Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk yoksa çeketini al ve çık ;) paranda dairende her şey burada de devret dairelerini geri al benden bu kadar. Çocuk varsa telefonu kapat ve en az 1 haftalığına ortadan kaybol değerini anlar. 25 binlik bilezik almış takmış koluna 4 daire ile ayda 25 bin getiri mi olacaktı? Bir daire ile araba aldıysanız o dairelerin kira geliri tahminen 2 bin falan olur. Sen eşin ve çocukların için çalış çabala sonra böyle laf etsin! Acaba kendisine babasından miras kalmasa senin ekmeğini yediğinin hesabını yapacak mıydı? Yolda senin kolunda yürümese etrafında onu rahatsız edecek erkeklerin hesabını yapıyor mu? Senin ceketinin hatta varlığının bile faydasını hesaplıyor mu acaba? Üstelik sen para istememişsin kredi çekelim demişsin buna rağmen faiz ödemeyelim daire satalım diye kendisi söylemiş şimdi ne diye bıdı bıdı ediyor? Hiç konuşturma yeri geldiğinde ağzının payını ver sustur. Aksi takdirde daha fena tepene çıkar, kadının iyisi çok iyi oluyor ama böyle babasının malıyla kocasını ezende çok fena oluyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benimde eski eşime babasından miras kaldı İstanbulu en iyi yerinden 3 daire fakat o ne yedirdi ne koklattı birde üstüne havalara girdi sanki bana o bakıyor çok şükür işim var gücüm var hiç tenezzül etmedim kadın milletinin doğasında var gücü alırsa maskara eder seni... O yüzden sizin evliliktede benim evlilik gibi saygı bitmiş ben boşandım fakat senin biraz ayar vermen lazım kötü niyetli kadın olsa sana koklatmazdı tek yapacağın rest çekmek seviyorsa saygısızlık yapmaz... kadın milleti işte en ufak tartışma olur gene başına vurur..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin hiç bir suçun yok ki abi boşandığında senin eline bir şey kalmayacaksa boşanma şimdi kendini düşünme zamanı eğer iyi bir şey kalıyorsa boşan derim son olarak bosanmiyorsan da gönlünü al ya da hoşuna gidecek ufak sürprizler yap onda da ne yapacağını sen bilirsin kolay gelsin yorumlara bakma sen sanki eşinden gizli yedin parayı
00 Yorumla
+1 yılKadın parası yiyorsun sonra da böyle bir soru soruyorsun. Ne bekliyordun? Kadının parasını kullanırsanız bunlar az bile. Erkek ne yapacaksa kendi parası ile yapmalı. Yoksa durum bu olur. Yok evlilikte ortak şu bu...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Nasreddin Hoca'nın hikayesi geldi aklıma. Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun olayı olmuş resmen. İşler iyi değil demek. İyi olsaydı ses çıkarmazdı gibi. Ortak karar verip yapmışsınız her şeyi. Şimdi de suçu senin üzerine yıkıp bu durumdan sıyrılmak istiyor belli ki. Bilemedim. 🙄
23 Yorumla
Soran+1 yılSonunda bana destek çıkan bir kadını görmek sevindirici. Eşimi seviyorum severek evlendik zaten. Ama ben ondan hiçbir zaman zorla bişey istemedim. Evet maalesef ki pandemiden dolayı işler kötü gidiyor ben sadece evliliğimizin başından beri para lafını yapmasından yoruldum bana hep üstten bakmasına benim ailemi küçümsemesine kendi ailesini üst tutmasına
- +1 yıl
Usta yanlis anlamada sendeki sevgiye. Helal olsun okadar laf edcek ben aninda silerim
- +1 yıl
senin ailene de mi üstten bakıyor
Nasıl dayanıyorsun abi bu kiriciliga bu kibire
Anlaşılan sen karı kızla dolaşacaksın ki akıllansın
Yakında da dolaşırsın zaten
Kendini güçlü hissetmek için
Çoluk çocuğun var mı?
