Benim umurumda olmaz işini nasıl yaptığına bakarım sadece ki o da sadece seyir zevkim için. Ama taraftar kesiminin geneli tarafından tercihi yüzünden örseleneceğini düşünüyorum bu cesur arkadaşımızın ben de. Umarım bunu yapanlar kadar destek verecek olanlar da çıkar da psikolojik olarak fazla olumsuz etkilenmez.
Büyük cesaret örneği göstermiş. Günümüzde dışarıda her alanda karşımıza çıkabiliyor eşcinseller. Futbolda olmasını da gayet normal karşılıyorum. Kaldı ki bu şekilde açıklamayan çok da futbolcu vardır.
Bunların ayakları çalışmıyor bari ünü çalışsın diye medyada dolanmak için kendilerini gay bile yaptılar. Bazı futbolcular çok gereksiz bir futbolcu işine bakmalı ya
Aşırı saçma bir şey. Niye çıkıp ben eşcinselim diye açıklama yapıyor ki. Bize ne kime ne. Diğer futbolcularda çıksın ben heteroyum, kadınlarla sevişiyorum diye açıklama yapsın. Bize ne kime ne ilgi duyuyorsan. canım saçma gündemler.
Türk liginden değil herhalde? Bunun açıklamasını yapması bile saçma, oynadığı oyunla anılması lazım ama maalesef ki cinsel tercihleriyle anılıyor.. toplum baskısı işte üzücü.. bu arada yıllar önce türk bir hakemin de eşcinsel olduğu öğrenilmişti hatta adam katarsise falan da çıkmıştı..Üzülmüştüm bayağı
Yeni bir furya baslar artik, Uefa bunu tartisma konusu yapar, Fifa abov, sen ne diyon diye olaya girer... Dunya sallanir, falan filan ama iyi yapmis aferim yani helal olsun cesaret ayri bisiy yani..
Saygı duyulması gerek sonuçta sana gel sen de öyle ol demiyor. İnsanın özel hayatını ahlakını sorgulamak kimsenin de hakkı değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O kim abi. Lacazette Arsenal gibi büyük bir kulübün adını lekeledi, onun yanında bunun özgüvenini konuşmam bile 😀 Ayrıca kendi görüşüm kim ne yaparsa yapsın beni bağlamaz ama eşcinselliğe ve eşcinsellere saygı duymak zorunda değilim ve duymuyorum
Anlamadığım neden açıklama gereği duudukları. Bana ne veya bize ne yani
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnsanların skinin derdine ilk doğduğu anda derdine düşülüyor zaten müslümanlarda ve yahudilerde eşcinsellere tepki gösteren insanlar gelişmemiş aptl mahlukatlardır. Sanane lan sanane isteyen istediğini sever de sever de insanlık gerçekten bom bk halde