Kayınpederiminden kalan miras ile iş kurdum fakat eşim her seferinde yüzüme vurmaya başladı. Sizce çözüm boşanmak mı?

Merhaba 7-8 yıl olacak evlendiğimiz. Evliliğimizin ikinci senesinde kayınpederim vefat etti. 4 tane daire kaldı eşime bir miktar da arsa. Birinde biz oturuyoruz. İlk daireyi iş kurmak için sattık eşimle ortak kararımızdı. Hatta eşime dedim bak satmayalım kredi çekelim oda boşver ne faiz ödeyeceğiz dedi ve sattı. Açıkçası işlerim halen daha iyi gidiyor. Ama restoran işlerinde işletmecilik yapanlar bilir iyi para gidiyor açıkçası. 2 daireyi de büyütmek için yan dükkanı aldık oda öyle böyle gitti. Son 3 dairesini de 2019 da sattık onla da araba aldık. Ama eşimde bir değişim başladı. Her seferinde sen benim sayemde o arabaya biniyorsun sen benim sayemde o iştesin gibi sözler etti. Bende sinirlendim vermeseydin dedim. Sustu sonra. Geçenlerde de diyor Allah aşkına 3 tane daireyi ne yaptın ya? Kimle yedin? Biz ne yapacağız gibi söylemler etti. Arkadaşlarına hava atmak için 25 bine bileziği ben almadım dedim yine sustu. Her sefer parasıyla beni ezmesi sıkmaya başladı. Sizce boşanmak mıdır çözüm? Laftan anlayan bir yapısı yok çünkü…
Güncellemeler
+1 yıl
Bir yanlış anlaşılma oldu herhalde. Soru başlığından olabilir. Öncelikle ondan hiçbir zaman para istemedim hepsini kendi verdi. İkincisi gidip karı kızla yemedim. Allah’a şükür o şeyleri de hiç sevmem. Hele ki evliyken. Sadece yoruldum artık bana evliliğimizin başından beri üstten bakmasına, her kavgamızda para lafını etmesinden yoruldum. Evlilikte ben paranın ortak olduğunu senin benim olayının olmadığını öğrendim ailemden. Ama öyle değilmiş işte. Maddi denklik evlilikte çok önemliymiş onu anla
Kayınpederiminden kalan miras ile iş kurdum fakat eşim her seferinde yüzüme vurmaya başladı. Sizce çözüm boşanmak mı?