Aga işte hep söylerim. Ne yapıcan edicen kadına gebe kalıp bişeyini almıcan. Gebe kalmakta değil seninki anlıyorum. Senin o kadar malın olsa hepsini verir tek bi kelime etmezdin ama onlar öyle değil... Ben daha önce tecrübe ettim. Geçmiş olsun çok zor ve ağır bi durum. Allah sabır versin sana
16 Yorumla
Soran+1 yılKnka gerçekten artık bunaldım. Her kavgada para lafı ben onun için canımı bile veririm gidip karı kızla yemedim o paraları iş kurdum ilerlettim şimdi pandemiden dolayı işler kötüye gidiyor. Ondan kuyruk acısı. Evliliğimizin ilk yıllarından beri hep üstten bakmalar her kavga da para benim ailemi küçümseyip kendi ailesini göğe çıkarması yoruldum bir erkek ister mi karısından aşağı kalmayı yok ama sanki tek hatalı benim zorla istemedim ki kredi çekelim dedim istemedi
- +1 yıl
Bazı kadınlar öyledir. Bak benim annem bile senin hanımın aynısı. Bana yapar yapar sonra lafını ederdi. İnan son 10 yıldır hani yeri geldi aç gezdim yine ondan istemedim ki lafını etmesin diye. Ondan haz duyuyorlar. Ve inan sırf lafını etmek için yapmış bile olabilir. Benim annemden babamdan yediğim lafları bi duysan aklın gider. Belli senin hanım da öyle. Aman abi uzak dur. Bak ben 39 yaşındayım 0 kaza 0 ceza 20 senedir araç kullanıyorum. İnsanlarda sanıyor ki çok profesyonel şoförüm. Vallahi billahi laf ederler diye ceza da yemedim kaza da yapmadım. Ordan çık yola...
Soran+1 yılKanka zor özellikle bu ailede para işleri çok zor… Allah evlilikte ailedede insanın gönlüne göre versin
- +1 yıl
Abi sen biran önce işleri düzeltmeye bak. Ha baktın ilerde kara görünmüyo, al kendin işlet o zaman deyip sıyrıl. Bak bu iş daha başı. İnan kazığın alt tarafı çok daha büyük saplanacak. En tehlikeli kadın türü. Asıl plan seni ona mahkum etmek ve ellerinden ne gelirlerse yaparlar. Dominant ve ben ne diyosam öyle olacak tavırları falan da vardır aynı zamanda. Haklı çıkamazsın yani hiç bi konuda. Peki eyvallah dedirttirene kadar uğraşırlar. Narsist kişilik bozuklukları var... Aman dikkat et...
Soran+1 yılÖyle ki zaten beni yönetmeye bayılır. Hayır bide dükkan da bizim kanka. Satsa şu an milyonlar eder. Ama nerde o akıl. Seviyorum ama şu maddi olarak üstünlüğü ve bununla söylenmesi. Ya gidip ne insanlar var ya karılarının parasıyla karıya kıza yediyorlar. Aldım kendi işimi kurdum. Ama kendi kaybeder. Babasının kızı değil artık. Dükkana da zannetmiyorum hesap işlerinden anlamaz. Tek başına altından kalkamaz. Sabrımı Zorluyor hayırlısı
- +1 yıl
Tam aksine sana destek olması lazım. Hani bu günler geçecek, Allah seni başımızdan eksik etmesin falan deyip moral verse sen daha sıkı tutunursun işe de hayata da. Yok aga valla işin zor. Çok iyi anlıyorum seni. Annem hala beni zorlar bak. Ve çok iyi biliyorum ölüm döşeğinde olsa laf sokar.
Kadınlar böyle işte. Bizde oldu mu yedi mi sıkıntı yok ama kendi parası olsun ortalığı kaldırır. Sana gelince kardeşim karın belli çirkef birisi. Ben olsam o arsaları da yer öyle boşanırdım. Hatta oturduğunuz evide ye. Hak etmiş. Kimse parayla hele evlilikte sözü bile olmamalı.
