• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

LGBT bireylerine yapılan eziyetler doğru mu sizce?

Soo-jin
Soo-jin Takip Et
Guru Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
58
Yapay Zekaya Sor
Kesinlikle yanlış. Saygı duyulmalı eziyet yapan kişileri kınıyorum. #Soojin #Jende #LGBT #Aşkaşktır
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • emrah_k
    emrah_k Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 83%
    +1 yıl

Eziyet ediliyormu ki
    Şimdi yanlış anlayam değişik düşünen çıkacak
    Eziyetten kastınız nedir biri veya bir kaçını çevresi kabul etmemiş dışlamış diyelim bu hepsine yapılmış değil ki
    Bu ülkede gökkuşağı derneği var arkadaşlar
    Lbgt olan kişiler profiline sağa sola yazabiliyor kimse bişey demiyor bir kaç kişi dışlayabiliyor ama toplumsal olarak yadırganamaz

Diğer taraftan bakarsanız küpe takan erkek, kısa saç kesen kadın mini etek ya da şort giyen kızlar, gece eve yürürken tedirgin olan kadınlarımız yapmayın
    Bence burada eziyet yok
    Saygı duyan var ve saygı duymayan var ve bu iki tarafın kararınada saygı duymak veya duymamak kişinin kendi iradesidir

Bir gay olana ya da lezbiyen olan kadına sokak ortasında dayak atan görmedik ama
    Sokak ortasında kadın ölümlerini çok gördük malesef
    Olayları farklı yere çekmeyin ve toplumu suçlu göstermemenizi rica ediyroum

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• TakeMySoul
    TakeMySoul Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl

Eziyet etmek elbette bir yanlıştır ama Lgbt Bireyleri Avrupada ki gibi davranırsa kimse eziyet etmez bizim ülkemizdekiler nedense Sürekli bir yılışık oluyorlar yani her şeye bir kulp bulurcasına saçma sapan hareketler iğrençlikler ben 6 avrupa ülkesi gezdim ama en iğrenç Lgbt bireyleri bizde emin olun

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

43

Cevap

67

Cevap

• SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 90%
    +1 yıl

Kime ne ya milletin cinsel yöneliminden.. Yaşayan kendi verecek hesabı varsa kime ne..! Ben de buna ayar oluyorum ya.. Birileri heteroseksüel diye kendisini kimseden üstün tutamaz bilmem anlatabildim mi.. Benim bir çok arkadaşım var cinsel yönelimi farklı farklı olan.. Zerre umurumda değil.. Ulan biri de çıkıp demiyor ki katiller tecavüzcüler heteroseksüel de ne oluyor diye.. Birinin kiminle yatakta ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez bu bir ! İkincisi hetersoseksüel diye kimse kimseden daha fazla insan değildr net ! Herkes önüne baksın kendi kokuşmuş siciline baksın.. Keyifli günler..

2
    0 Yorumla
  • Urzaiz
    Urzaiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Ne eziyeti yapılıyor acaba asıl eziyeti onlar yapıyor...
    Kendilerine eziyet ediyorlar hadi o umrumda olmaz...
    Sonra topluma eziyet ediyorlar...
    Kendi özel hayatlarını kendi özel alanlarında yaşamak varken cıkıp saga sola duyuruyorlar arkadaş reklam etmek zorunda değilsin...
    Toplanmışlar onur! yürüyüşü diye bir yürüyüş yapıyorlar ellerinde imam hatipler kapansın diye pankart varsa burada başka bir esele vardır...

Ne eziyeti iyice şımarmışlar...

Git kendi özel aleminde özel hayatını nasıl yaşarsan yaşa kiminle istersen onunla oynaş bize ne ben çıkıp bağırıyor muyum benim tercihim bu diye...
    Üstelik lgbt derneklerinin yabancı kaynaklardan finanse edildiğinide biliyoruz

Hiç kusura bakmasınlar eziyeti onlar ediyor toplum olarak ya sabır cekiyoruz

6
    3 Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

👍 👏👏👏

Yorumla
    • Kfkdksf
      Kfkdksf
      +1 yıl

@Tubaacelyaaa filistin de AB ve ABD tarafindan finanse ediliyor tabi işinize geldigi gibi yorumlarsiniz siz

Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

@Kfkdksf dostum dostum daha hiçbir bilmeyen minicik bir bebeksi eminim bilseydin şu an burda bu yorumu yapmazdın bana git bi araştır bakalım LGbT şimdilerde moda haline getirilmeye çalışılıyor ama sağlam kaynaktan bak o zaman seninle iyi anlaşacagimi düşünüyorum

