Aşı olan kişiler diyor ki aşısızlar her türlü yaptırıma maruz kalmalı, bu kişiler aşı olduğu için virüs bulasma ihtimali yok sanıyor kendilerine. Peki sağlık bakanı açıklama yapıyor şuanda virüsten ölenlerin hepsi aşı olmayan kişiler diye ne kadar kişi aşı olduktan sonra öldü bunun açıklamasını neden yapan bir Allah'ın kulu yok? Şuanda genç sağlık çalışanları kalp krizi geçirip ölüyor bunu açıklayan var mı? Oda yok aşı yan etkileri bilinmiyor halen ve kimine göre doğru konuşan doktorlar diyor ki bu virüs normal grip tedavisi ile düzgün sonuç alınabilir bir hastalık neden bilim insanları bu virüse karşı düzgün bir tedavi yöntemi bulmak yerine zorla aşı aşı diye kuduruyor? Biri bunun açıklamasını yapabilir mi acaba 🤷♂️
bence bu bir dayatma madem aşı koruyorsa aşı olmayanlardan bulaşmaz ki neyin kafası bu devlet halkına bu kadar düşkün olduğunu sanmıyorum var bı iş bunda
Doğru bir uygulama aşıya zorlamak etik olmaz ama önlem de almak lazim sık sık test yaptırarak bu telafi edilebilir. Ben dikkat ederek bulaşıyı önleyebilecegimizi düşünüyorum. İlk çıktığından bu yana bende toplumda bulundun ister istemez ama maskeme mesafeme ve hijyen kurallarına uydum ve koronaya yakalanmadim yakalanmayacağımı da düşünüyorum. Asi olmayı düşünmüyorum. Tabi zorunlu kılmazlarsa.
Onlara emanet ettiğimiz çocukları evde nasıl eyledik korona döneminde birde koronadan nasıl uzak tuttuysak aşı olmaları gerekli hadi olmuyorlar madem testi de paralı yapıcaklar ki iki üç tane testten sonra bıkıp aşı olmalıyım demeleri gerek bı zahmet aşı da olsunlar 🤦🏽♀️
Olması gereken bu gibi sanırım en yumuşak haliyle aşı olmayı zorunlu hale getirmek biraz dayatma olurdu kendi istekleriyle aşı olmayacak olsalar bile toplum sağlığı için bunu yapmaları gerekiyor Ben 3. doz aşımı bu hafta yaptıracağım gerekiyorsa 4. doz aşı açılırsa onu da yaptırırım toplumun içinde çalışıyorum kendimi ve herkesi korumalıyım..
Aşı olmayan veliler içinde sanırım aynı uygulama yapılacakmış.. Türkiye'de milyon eğitimci ve öğrenci velisi var . O zamanda hastaneler test yaptırmaya gelen insanlarla dolup taşıcak.. Sağlıkçıların işini neden bu kadar zorlaştırıyorlar anlamış değilim. Aşı olmak varken süreci halen bu kadar zora sokma çabası neden? Aşı olmayı zorunlu kılsalar herkes aşı olsa ülke olarak normal yaşantımıza dönsek ne olur sanki..!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Doğru olan bu. Birileri aşı olmanın gerektiğini savunuyor , birileri aşı gerekli değil olmayın diyor. Aşı olan bir kimse , aşı olmayan kimseyi ortamında kabul etmeyebilir. Aşı ne kadar koruyuculuğu meçhul olsa da aşı olanların içinin rahat etmesi için aşı olmayanların pcr yapması gerekli.. Bu hakkaniyetli olandır. Aşı olmayan , belki covidli olup benim yanımda gezmemeli..
Kendi kendilerine virüse çare buldularsa ne ala ama bulamadılarsa BİLİM diyor ki tek yol AŞI. Ya mandıra filozofu gibi herkesten uzak yaşasınlar ya da aşı olsunlar, başka bir seçenek yok.
Güzel ama ne kadar uygulanır ne kadar açık kalır bu okullar hala muamma. 1 ay açık kaldığını görmeden ben hala okulların bu sene eğitim verebileceğine umutlu değilim. Yaşayalım görelim.
Ben doğru buluyorum benim 3 doz aşı hakkım geldi olacağım, saçma sapan sosyal medya üzerinden felaket senaryosu yazana kadar hakkı gelen aşı olsun olmayan da bizimle aynı eşitlikte olmasın.
haftada iki kere kimse yaptıramaz yani bünye dayanmaz o burna soktukları fırın küreği boytundaki devasa kulak çöpümsü geniz düşmanı şeyi. adamlar aşıyı zorunlu kılmanın yolunu bulmuş
Haklı karar. Hatta ben olsam daha sert uygulamalarda bulunurdum ilginç olan aşı karşıtlığınıda hükümete olan düşmanlığa bağlayan tuhaf bir kitle oluştu.
Aşılama yetersiz bence okullar bir süre daha kapalı kalmalı şimdi her yeri açacaklar sonra yine başa dönecekler yine kısıtlanacak normalleşme yerine önce aşılanma tamamlansın. Eğer tekrar mutasyona uğrar yayılırsa bu üç aşı da durdurmaz onu.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Aşı olmayan öğretmenler 6 Eylül’den itibaren haftada 2 kez PCR testi yaptırmak zorunda. Siz bu uygulama hakkında ne düşünüyorsunuz?
En İyi Görüş