14 Yorumla
Soran+1 yılGüldüm yemin ederim 😂😂
- +1 yıl
Aç gözlü
Soran+1 yıl@AnkaralıBirKız2 gerçekten açgözlü ve uyanık bir tip arkadaş. Onun dediği karaktersizlik.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ne kadar evli olsanızda onun mirasını kullanmışsın bir yerlere gelebilmek için. Boşanırsanda her şey ikiye bölünecek. Eşiniz bu durumda zararda oluyor. Eşinizin ailesinden kalanları kullanmak yerine kendiniz bir yerlere gelebilirdiniz. Bence 8 yılda çok fazla yok etmişsiniz varlığı. Eşiniz üstünüze gelmemeli ama insan durumu düşününce kafayı yer. Biraz anlayın onuda.
61 Yorumla- +1 yıl
Aklı başında bir yorum gördüm sonunda. ne güzel dukkan onun üzerine demiş bir de. bosanirken gidecek yarısi. miras olarak kalsaydı alamazdi
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHalinize üzüldüm.
Eşinizin şımarıklığına bahane olarak pandemiyi görüyorsunuz.
Gerçekten üzüldüm.
Yapacağınız eşinizi azcık süründürmek olmalı.
Sizin yokluğunuzu tatmalı ki, asıl varlığın sizin olduğunuzu idrak etmeli.
Malın mülkün siz olmadan değerli olmadığını anlaması, uzun sürmez.
Allah yardımcın olsun..10 Yorumla Bence eğer karın böyle şeyleri sürekli söylüyorsa zamanında onun mallarından bişeyler yapmayacaktın ne yapıyorsun ki karın da sana bunları söylüyor. Anlaşılan karın biraz tebrik edilmek pohpohlanmak istiyor ara sıra egosunu okşa eşinin. Ve boşanmayı düşünmen çok yanlış geldi bana ne olursa olsun karın senin ve kendisi için daireleri satmış etmiş eylemiş yani boşver söylesin sende deki evet hayatım iyi ki varsın sen olmasan bu kadar şeyi belkide başaramazdım falan de işte huyuna git susacak emin ol
10 YorumlaNe olursa olsun 4 daire satılmamalıydı hadi 1 tanesi is icin harcanabilirdi, kadın biraz safmış sende kandırmıssın oda uyanmış ama geç olmus. Günah yani kadın istese bile senin dokunmaman lazımdı. 1 tane daire hadi denenir ama kalanlar olmaz. Ayıp etmissin. Agzınla kuş da tutsan yetmez kadının evlerini geri alabiliyosan al ya da boş yapma kul hakkı yemissin iste. Saf bi insanı kandırmıssın. Belki bilmeden kandırdın sende saftın ama yanlış. Olmamalıydı. Seni savunanlara bakma kör cahil onlar. Ben aklı basında bi yorum yapıyorum ve sen %1000000 haksızsın. Ben olsam seni öldürürdüm. Kotu durum yani. Ağır. Kaybeden sen olmadığın icin sana koymuyor. Baskasinin parasiyla restorant isine 4 ev harcamissin bildigin kumar yani.
12 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapan sensin iyi oku öyle yorum yap yapacaksan da günahmış günahımı aldın bilip bilmeden konuşuyorsun sanki sen çok temizsinde ilk olarak zorla silah dayamadım kafasına kendi verdi vermeseydi ikinci olarakta asıl sorun bu değil asıl sorun karımın evlendiğimizden beri beni küçümsemesi ailemi anne babamı küçümsemesi her kavgamızda en ufak bişey de para lafı yapması.
+1 yılBro restoran işliyor paranızı kazanıyorsunuz herhangi bir ıflas yok. tek sorun yengenin seni küçümsemesi mi
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kardeşim. Sonunda beni anlayan biri çıktı. Anlamadım herkes yükleniyor. Parayla alıp iş kurdum diyorum. İyiyde kazanıyorduk taki pandemiye kadar. Bundan zaten onun da kuyruk acısı
Zor bir durum
Erkeğin en hassas noktası; gururu
Gururuna dokunur bu ifadeler/haller...
Edepsiz, kibirli kadın tipi...
Çekilir şey değil...