Yorumla
  • myqueennn
    myqueennn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Değil, en basiti insan haklarna gasp etmektir
    Madem farklı cinsel yönelimleri olanları sapıklık olarak görüyorsanız neden gerçek sapkınlıklara karşı sesiniz, tepkiniz çıkmıyor?
    Başta olmak üzere, kadın cinayetleri, pedofili, taciz, tecavüz, zoofili, cinayetler, çocuk gelinler, doğaya ve hayvanlara zulüm...
    Göz göre göre çocuk gelinlere razı gelen, propogandasını yapanlar, iki erkek birbirine aşık olunca *bne yaftası yapıştıran...
    Allah bilir ben heteroyum diye eşlerine neler yaptıran erkekler...
    Gerçekten kınanıcak, tepki gösterilip harekete geçirilecek şeylere kılını bile kıpırdatmayan halkımız, iktidarımız onur yürüyüşüne etten duvar ördüren, tazyikli suyla, biber gazıyla saldırtan safsataya kaosa aşık halkımızın iktidarı var...

2
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Katillere, tecavüzcülere, çoluk çocuğu istismar edenlere, sokakta ve evde kadını kızı dövenlere, hayvanları katledenlere, zevk için acı çektirenlere, Allah/din/iman diyerek yapmadığı halt kalmayan hacılara, hocalara, yolsuzluk ile sülalesini doyuran siyasetçilere, birilerinin hakkını gasp edenlere, atanmayı bekleyenlerin önüne geçen torpilcilere, o torpili kullanarak hakkı olmayan mevki makama gelen şerefsizlere, maçlarda holiganlık yapanlara, düğünde havaya sıkanlara, teröristlere, ekmeğini yediği ülkeyi kurtaran adama sövenlere ve birilerinin umudunu sömürerek dolandıran her insan kırıntısına eziyet etmemiz gerekirken; kalkıp cinsel tercihini hür iradesiyle seçen, vergilerini veren insanlara bence çok şey yaptığımız da bir gerçek.
    Dünya değişiyor, zaman değişiyor ve insanlığın cinsel tercihini kafaya takma alışkanlığından kurtulmamız lazım.

0
    0 Yorumla
  • jeonjkjeonsn
    jeonjkjeonsn Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Türkiye LGBT bireylerine karşı homofobik bir ülke ve gerçekten çoğu LGBT bireyi saklı ilişkiler yaşıyor. Burası özgür bir ülke. Herkes istediği gibi yaşar, istediği kıyafeti giyer. Ayrıca ilgimi çeken diğer bir durum homoseksüel insanların ‘sadece’ cinsel anlamda hemcinslerine ilgi duyduklarını düşünen insanların cahilliği.
    🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

2
    0 Yorumla
  • manyyakmıdırnediryaa
    manyyakmıdırnediryaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Lgbt düşmanı değilim ama sempatizanı da değilim. Eziyet kısmına gelince... insan olan, kişiye eziyet yapmaz zaten. Kimse kimsenin Hayat tarzlarına, düşüncelerine karışamaz. Karışırsa insanlıktan söz edilemez burada. Bazı davranış biçimlerini tasvip etmiyorum bu arada ama sırf bu yüzden de eziyete maruz kalmaları vahşice bir hareket olur.

2
    0 Yorumla
  • badboysilkici
    badboysilkici Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl

Bir lgbt bireyi olarak hiç eziyete uğramadım çünkü kimseye söylemedim böyle konularda işlerine gelince herkes bir anda Müslüman kesiliyor ama bir suç işlendiği zaman gözlerini kapatmayı da iyi bilirler her haltı yiyenler söz konusu lgbt olunca ahkam kesmeyi kendinde hak görüyor öyle tiplerle karşılaşmayı hiç istemem

2
    0 Yorumla
  • DoğrulukCadısı
    DoğrulukCadısı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Herkes saygı duymak zorunda tasvip edip etmemek kişinin kararına kalmış birşey ama saygı herkesin zorunluluğu. Eziyete gelirsek hayatımızda birçok zorluk var bu kişiye göre değişir lgbtli bir birey olmadığım için ya da eziyeti görmediğim için çok bir bilgim yok.

1
    0 Yorumla
  • HAYATveİNSAN
    HAYATveİNSAN Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 91%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.

Bunlar hep ağlayıp sızlıyor … hep bir ajitasyon … Burask Özgür bir ülke olabilir.. ama herşeyden önce %70 i müslüman bir ülke. Kimsenin neyi nasıl yaşadığı beni ilgilendirmez.. ama özgürüm deyipte insanların hassasiyetleriyle de oynananında gereği yok … Ona bakarsan herkes özgür.. ama özgür olmak herkesin gözünün içine baka baka her haltı yemek anlamına gelmez..

