AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
gurbetçi başka almancı başka bişi
Alaman
Orda kazanıp burda yiyen ve burayı öven danglaklar
Hic olmasa kendi ülkesini kötülemiyor. Almanyada sabah 3 de caddeler emeklilere dolu biliyonmu neden adamlar çöpten Pet şişesi topluyor emekli maaşı yetmiyor ama siz almanyayi bir bok sanın cahillik işte. O emeklilere sorsan " hayatından memnunmusun diye kesinlikle kendi ülkesini kötülemez adamlar milliyetçi zaten kötülemediyi için oranın kötü olduğunu duymuyorsun. 40 sene eşek gibi çalış 1200 € Emekli al gelde geçin zaten kiralar 700-800€ Evde TV mi var? 50 € da ona ve sakın yok deme hükumete! Dışarıdan frekans ölçüsü ile gelir ananı ağlatır. Elektrik su pis su akımı 150€ sayayimi daha? İşsizlik parasi veriyor degilmi? Ama senide maf ediyor her gün randevu ya çağırıyor iş gösteriyor buraya git iş sor diye saatlik 7 € bazende diyor" gideceksin 1 € saat ücretine çalışacaksın çünkü ben senin kıranı ödüyom birde 465€ para veriyom. Burnundan getiriyor sonunda dersin o parayı al göt.. ne sok. Burda gelipde hava atana gıcık oluyom orda haklısınız ama gerçek orda bir sene eşek gibi çalışıyor burda bir ay keyfini cikariyor. Orda yaşayan bilir bilmeden yorum yapmayin
Yoruma eksi verenleri... red kit denen dallama orda kazandığın 1000 yuro buraya gelince oluyo 10000 tl yüz bin tl barsa 1 milyon ediyor , senin gibileri ülkeye almamak lazım orda yaşayıp burda yiyen senin gibi dalla. maların bu ülkede rahatça yaşamak hakkı yok oy kullanma hakkı olmamalı alayınız görgüsüz ve ikiyüzlüsünüz
Hadi lan ordan!!! Kim burda yiyor oranın parasini!! Koçum kafayı çalıştır sende yuro kazan!!! Üniversite yapacağına Almanca öğren İngilizce öğren!!! Ögrenki sende ayda 50bin TL kazan!!! Kafa çalışmıyor işte! Ben burası güllük gülistanmi diyom!!! Avrupayi öğüp durmayın!!! Oranın parasi orda bok! Ordan para ile gelipde burda hava atanın ya ben!!! Vay be sen hayatında oraya ayak basma gel burda Avrupayi anlat! Asıl dangalak sensin!!! Çokta meraklıyım oy vermeye onu sen ver çünkü sen burda doğdun yaşadın! Sen varya bir hafta yapamasin almanyada!!! Hüngür hüngür ağlarsan. Sevmiyorum Bu almanlari mecburmuyum! Önünden güler arkandan Pis Türk der çok Sıra dayağı çektim. Çok geldim Tr ye kaldım bir senede kaldım aylar da kaldım yapamadım niyemi? Arkadaşlar orda bütün hersey orda çevren orda! Ben seçmedim orda doğmayı. Babam birinci Nesil traktör alıp köye gidecekmiş aslında!! Orda çalıştı 50 sene ve 50 sene akrabalarına destekde bulundu. Her yerin her ülkenin her ırkın iyside vardır kötüsüde! Almanci de hepsini koy tencereye yok ülkesini bırakmış yok hain yok şu!!! Ozamanlar kime bu çalışma imkanı verilseydi giderdi Almanyaya. Siz bize Almanci deyin onlarda orda bizi zorlasin almanız diye!!! Senin yaşadığın yer senin ülkendir diyorlar 🤣🤣🤣 bokda öyle. Sapına kadar türküz bunu dersen ne is bulursun nede bir şey yapabilirsin!!!
Hepusu yanlış Alamanci
Vatan haini hepsi
Sen kimsin bizim vatan severliğimizi sorguluyorsun?
Sanane
🤣🤣🤣🤣
Allahın cahili
Çok bilmis
Merkel dölü , alman kirmasi
Ne burda Almaniz, nede orda Türk... vallah bıktım
Türk vatandasiysan Türksün... orada yasayarak Alman felan olmuyorsun
Burda doğdum ve Alman vatandaşıyım
Tamam o zaman çift vatandaşlisin. Bende Bulgar vatandaşiyim Avrupada yaşayi dusunuyorum ileride
Almancı
Turkiyede Almanci, Almanya da yabanci😁
alamancı derim ben
Almancı
Gurbetçi
Almancı derdim
Almancı diyoruz biz
Almancı diyorum 😊
Amip onlar ya !!
Alamancı
gurbetçi
Gurbetçi
Gurbetçi
Almancı
Almancı
Alamancı
Avusturyaliyim, almancı diyorlar bana
Biz almanyalılar diyoruz
Almancı
Alamancı derler :D
Neyse ney ama sizin Almanyayi sevdiğiniz gibi onlar bizi sevmiyor ama sunuda unutmayın Türkiyeyi temsil eden oradaki türkler. Kanacke? Was? Bââmm bämmm auf die fresse ya!!! Und dann heist es ich liebe euch Türken 🤣🤣🤣🤣🤣
Gurbet ci
Almancı:d
Alamanci:)
Alamancı :)
Bu yorumu yapmak için gelmistim bende tüh
:)
alamancı derim
Teyzs
Almancı
Alamancı 😄
Tatilci 😂
Almanci.