At anahtarı önüne
Al gotuneee sok de
Çek git
Uzaklaş bir hafta
Kaybol
Telefonu kapat
Kibirinde bogulsun
Böylesi kadin düşman başına...00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılboşancaksan da malı mülkü ona bırakıp öyle boşan ve git çünkü onun.
işte davul dengi dengine diye boşuna demiyorlar
meşur bir atasözü vardır ;
kadının parası kapı da asılı " ÇAN " dır geçersin kafana vurur geçersin kafana vurur00 Yorumla
+1 yılVallah benim bildigim evlilikde senin benim param yok biz olmak zorundasiniz kese ayni kese hic sevmem seni paran benim param lafini
Vallah ben öyle seylere dayanamazdim islerin iyiyse ya kredi cek parasini ver sussun ömür boyu ya da bosan kredi cek kendi basina is kur00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılKarın ona tapmani istiyor dilin kemiği yok derlerya senin her yanlış hareketinde bunu önüne koyuyor ilgi istiyor kısacası şimdi sen işini onun sayesinde kurduysan boşanmak biraz nankörlük olur araba için ev satmak biraz yanlış olsada şimdi ona ev borçlusun ne dersen de madem sattın şimdi alma zamanı çünkü bu senin önüne sürekli gelecek
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. E kadın haklı yemişsin ne desin hangi lafı anlasın ki? Babasının parasıyla isterse 45 bilezik alır. Derhal geri öde kadının parasını ya da madem dükkan aldın dükkanları kadının üzerine yap o da susar böylece.
34 Yorumla
Soran+1 yılİşletme dükkan onun üstüne zaten. Ama olay şu ki ben zorla istemedim. Hepsinde dedim bak satma kredi çekelim. Vermeseydi o zaman. Karıyla kızla yemedim ki iş kurdum. Gelipte paranın lafını yapamaz hakkı yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısını erkeğin malı mülkü babasından kalma falan olsa bişi demezler ama kadından olunca hemen ses çıkıyor ve anormal algılanıyor sonra lafa gelince kadın erkek eşitliği (!)
12 Yorumla
Soran+1 yılKnka yoruldum be valla zengin kadın zormuş evliliğimizin başından beri üstten bakmalar en ufak kavgada para lafı. Benim anne babamı küçümsemeler. Pandemiden önce işler iyiydi. Bozuldu sonra ekonomi mağlum. Şimdi suçu bana atıyor. Eşitlik anca lafta
Cevap sahibi+1 yılAynısını ben yapsaydım sana bunları dermiydim bir düşün de
25 bin tl ye eşiniz altın alıyor ve babadan para kalmış! İlginç altına çok az harcama yapmış ve 25 bini büyütenler var inanılır gibi değil. Size dönersek siz işletmeyi bırakana kadar size rahatlık yok belli ki ezmek hoşuna gitmiş. Atın anahtarları çıkın bi nefes alın numaradan arasın merak etsin korksun sonra da özür dilesin herkes işine baksın
40 YorumlaOna da hak vermelisin bence.
Ekonomi, ülke gündemi kötü ve güvenlik endişesi duyuyor.
Naif yaklaşmak lazım, hepsini çözeceğiz varlığım seni güvende tutmak ve iyi yaşatmak üzerine kurulu bundan şüphen olmasın diye telkinde bulun.
Yenfe duygusal bir boşluğa düşmüş belli ki, kalkındırmak iyi hissettirmek senin görevin.
O da kendi düşüncesine göre haklı.10 YorumlaŞimdi onun da hatalı olduğu yerler var ama sen boşanıp gerçekten de onun sayesinde kurduğun işe veya arabaya binmeye devam mı edeceksin konu burda kilitleniyor bende
12 Yorumla
Soran+1 yılDükkan da araba da onun üstüne ki o dükkanı şu an satsak milyonlar eder deniz kenarının yanı
Beraber karar verip sonrasında böyle cümleler kurması hoş olmamış elbette. Bu kadar işten sonra da boşanma kelimesini kullanman da senin için hoş bir davranış değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılYoruldum artık. Maddi olarak denk değildik ama ben silah zoruyla istemedim.