2
    0 Yorumla
  • karadenizkızı_
    karadenizkızı_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Değil bence onlarda insan sonucta onlarında özgür yaşamaya hakkı var ama biz milletimiz onlara farklı bir gözle baktığı için aşağlıyorlar kötü davranıyorlar bence bu çok kötü bir davranış o yüzden bu dunyada herkes eşit olmalı diye düşünüyorum.

2
    0 Yorumla
  • Clem_entine
    Clem_entine Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Hayır tabiki bi insani yönelimi yüzünden suçlanamaz.
    İşın dini boyutunu karıstıranlar günah olanın öyle hissetmek değil iliskiye girmek olduğunu bimiyorlar ve kimsenin günahı kimeyi ilgilendirmez, mağdem dinlerine çok bağlılar dinimizde insaları sınıflandırmakda günah bu kimsenin umrunda değil ama...

0
    0 Yorumla
  • Nüktedâr
    Nüktedâr Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

LGBT'yi kati surette desteklemiyorum ama onlardan nefrette ediyorum, onlar için üzülüyorum, onları seviyorum. Benim elimden bu kadar geliyor. Bizim travestilere bi derdimiz yok, lubunyalarka bi alıp veremediğimiz yok, homofobiklerin anaslnı sikey¡m

4
    0 Yorumla
  • prenses__artemis
    prenses__artemis Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 78%
    +1 yıl

Bir bisex birey olarak öncelikle şunu belirtmek isterim.
    LGBT olsun olmasın kimse kimseye eziyet edemezHerkes birbirine saygı duymak zorunda

3
    0 Yorumla
  • N1ghTGirl
    N1ghTGirl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

LGBTİ bireylere, kadınlara, çocuklara, azınlıklara, yani kendinden olmayanı dışlayan o toxic kesime bu kesimlere yaptığı işkencenin en az 30 katı yapılmalı şerefsizler

1
    0 Yorumla
  • ƁЄƦƦƳƁƲƬƇӇЄƦ
    ƁЄƦƦƳƁƲƬƇӇЄƦ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 56%
    +1 yıl

Kimse kimseye eziyet etmemeli. Başkasının hayatına müdahele edilmediği sürece herkes özgürdür. Herkesin doğrusu bir değildir. Yüz kızartıcı ve diğer suçlar konuya dahil olmadığı sürece insanlar hayatını istediği gibi yaşamalı.

2
    0 Yorumla
  • alarachan
    alarachan Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı.

Çok iğrenç geri kafalı şeyler yazıyorlar. Saçlarından tutup mağaralarına sürükleyip atmak istiyorum onları ✌ justice for everything

2
    0 Yorumla
  • TengriciTürkKızı
    TengriciTürkKızı Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 54%
    +1 yıl

Beni eski eşimin şiddetin sen bir trans ⚧ kadın kurtardı erkeğim diye geçinenler 3 maymun 🙊 du o sebeb ten lgbt ile sorunum yok şiddet uygulayan da o ç gudur

3
    0 Yorumla
  • ANGAY
    ANGAY Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 67%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Onlarda insan duygulari veya hisleri öyle diye niye karisalim ki kendi hayatlari abi napalim yani

3
    0 Yorumla
  • justSu
    justSu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

Escinsellik dogustan gelir. Bunu hala kabullenemeyen insanlarin yok cocugumuz benzer demesi asiri komik

1
    0 Yorumla
  • _ꜱᴛᴏɴᴇᴍʟᴇʏᴅiꜱi_
    _ꜱᴛᴏɴᴇᴍʟᴇʏᴅiꜱi_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

LGBTİ+ bireylerine yönelik olan da dahil olmak üzere herhangi bir şiddet türünün doğruluğu tartışmaya açık olmamalı.

1
    0 Yorumla
  • Vasıl-ıYâr
    Vasıl-ıYâr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 73%
    +1 yıl

İnancım gereği her zaman karşı oldum ve olacağım!
    Bunu yobazlık olarak görenlere de sözüm şudur; dini İslam olmayan, başka inanç sistemlerine inanan çok fazla ülke karşıdır lgbt mevzusuna!..

2
    25 Yorumla
    • gecegitaristi
      gecegitaristi
      +1 yıl

iyi de herkes Müslüman değil ve dinde zorlama yoktur, bunu İslam dini söylüyor. saygı duymak bu kadar zor olmamalı...

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

"Dinde zorlama yoktur"
      Kimseyi müslüman olmaya zorlamak yoktur. :)
      Günah işleyene dur denir, farzları yerine getirmeyene getirmesi gerektiği söylenir.
      Allah-u Teâlânin lanetlediği bir şeye saygı duymak, desteklemek ve bunu Müslümanim diye kişinin yapması...
      Bence inancını ölçüp tartmasi gerek. :)

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

eşcinsel ilişki hemen her dönemde ve her toplumda cinsî bir sapkınlık olarak görülmüş ve kınanmış, dinlerin de ortaklaşa mücadele ettiği çirkin bir davranış olmuştur.

