Babaannem bizimle yaşıyor, sinir ediyor artık bizi. Ne yapmalıyız?

Arkadaşlar merhaba, ya babaannem bizimle yaşıyor. Kendine ait evi yok ya bizde ya amcamlarda. Amcamlarda da 1-2 ay kalıyor geri tüm aylarda bizde. Son zamanlarda o kadar sinir ediyor ki, ameliyat olmuştu o süre zarfında kaç gece onunla aynı odada kaldım gecenin 4ü 5i uyandırıyordu tuvalete götürüyordum hep, ama bir iyileşti hepsi unutuldu. Amcamın çocukları yüzüne bile bakmıyor ama onlara bayılır. Her sabah uyandığım zaman günaydın babaanne nasılsın diye sorardım, ona da beş karış surat ile cevap verip beni sinir ederdi. Bu tarz daha sayamadığım onlarca şey var, amcamın evine asla gitmez asla davet etmezler umurlarında değil ama onlardan iyisi yoktur. Hastayken annem hergün onca misafir ağırladı onca hizmet etti ama amcamın karısı ile annemi çekiştiriyor. Oysa yengem bir meyve suyu bile getirmedi hastayken. Bizle oturuyor ama onlara bayılır. Bende artık asla konuşmuyorum, sabahları günaydın bile demiyorum artık, yüzüne bakmıyorum bende. Haksız mıyım böyle davranmakta? Olabildiğince iyi merhametli bir insan olmaya çalışıyorum ama zorla beni kışkırtıyor.
Babaannem bizimle yaşıyor, sinir ediyor artık bizi. Ne yapmalıyız?