Görücü usulu eziklik midir? Depresyon hastalari olarak eziklik hissiyle nasil idare ediyorsunuz?

İyi egitimli isim gucum yolunda 30a merdiven dayamis bir erkegim. Bu yasa kadar hic sevgilim olmadi. Hani konusamadigimdan degil, bildigin her seferinde reddedildim. Baska faktorlerle birlesince ilacli depresyon tedavisi gordugum kivama kadar geldim. Ailem benim birini bulmamdan umudu kestiginden gorucu usulu memleketten birileri ile tanismami istiyor. Ancak "gorucu usulu" diye internette arattigimda yazilan yorumlari okudukca kendimi gercekten daha bir ezik gibi hissediyorum. İsin garibi ailemdeki erkeklerin cogu alfa avci denecek kadar cekici. Bu durum bende buyuye buyuye depresyona evrildi. Gunde 75mg antidepresan kullaniyorum. Hicbir seyden keyif almiyorum. Annem babam icin kac sene daha sabrederim bilmiyorum ama yeryuzunde tukettigim gida, su, antidepresan ilaclari bile israf ettigimi dusundugumden intihar etmeyi cok istiyorum. (Size onermiyorum) Hatta adli anlamda suc islemeyecegimi bilsem intihar hakkindaki goruslerimi daha detayli yazardim ama yasalar geregi daha acik konusamiyorum. Özellikle depresyon hastalari varsa siz ezik hissine sabredebiliyorsunuz?
Görücü usulu eziklik midir? Depresyon hastalari olarak eziklik hissiyle nasil idare ediyorsunuz?