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

Üstelik bu hristiyanlikta, Yahudilikte de kabul edilmeyen bir şey. Sapıklık olarak görülür. :)

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

Tevrat’ta, Sodom halkının rabbe karşı günahkâr olduğu ve orada her türlü ahlâksızlığın, özellikle cinsî sapıklığın yaygınlaştığı ifade edilir (Tekvîn, 13/13; 18/20). Yahudilik’te çirkin bir davranış olarak kabul edilen erkekler arası eşcinsel ilişkiler yasaklanmış ve bu tür ilişkide bulunanların cezalarının ölüm olduğu belirtilmiştir (Levililer, 18/22; 20/13). Yeni Ahid’de de eşcinsel ilişkide bulunanlar şiddetle kınanan kimseler arasında zikredilir (Romalılar’a Mektup, 1/27; Korintoslular’a Birinci Mektup, 6/9).

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

Hz. Peygamber’in hadislerinde de livâta kınanmış ve bu fiili işleyen kimseye Allah’ın rahmet nazarıyla bakmayacağı bildirilerek (Tirmizî, “Raḍâʿ”, 12) livâta yapanların lânetlendiği ifade edilmiştir (Müsned, I, 317). Resûl-i Ekrem ayrıca, “Ümmetim hakkında en çok korktuğum şey Lût kavminin davranışıdır” demiş (İbn Mâce, “Ḥudûd”, 12; Tirmizî, “Ḥudûd”, 24) ve erkeğin eşiyle anal ilişkide bulunmasını da “küçük livâta” şeklinde nitelendirerek yasaklamıştır (İbn Mâce, “Nikâḥ”, 29; Ebû Dâvûd, “Nikâḥ”, 45; Tirmizî, “Ṭahâret”, 102).

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

Kur’an ve Sünnet’te cinsî hayata ilişkin olarak birçok ayrıntılı düzenleme ve hüküm yer almıştır. Bunlardan biri de livâtanın İslâm’da şiddetle kınanıp büyük günahlardan sayılması olmuştur. İslâm literatüründe konu ferdî ve içtimaî ahlâk, cinsiyet ahlâkı ve eğitimi gibi açılardan ele alınıp fert ve toplumların böyle bir sapkınlıktan korunması, fertlerin bu tür davranış ve eğilimlerini önleyici ve tedavi edici tedbirlerin alınması üzerinde durulmuş, fıkıh literatüründe ise daha çok hukukî açıdan bu gruba giren fiillerin suç teşkil etmesinin şartları ve bu fiili işleyenlere uygulanacak ceza yönüyle incelenmiştir

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

Livâtanın gerek din ve ahlâk gerekse hukuk düzeni açısından günah, çirkin ve suç teşkil eden bir fiil olmasının yanı sıra tıp otoriteleri de anal ilişkinin zedelenmeye ve yaralara yol açtığını, özellikle AIDS hastalığını meydana getiren virüsün eşcinsel ilişkiler yoluyla açılan yaralardan kolayca girmek suretiyle hızlıca ürediğini ifade etmektedir. Eşcinsel ilişki, modern refah toplumlarında çeşitli sebeplerle belli bir yaygınlaşma eğilimi gösterip bireysel özgürlük kapsamında telakki edilerek sınırlı ölçüde hukuken korunsa ve tabii karşılansa bile, dinî ve ahlâkî öğretilerin yanı sıra günümüzde insanlığın ortak sağduyusu ve kamuoyu onu insanî değerlere ve insan haysiyetine aykırı çirkin bir davranış olarak görmeye devam etmekte, onunla mücadelede en etkili çare olarak da karşı cinsler arası tabii ve meşrû ilişki önerilmektedir. Eşcinsellik eğilim ve davranışı biyolojik ve psikolojik bozukluğun bir ürünü olması durumunda ise tedavi edilmesi gereken bir hastalık sayılmaktadır.

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

Kur’an’da Lût kavminin çirkin davranışlarının onları büyük bir felâkete sürüklediği belirtilerek şiddetle kınanması, Hz. Peygamber’in hadislerinde livâta ve sevicilik gibi çirkin fiilleri işleyen kimseler hakkında kullanılan ağır ifadeler, İslâmî öğretide eşcinselliğin fıtrata ve insanlık onuruna aykırı bir davranış olduğunun ısrarla vurgulanması ve zinaya denk bir suç olarak görülüp cezaî müeyyidelerle önlenmeye çalışılması İslâm toplumlarında bu konuda ortak bir bilinç oluşturmuş, bu tür fiillerin toplumda yaygınlaşmasını önlemiş veya en alt düzeyde kalmasını sağlamıştır.