+1 yılBabasından kalan mirasını geri öde kadına boşanacaksanız öyle boşa onunda demesi gibi seni buralara o getirmiş şimdi onu boşanmayı düşünüyorsun ah siz erkekler
22 Yorumla- +1 yıl
@Akif322 kadının söylemleri yanlış olabilir. Ama sonuç itibari ile babasından kalanları kocasına vermiş. Kocasıda karısından aldıklarını restoranı açtıktan sonra geri yerine koyabilirdi. Ama yemeyi tercih etmiş. Ve şu an işlerini büyütmüş bunca yıl kadın batmıyorken şimdi boşanmayı düşünüyor adam kadına haksızlık oluyor bu durumda
+1 yılBen senin paranı daireni yemedim de ver restorantı kendisi işletsin sende kendine bir iş bul orada çalış evini geçindir. Böylece dilinden kurtulmuş olursun.
10 YorumlaSenin hatan. en baştan onun kabul edip başına kalkacağını bildiğin halde mirası harcaman. yedi yabancı ya borçlu ol yakınına değil
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok haklısın 👏
+1 yılKayınpederimin mirasını yedim ne ya bu cümleden bile eşin haklı 👏🏻
23 Yorumla
Soran+1 yılAma ben istemedim kendi verdi. Ben ona hepsinde dedim kredi çekelim. Hoş gidipte karı kızla yemedim ki. Kaç kere tatile yurt dışına çıktık. Yani birlikte yedik ama bana söyleniyor
- +1 yıl
Ona bunları söyleyince ne diyor? ortak yaptık vs.
Soran+1 yılSusuyor bana atıyor hatayı
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Evi satıp araba almak nedir fkdk
Neyse dükkandan elini ayağını çek o akılla çok geçmez batırır zaten. Batışını izle son tekmeyi de sen vur ahahaha10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHem sana kendi verip sonrada başına kakması tuhaf sende tepkini ver yeter lan bıktım parandan de ödüycem borcunu diyip bir miktar parayı suratı at bi güzel de tükür öde derse ödersin abicim utanırsada sesini keser sende mutlu olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurada 1 tane ablamız hariç gerisi aptal ve okuduğunu anlama bozukluğu var genelide böyle zaten reis sende emeğinin karşılığını isteyip boşanabilirsin en iyisi sonrasını yapamaz ztn batar
12 Yorumla
Soran+1 yılKnka sorma herkes bana yüklendi. Kötü hissettim kendimi. Hayır gidip karı kızla yemedim ki yukarda Allah var. İş için hepsi. Zorla da istemedim. Ve artık yoruldum be her seferinde para lafını yapıyor evliliğimizin başından beri. Hep yukardan bakmalar benim ailemi küçümsemeler kendi ailesini göğe çıkarmalar.
Cevap sahibi+1 yılBoşan reis dediğim gibi batar en kısa zamanda zaten
+1 yılBöyle bir kişilikten zaten sogumussundur diye düşünüyorum soğuduktan sonra geçmiş olsun kaybetti demektir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılBence boşanmayı unuttun ticarette başarılı olmaya bak size kalan mirası yerine koy ve hayatınıza senin emeğinle kazandığın parayla devam et
00 Yorumla Ee iyide tek sen yememisin ki ortak yemissiniz. Kadın da bı ego sorunu var. Hem yedirio hemde ezikleme peşinde...
00 YorumlaKadin hakli yani babasindan kalmis ona sen ne hakla onlara göz diker kendine is kurarsin hadi kurdun o zaman her ay o kadinin hesabina belli bir para atip o daire paralarini odemen lazim
35 Yorumla
Soran+1 yılİşletmemiz onun üstüne zaten. Her şeyi ortak karar verdik. Silah zoruyla yapmadım hoş. Şimdi pişman anladığım kadarıyla beni suçluyor
Soran+1 yılDediğim gibi hiçbir şey borçlu değilim. Vermeseydi. Kredi çekelim dedim. İstemedi. Kendi kaybetti.
