Geçtiğimiz yıl bir Esporcu olan Dumbledoge aynısını yaşamıştı, o kendisi ayrılmıştı muamelelere katlanamadığını ifade ederek.
Şimdi de Ebrar Karakurt aynı baskı ile karşı karşıya.
Merak ediyorum, oksijen israfından başka hiçbir başarısı olmayan, sadece klavye ile söz sanatı icra edebilen vasıfsızlar yüzünden kaç tane daha potansiyeli yitireceğiz?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bir Sporcu Eşcinsel Olduğunu Açıkladığı İçin Takımından Atılabilir mi?
Tenhalarda kendi çocuklarına bile hallenip nice yavrucağı kız erkek demeden istismar eden, tecavüze maruz bırakan, yolda gördüğü her yaştan kadını altına almayı hayal ederek günü kurtaran yığınla insan kırıntısının sapkınlık çığlıkları atması da ayrı bir rezillik. Herkes öncelikle bu düşünceyi bıraksın artık. Yıl 2021 ve hala ilerliyor tarih. Açlık, sefalet, yoksulluk, yolsuzluk, adaletsiz ve eşitsizlik tartışmaları, eğitim sıkıntısı, sağlık sisteminin eksiklikleri, ekonomik girdap, göç ve mülteci sorunu, doğal afetler ve ihmaller hakkında düşünmek varken; kimin kimle ne yaşayıp yaşamadığına kafayı takan bir milletiz. İşte bu yüzden hala bizi dibe çeken bataklıkta kulaç atmaya çalışıyoruz.
Ebrar'ı atarlarsa kaos çıkar net Millet milli takım için değil ebrar için voleybol izliyor ve Filenin sultanlarını tanıyor ebrar atılsın linç yağmuru başlar ve Zaten atılamaz atamazlar isteseler bole bence binlerce kişi arkasında Voleybola başlama ve takip etme sebebim olan ebrarın 🏳️🌈♥️
Ya kardeşim kime ne? Sana, bana ya da topluma ne zararı var. Günahmış! Ulan dünyada sayısız suç işleniyor bunlar günah değil mi? Toplum olarak sadece insanlar ötekileştirmekten başka bir işe yaramıyoruz maalesef. İnsanları rahat bırakın artık.
Atamazlar. Yetti bu yobazlardan bıktık artık. Ülkede her şey bitti Ebrar’ın sevgilisi mi battı? Ülkeye Afgan doluyor. Her gün bir felaket buna mı takıldı yobazlar? Kesin sesinizi ülke sorunlarıyla ilgilenin. Genç bir kadının özel hayatıyla değil.
@bowie321 benim için sapkınlıktır kardeşim. Bizim örfümüze adetimize aykırı. İnancımıza da aykırı. Doğru bulmuyorum bulmayacağım. Sapkınlık hiç bir zaman meşru gösterilemeyecek