Yorumla
    • gecegitaristi
      gecegitaristi
      +1 yıl

sen İslam dinine inanıyorsan ve inanmayan diğer insanların, sana saygı duymasını istersin değil mi?

Belki o başka dine inanıyor, senin doğrun bu. onun doğrusu bu. Sen neden insanların inandıklarına saygı duymuyorsun? Ve zaten günahsız kul yoktur, kimin ne olacağını belli olmaz. Bir hikaye kısaca anlatayım, bir kadın ömrü boyunca Hristiyan dinine inanmış ve bir gün öldüğünde büyük bir alim cenazesine gelmiş ve herkes tabii ki şaşırmış. neden geldin diye sormuşlar, bu Müslüman bile değildi demişler. hoca da şöyle demiş; bir keresinde bir köpeğe ayakkabısıyla su içirdi, bana bildirdiler, son nefesinde melekler tarafından şehadet getirildi ve tüm günahları affedilerek cennete gitti. Yani demek istediğim kimin ne olup olacağını belli olmaz. Sen de eşcinsel olabilirdin ve emin ol böyle düşünmezdin o zaman.

Yorumla
    • gecegitaristi
      gecegitaristi
      +1 yıl

Bi dakika ben bu yazılanları okumadan yazdım... simdi okuyayım en iyisi

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

Bir saniye lütfen, konular karışmasın. Mevzu inanç değil, kimse kimsenin inancına dinine karışmıyor veya bunun için yargılamiyor zaten. Kimse kimsenin günahını sevabına da bakmıyor. Benimde bir sürü günahım, kabahatim var Allah bütün müslümanları affeylesin.

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

Bizim konumuz, Eş cinsellik ve bunun dinle veya başka bir şeyle alakası yok. Eş cinsellik, İslam da ve inanç sistemlerin de sapıklık olarak geçiyor ve kesinlikle kabul görmüyor. Yorumlar da açıkça yazıyor zaten, oku tekrar görüşünü yazarsın. :)

Yorumla
    • gecegitaristi
      gecegitaristi
      +1 yıl

kopyalayıp yapıştırdığın şeyleri biliyorum zaten. ben burada dinde böyle bir şey yok demiyorum, konu karışmasın 🙂 kısacası herkesin günahı var, namaz kılmak islamın şartlarına var ve bunu çoğu Müslüman yapmıyor. ki bu da çok büyük bir günah. Ve de son olarak eşcinsellik doğuştan gelen bir şey. iyi geceler

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

:) Çaresiz kaldın tâbii...
      👐

Yorumla
    • gecegitaristi
      gecegitaristi
      +1 yıl

neyse çaresiz kaldım?

Yorumla
    • gecegitaristi
      gecegitaristi
      +1 yıl

neyde*

Yorumla
    • Kfkdksf
      Kfkdksf
      +1 yıl

Dindarlığını Allah'a göster bana insanligin lazim

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

@Kfkdksf Ben dindarim demedim, dindarlığımi gösterecek herhangi bir cümle kurmadım. :)
      Bu konu hakkında Müslümanın duruşu nasıl olmalı onu gösterdim. Sadece Müslümanın da değil, hristiyan, Yahudi v. s de dâhil. :)
      Sözler, hükümler neyse onu söyledim.
      Son olarak; İnsanlığın en güzel örneğini Allah'a kul olanlar da, olmaya gayret edenler de gördüm. :)

Yorumla
    • Kfkdksf
      Kfkdksf
      +1 yıl

Gelmişsin kopyala yapıştır ayet atmışsın kendini bir halt belliyorsun. Bunu özenti, sapkınlık olarak gören sen bir kere hayatı anlayamamışsın ki ben ne diyebilirim ki sana? Eşcinsel hisler kişinin iradesine bağlı değildir ve epigenetiktir. Ancak kişi bunu eyleme geçirip geçirmeyeceğinden sorumludur. Şu kopyala yapıştır ayet atmaktan vazgeçip biraz aklını mı kullansan acaba?

Yorumla
    • Kfkdksf
      Kfkdksf
      +1 yıl

Ayrıca senin 3 kuruşluk saygına da muhtaç değiliz. Laik bir ülkede yaşıyorsak kimsenin inancına, yaşam tarzına karışmayacaksın. Ha daha da olmaz diyorsan bak İran, afganistan gibi altetnatifler var. Hadi bays

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

Burada benim aklım söz konusu değil ki :) söz konusu olan İslam'ın hükümleri. Eee bunları söylerken de kendi aklimla değil, neyse onu yazmam gerek. :)
      Yani kopyala yapıştır yapmam veya elimle yazmam sonucu hükümleri değiştirmiyor.