Ahahaa yarasin eniste , bizde de var senin gibi bir hayirsiz nasil kurtulacagiz bilmem 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ama bu adam hayırsız değil
Onun yerinde olsam seni skerdim ama o az bile yapmış
10 Yorumla
+1 yılDaha ölene kadar bitmez bunun dırdırı boşanmak en iyisi gibi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasının minnetini çekeceğime aç kalırım sokakta yatarım daha iyi.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Bu lafları haketmemişsin. Ve görünüşe göre bir ömür duyacaksın da..
sabırlar dilerim00 YorumlaAile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı. Üzüldüm adına ne güzel herşey yolunda işiniz gücünüz mutlu olmanız gerekirken üzmek neden ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeçmiş olsun, böyle kadınlar çirkef olur genellikle.
20 Yorumla
+1 yılSolenir tabi. Laa kadininki. Neysede. Babamin parasi die yer basini. sennn simdi karida kizdami yedin kafayami yatirim yaptin ismi acip. Batirdin. Ona gore bi senaryo. Yazalim sen hemnen film cekimlrine basla
00 Yorumla
+1 yılSen yine de boşanmayı düşünmemeye çalış eşine iyi davranmaya çalış yine de o sana kötü davranırsa kendi boşansın Sen ileride vicdanen rahat olursun
00 YorumlaEşin insaflı kadınmış hayran kaldım sana az bile söylenmiş
36 Yorumla
Soran+1 yılYaşının küçüklüğüne veriyorum dostum. Kredi çekmek yaşam öyle babanın evindekine benzemiyor maalesef. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Bi senin gibi onlarca insan var hayal dünyasında yaşayan kendi işimi kendi kredimle kurarım diyenler bide gerçek hayat var bilmediğin
- +1 yıl
Yaşımın küçüklüğünün konuyla bir ilgisi yok ben seçenekler arasında kredi çekmeyi söylemiştim farkındaysan okuduğunu anlayamıyorsun yaşın kaç olmasına rağmen (!) eşimin aile mirasıyla iş kuracağıma bir miktar kredi çekerek kurmak seçeceğini uygulardım dedim ki öyle de yapardım bu hayal dünyasında yaşamak değil bu gerçek, hayal dünyası sensin
+1 yılEvi satıp araba alma kısmına takıldım. Bu devirde ev satılır mı? Ev fiyatları uctukca pişman oldu demekki kadin
10 YorumlaÇirkin mirkin bulsam birini ne derde desn takmam yemicektin yediysende çekecen
14 Yorumla
Soran+1 yılBak ama kendim yemedim işte. İş kurdum gidip pavyon vb yerlerde yemedim. şu an pandemiden dolayı işler kötüye gidiyor. Ondan söyleniyor ben biliyorum zaten
Soran+1 yılKendi kaybeder artık yoruldum her seferinde para lafı yapması benim anne babamı küçük görmesi zormuş ya gerçekten zengin kadın zormuş maddi denklik çok önemliymiş onu anladım
+1 yılHer daim kaynana- gelin kavgası yok bunun yanında damat- kayınpeder de çok çatışıyor
00 Yorumla
+1 yılYemeseydin arkadaş elin ayağın yok mu neden çalışmıyorsun
00 YorumlaÜzüldüm doğrusu bu lafları hakketmiyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler. Alıp yemedim parasını iş kurdum, zorla da almadım. Pandemiden dolayı işler kötüye gidiyordu. Ondan söyleniyor zaten biliyorum bunu.
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşann tabii kii hiç cekilmezz boyle..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSelamun aleyküm eşinizin erkek karesi varsa talibim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun kardeş çocuğunuz var mı?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Döv knk itaat etsin kööpek
02 Yorumla- +1 yıl
Döv ne alaka
Kazandığınız parayı yiyor mu yiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşan gitsin. Bu karıyla ömür geçmez.
00 Yorumla
+1 yılZor bu işler
10 Yorumlaoturup konuşun
00 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılNerde 3 daire?
00 Yorumla iyi etmişsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler