkür ederim çok saol peki aklıma bozmak geldiğinde napmalıyım
Geçen sene 15 kiloya kadar verdim ama geri aldım şu an diyete girsem bile 1 gün sürüyor inancım kalmadı kendime
Ben zayıftım ayriyetden kamburdum zombi gibiydim kisacası spora başladım 9 10 kilo aldım hergün tavuk pilav yiyordum son fiyatlardan sonra bende bozdum bozmak istemedim daha doğrusu neyse diyetini bozmak isterken hedefini düşün ben bu şekilde 4 ay falan spor yaptım şu an gayet fit bir vücudum var zaten 1 ay dayanıp degişime şahit olursan devam eder bu biraz sabret
Bu arada bende ögrenciyim biliyorum bu durumu dalga geçenleri takma duymamazlıktan gel ve ciddi görünmeye çalişirsan bir süre sonra dalga geçmediklerini görebilirsin olmadı sınıf degiştir motivasyonunu düşürür
Evett doğru söylüyorsun teşekkür ederim umarım sende istediğin gibi olursun
Ciddi görünmeyince asıl dalga geçmiyorlar çünkü amaçlarına ulaşamıyorlar sinir edemiyorlar birde onlar benle dalga geçince daha çok gaza geliyorum bende tam tersi oluyor
Biliyorum o tür erkekelri dalga geçenler büyük ihtimal kendini yakişikli sanan badboycu tipler salla boş ver takılma en güzel cevap zayıflaman ayriyetden özgüvenin de etkiler zayiflaman
Instagramın var mı?
Vardı 2 ay önce hesabım çalındı bende fırsat bilip kullanmayı bıraktım üniversiteye hazirlanıyorum
Güzel konuşuyorsun ondan sordum
Teşekkür ederim :)
Ben teşekkür ederim hoşçakal :)
maalesef ergen liseliler böyle o yasta
Üzülüyorum ya
yapcak bisey yok aldırıs etmiceksin ya da alıscksın cünki o yaslarda acımasız oluyolar
Tek ben zorbalık görüyorum gibi hissediyorum
genelde öyle olur
Sana laf edenlere agzının payını ver
Veriyorum ama yine aynı
Zamanla onları ciddiye almadım ve onlara karsı suspus kalmayınca bir müddet sonra azalır
Kaçıncı sınıf?
Az ye sende
Deniyorum olmuyor. Diyete başlayınca hemen bozuyorum
Ye de şiş o zaman
Biliyorum vermem lazım ama yapamıyorum nasıl yapcam off
Kaçsın
Söylemek istemiyorum ama var işte baya
Ok