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

Kimsenin inancına karisilimıyor mevzu inanç değil konuyu aynı yere çekiyorsun sende ama kendinizi akıllı sanıyorsunuz. :)

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

Kimse burada neden müslüman değilsin diye hesap sormuyor aşağılamiyor :)

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

Hadi bays dedin ya, Burası Türkiye. Benim ejdadimin toprağı. Kimi nereden kovuyorsun acaba? :)
      Benim devletim izin vermiyor. Memnun olmayanlar için hadi bays tâbii kabul edecek ülke bulabilirlerse. 😄😄

Yorumla
  • Kafamızgüzelbeabi
    Kafamızgüzelbeabi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

İki tarafta sınırını aşıyor diye düşünüyorum. Lgbt bireyleri hep tik tokta islama ve Türkiye'ye laf atıyorlar. Homofobikler ise onları yakalım diyorlar. Cıvık hareketler...

0
    1 Yorumla
    • Soo-jin
      Soo-jin
      +1 yıl

Ben aşmıyorum. :)

Yorumla
  • KilliVeGobekli
    KilliVeGobekli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Lgbt yi gram sevmem destekleyenlerin de cahil oldugunu ileride ensesti (coktan basladi) ve subyanciligi da normallestirecekleri goremiyorlar. Gram sevmesemde dovmeye sovmeye karisiyim. Illa bir ceza uygulanacaksa bunu devlet uygular vatandas degil.

0
    0 Yorumla
  • BengBengg
    BengBengg Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Sana ters olabilir, doğru bulmayabilirsin ama bu linçleme izni vermiyor kimseye. İnsanlar birbirlerine saygı duymayı bir türlü öğrenemediler. Herkes kendinden sorumludur bunu kafalarına sokmaları lazım

0
    0 Yorumla
  • Nammellesss
    Nammellesss Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Asla doğru değil. Onlar da bir birey toplumdan soyutlamak vs oldukça insanlığa aykırı. Ben üzülüyorum apılan davranışlara.. onları seviyorum ve saygı duyuyorum.

1
    0 Yorumla
  • şwlslslss
    şwlslslss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Bu seçilebilir bir şey değil, insanlığın en başında da vardı sonuna kadar da olacak. Sonuçta kimseye bi zararı yok. Toplumda kim haksızlığa uğruyorsa adalet olması için "pozitif ayrımcılık" yapılmalıdır o yüzden lgbt yi destekliyorum. Kimin destekleyip desteklemediğine karar veremem ama eziyet hiçbir bireye yapılmamalı.

1
    0 Yorumla
  • GizliÜye-88738
    GizliÜye-88738 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 94%
    +1 yıl

Hayır tabikide.
    İnsan Olan saygı Duyar.
    Duymayanlarda Homofobik Cahillerdir.

1
    0 Yorumla
  • sla-veyim
    sla-veyim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 94%
    +1 yıl

kesinlikle yanlış buluyorum bırakın rahat rahat istedikleri olsunlar istediklerini yaşasınlar...

1
    0 Yorumla
  • emziksizkedi
    emziksizkedi Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Adı üstünde "eziyet". Eziyet hiçbir zaman doğru olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Sinee_
    Sinee_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Değil, ne olursa olsun saygı duyulmalı herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın hayatını.

1
    0 Yorumla
  • ifrattefriforta
    ifrattefriforta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Eziyet filan yapıldığı yok sapiklara. Keşke yapılsa. Yapılıyorsa az bile. sapıklar, yok olup gitseler.

2
    0 Yorumla
  • YanlızlıkRıhtımı35
    YanlızlıkRıhtımı35 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 72%
    +1 yıl

Sevmediğim bir şeye saygı neden duyayım bu sapkınları sevmiyorum ama işi fiziksel şiddete taşımam. Bana sataşmadıkları sürece.

2
    0 Yorumla
  • Raskollnikoov
    Raskollnikoov Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Lgbt yi doğru bulmuyorum ama kavga dövüş ve eziyetle de insanların neye ulaşmaya çalıştığını anlamıyorum. Bence kimse kimseyi kendini unutarak yargılamamalı kimse günahsız değil

0
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Eziyet edenlerin kınayanlarin umarım kendi başına gelir amin 🙏

3
    0 Yorumla
  • yunaaa
    yunaaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 63%
    +1 yıl

Ultra Müslim değilsiniz arkadaşlar. Günahsa onlara günah, biz karışmayalım, destek saygı yoksa görmezden gelin olur biter.

0
    0 Yorumla
  • Staarsky
    Staarsky Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

Eziyet kelimesinin geçtiği çoğu yerde tabiki de doğru olmaz. Bir insan dil din ırk cinsiyet gibi ayrımcılıklara uğratmamalı ve uğratılmamalı

0
    2 Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

Olay dil, din, ırk, cinsiyet değil ki? :) Kimse kadın veya erkek olduğu için karşı çıkmıyor!
      Olayı çarpıtmayalım lütfen

Yorumla
    • Staarsky
      Staarsky
      +1 yıl

@Vasıl-ıYâr olay aynı şeye çıkıyor demek istediğim kimse eziyete uğratılmsmalj farklılıkları yüzünden

Yorumla
  • Yakamozgüzeli_
    Yakamozgüzeli_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 70%
    +1 yıl

Değil tabiki ahlak bekçiliği yapıp eziyet etmek kimsenin haddine değil bu dünyada allah bile hesabını sormuyor da eziyet edenlere ne oluyor acaba

0
    0 Yorumla
  • ƘıȤıԼЄԼMƛ
    ƘıȤıԼЄԼMƛ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Merhaba,

Yapılan eziyet doğru değil sevmiyorsan görmezden gelir görüşmezsin ama eziyet etme hakkı kimsenin yoktur.

0
    0 Yorumla
  • _Haybensenin_
    _Haybensenin_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 125
    +1 yıl

Allah'ın lânetlediği bir sapkınlığı normalmiş gibi göstermeye çalışmak normal değil ayrıca bize o piçleri savunmayın onlar Müslümanlara düşman lgtb bireylerini masum gibi göstermekten vazgeçin. Lgbt bireylerine özenmekte ne bilim...

3
    3 Yorumla
    • _Haybensenin_
      _Haybensenin_
      +1 yıl

Eziyet gördükleri falan yok haberlerde Kabe şeyini parçalıyorlardı unuttum ne olduğunu

Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

👏

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

💯💯💯 Kaba sözü görmezden gelelim, çok doğru.

Yorumla
  • isimsizbiri16
    isimsizbiri16 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Kesinlikle doğru millet bunu güzel bişey olarak göstermesin lütfen şimdi gelir lpg ciler

1
    0 Yorumla
  • Kominikeysinn
    Kominikeysinn Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl

Lgbt toplum için kötü bir örnek.

Hangimiz iyiyiz ki zaten🤦‍♂️

1
    0 Yorumla
  • hayalmee
    hayalmee Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Allah'ın lanetlediği yasakladığı bu sapkınlığa saygı duymuyorum herkes kendi özelini dört duvar arasında yaşasın kimse kimsenin gözüne sokmasın

1
    0 Yorumla
  • Zelihatmr
    Zelihatmr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Kimseye eziyet yapılmamalı bence sonuçta herkes insan hem lgbt bireylerin kimseye zararı yok neden uğraşıyorlar anlamıyorum

2
    0 Yorumla
  • BehruzuFurkan
    BehruzuFurkan Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Eziyet yanlis tabiki. Desteklemiyoruz diye zarar vernek zorunda değiliz, sonucta o da insan.

0
    0 Yorumla
  • İmsomniacık
    İmsomniacık Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Kimseye zarari olmayan kendi halinde insanlara yapilan tum dayatmalar igrenc...

0
    0 Yorumla
  • 1sunshinee
    1sunshinee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Doğru değil, sevmeseler bile saygı göstermek zorundalar. Sonuçta kimse duygularını kontrol edemez.

0
    0 Yorumla
  • hohocham
    hohocham Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Hiçbir eziyeti doğru bulmuyorum. Kime veya kimlere yapıldığının bir önemi yok.

0
    0 Yorumla
  • bericik
    bericik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 58%
    +1 yıl

desteklemek zorunda değilsiniz ama en azından saygı duyun ve insanlara karışmayı bırakın

0
    0 Yorumla
  • Serhat_Gs
    Serhat_Gs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 49%
    +1 yıl

Doğru değil onlarında bizim kadar özgürlüğe hakları var

0
    0 Yorumla
  • körisosluhalley
    körisosluhalley Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Ezıyet yapılmamalı ama bunlar da kıyamet alametı sonumuz hıc ıyı degıl

0
    1 Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

Hanımefendi lütfen İslam adına konuşmayız, konuşacaksaniz kendi adınıza konuşun!
      Allah-u Teâlânın lanetlediği bir durum var ortada.
      Mevzu eziyet konusu ise, hiç birine eziyet edilmiyor sadece toplum kabul etmiyor ve dışlıyor.

Yorumla
  • kısacıkbiri
    kısacıkbiri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Kimseye eziyet falan yapıldığı yok. Allah'ın lanetlediği bir sapkınlığın normalmiş gibi sunulması toplumun sinir uçlarını zedeliyor.

5
    0 Yorumla
  • Mystery1994
    Mystery1994 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı.

Kim nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın saygı duymak zorundayız

0
    0 Yorumla
  • Barbarok
    Barbarok Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Tedavi olsunlar, normale dönsünler. Laga lugaya gerek yok.

0
    0 Yorumla
  • Savaşmasevisbenle
    Savaşmasevisbenle Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Simdi o siktigim güzel kardeşim totoslarini. Ne karisan var ne eden. İki tane geysa. Vardi. ya oglu kerimcanmidir. Ne bacisini siktigimse gayet rahat tv lere cikip vur bama. Diodu. Biri harbiden vurdu galina ki bayadir pldu gormuyomm. Totosun

0
    2 Yorumla
    • Kfkdksf
      Kfkdksf
      +1 yıl

Bos yapma akilsiz

Yorumla
    • Savaşmasevisbenle
      Savaşmasevisbenle
      +1 yıl

Aaalan totoss akilli olum nonos olcama akilsiz olup erkk. Oldugum blli siktirgitt lan ykinimda bmm olanlarla isim yok sirnasma. severim vilayeti feristahinikn

Yorumla
  • sozdemir
    sozdemir Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı.

insanlar sırf öteki diye birini veya birilerini ezemez , saygı duymak ve empati kurmak gerekir.

1
    0 Yorumla
  • неустойчивый
    неустойчивый Takip Et
    Guru Yaş: 45
    +1 yıl

Eziyet yapılmıyor onara, onlar mağduru oynayıp kendilerini ön plana çıkartmaya bayılıyorlar yalanlarla. Ki bence yaşamaları bile onlara büyük mükafat. Kıymetini bilip otursunlar.

1
    4 Yorumla
    • FelFire
      FelFire
      +1 yıl

Yaşamaları mükafat?

Allah mısın sen?

Yorumla
    • неустойчивый
      неустойчивый
      +1 yıl

@FelFire Haşa... Allah bile bu sebepten Lut kavmini bu sebepten helak etmişken ben Allah'tan daha merhametli değilim ki onlara bu hakkı vereyim. Eğer onlara hoşgörü gösterirsem o zaman kendimi Allah'tan üstün tutmuş olurum ki haşa böyle bir iddiadan Allah beni korusun.

Yorumla
    • HAYATveİNSAN
      HAYATveİNSAN
      +1 yıl

Aynen dediğin gibi mağdure rolü oynuyorlar..

Yorumla
    • HAYATveİNSAN
      HAYATveİNSAN
      +1 yıl

@FelFire sen hangi dine tabisin?

Yorumla
  • nnorman
    nnorman Takip Et
    Xper 3 Yaş: 44
    +1 yıl

Eziyet edilmesi doğru olamaz ama böyle bir derneği görüşü de meşrulaştırmamak Türk örf adet ve dini yapısına uygun değil. İsteyen tercih edebilir ama saklı kalmalı aşikar olmamalı.

1
    1 Yorumla
    • Kfkdksf
      Kfkdksf
      +1 yıl

Yoo saklı falan kalmayacak

Yorumla
  • GezegenAdam
    GezegenAdam Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Ne eziyeti yapılıyormus acaba 🤗 ben doğru bulmuyorum bana gire PKK dan farksız bı örgüt

1
    0 Yorumla
  • McLareN558
    McLareN558 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 69%
    +1 yıl

Her türlü düşünceye saygı göstermek zorundayız

3
    0 Yorumla
  • TicTacJoe
    TicTacJoe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 83%
    +1 yıl

İnsana yapılan eziyet doğru değil.

3
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > LGBT bireylerine yapılan eziyetler doğru mu sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

LGBT bireyleri sizce dislanmali mı? 12 cevap verildi
LGBT sapkınlık mıdır? 25 cevap verildi
LGBT insanlara dayatılıyor? 5 cevap verildi
LGBT yüzünden felaket gelir mi? 21 cevap verildi
Sizce LGBT hakları korunmalımı? 10 cevap verildi
Sizce LGBT'ye karşı nasıl önlemler alınabilir? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Böreğin tadı, neliyken güzel?
  • Aracınız ile hiç lastik yaktınız mı?
  • Hoşlandığınız kişi herkese aynı davranıyorsa bu sizi rahatsız eder mi?
  • Altın neden bu kadar düştü, elimdeki altını satmalı mıyım beklemeli miyim?
  • En son hangi kitapları aldınız?
  • Senin önceliğin ne?
  • Karısı evde otururken yemek yapan erkeğe ne denir?
  • Sevmek sana nasıl hissettiriyor?
  • Temmuz ayında burçları ne bekliyor?
  • Son zamanlarda Azerbaycan şarkılarına takıldım. Sizde sever misiniz Azerbaycan musikisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