Bazı yorumlara diyecek sözüm yok.
İnsanlardaki bu kibir nedir ya? Kendin seçemedin ırkın sana bahşedilmiş yani türk, kürt olmak kimsenin kendi çabası değil. Kibirlenip böbürlendiğiniz konu ne. Kimse kimseden üstün değil. İnsan olmayı becerenler üstün bir tek benim gözümde. Vatanını sevmeyi, milliyetçiliği başka şeylerle karıştırıyorlar. İnsan toprağını içinde barındırdığı her şeyle birlikte sevmeli, saymalı. Her canlıya karşı hoşgörü bizim insanlık vazifemiz.01 Yorumla- +1 yıl
Amerika'da siyahilere yapılan ırkçılığa karşı çıkanlar aynısını kendi ülkesindeki vatandaşına yapıyor işte. İçten halledilmeyen meseleleri dışarıya karşı şov yaparak gösteriyorlar.
En İyi Cevaplar
Ülkede Kürt sorunu yok, Türk milliyetçiliği sorunu var. Türk milliyetçiliği bitmeden bu sorun da bitmez. Ha Kürt düşmanlığının kökeni Cumhuriyet'in kuruluşu Atatürk ve kurmaylarına dayanıyor. 20. Y. y da CHP iktidarı Kürtlerin bütün hakkını gasp ederek bu ırkçılığı nefreti iliklerimize işlettiler zamanında.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılİnsanların eksikliği, kendini üstün görme çabası.
Sorsan herkes Amerikayı eleştirir, siyahi vatandaşlara işkence ediyorlar, eziyet ediyorlar, ikinci vatandaş muamelesi gösteriyorlar diye.
Her ülkede her millette mutlaka kendini üstün görme çabası var.
Türkün kendini kürtten üstün görme çabası var, Kürt'ün alevide, alevinin zazadan.
Bu döngüyü kıramıyoruz.
Topraktan yaratılıp, toprağa döneceğimizi unutuyoruz.
Hep kötü şeyleri örnek alıyor, hiç yaradılanı sevelim Yaradandan ötürü demiyoruz.
Ne demişti Yunus Emre ; Sevelim sevilelim.
Bu sorun toplumsal olarak hepimizin sorunu. Kibirden kaynaklanan bir davranış.
Dilerim birgün herkes sonunda aynı yerde olacağımızı öğrenir, Allahın adaleti ölüm aslında.
İnsanlar adalet ararken gerçek adaleti görebilir.
Sıkma fazla canını, hepimizi aynı Allah yarattı 😊
Tanrı bir olunca kulun üstünlüğü olmaz.32 Yorumla
Soran+1 yılHay, ağızına sağlık yaa. Keşke onlarda bu yorumunu görüp utansa
- +1 yıl
😊🙏
Selamlar.
"Irkçılık, ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır."
Kürt düşmanlığının asıl sebebi gereksiz Türk milliyetçiliğidir. Bu cümlede Türk ve Kürt kelimelerinin yerini değiştirirsek de aynı sonuca varabiliriz. Türkiye de yaşamalarına rağmen Türkleri hor gören Kürtlerde var.
Biz insanız. Büyük tufandan bu yana burada yaşıyoruz. Bu yüzden bazı değişikliklere uğradık. Ama özümüz insan.
Irkçılık ve ayrımcılıktan nefret ederim.. Keşke bu düzen değişse, ama asla değişmeyecek gibi duruyor..40 YorumlaHer ülkede her türlü ırk yaşar. İstediğinle de istediğin dili konuşursun. Yani bunun garip karşılanmaması gerekiyor. Fakat Türkiyede PKK ve benzeri gruplar bir yara olduğu için insanlarda Kürtlere karşı bir önyargı var. Her Kürtün aynı olmadığını düşünmeleri gerekiyor. Türklerden de Kürtlerden de başka milletlerden de soğuyacağım birçok olaya şahit oldum. Gidip de tüm ırkı yargılamıyorum. Türk-Kürt meselesi çok uzun. Bir şey diyip de tam anlatamadığım için üzmek/üzülmek istemiyorum. Bir dahakine sıradan çıkma. Yanlış yapan sen değilsin
10 Yorumla
+1 yılMillet yargı dağıtır olmuş, kürtler biraz şey... diyen bile olmuş bir kaç soruda kürtler ile ermenileri aynı cümle içinde sınıflandıran bile olmuştu. Sadece şunu diyorum, siz kendinizi ne sanıyorsunuz pardon?
Kürt kürt diye aşşağılayıp yargılamadan önce ben kaç kuruşluk insanım etim ne budum ne diye kendi kimliğinizi sorgulayın. Türkçeniz düz diye cahil değilim diyorsunuz, önce o kafanızda ki iğrenç zihniyeti değiştirin. Sonra kürtlerden adamlık öğrenin. Ben hiç ayy bunlar türk diye bir laf duymadım. Yazıklar olsun ırk ayrımı yapanlara.42 Yorumla
Soran+1 yıl🙏 bende duymadim.. zaten aslen Türk'üm ve şu ama kadar hiç bir Kürt bana böyle yapmadı.
- +1 yıl
Salla ya boş ver, cahil insan ırk ayrımı yapar bunu unutma. Milleti aynı kefeye koymuş ve at gözlüğünü takmıştır o bitti.
+1 yılÜniversitede en yakın arkadaşım kürt olduğunu söyleyince çok sevinmiştim çok tatlılar bence çok iyi anlaşıyorduk ama daha sonra sınıfa hakkarili bir kız gelmisti arkadasim resmen hani sen bizden değilsin gibi bir konuşma yapıp arkadaşlığımızı bitirdi şok oldum böyle bir anı bıraktı bende ama olsun hala seviyorum birini görsem Kürtçe bildiğim kelimelerle artistlik yapıyorum 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAhah ıyimis artist seni. snsjs
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKürt olarak doğsalardı o zaman görürdük onları.
Sanki insanlara kendi ırkını seçme şansı tanınmışta zorla seçmişiz gibi.
Kafaları boş.
Ben Suri, Afgan, Arap, Roman, Kürt, Yunan her ne varsa hiç biieni ırksal olarak rencide etmem, alay etmem küçültmem.
(suri araptır biliyom)50 Yorumla Çünkü karalama yapan çok, kürtçe konuşarak saçma sapan saygısız videolar çeken, Atatürk'e, Osmanlıya vs. saldıran maalesef çok fazla. İnsan beyni de genelleme yapmayı sever ve bu yüzden her kürdü ülke düşmanı olarak görür. Boş ver sen, kalbi temiz insanlar bu toprağın evlatları arasında ayrım yapmazlar.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKürtlere maalesef PKK'lı gözüyle bakılıyor. Biri İngilizce konuşsa hayran hayran bakarlar. Hatta gidip sohbet bile ederler. Aynı gökkubbe altında yaşadıkları insanların ise neredeyse yüzlerine tükürecek kadar kinle dolu içleri.
Sadece Kürtçe değil, insanlar her dili konuşabilir farklı ülkelerde, veya herhangi bir konumda.
Genel olarak insanlar saygı duyamıyor birbirlerine maalesef, çok yazık.20 Yorumla
+1 yılBende kürdüm bunda utanilacak bi durum yok. Türk kürt arap hepsini severim ama bi daha dunyaya gelsem yine kürt olarak doğmak isterdim. İnsan aslını inkar etmemeli
33 Yorumla
Soran+1 yılBen burada aslımı inkâr etmiyorum ki aslen Türk'üm ama annemle Kürtçe konuştuğum için bana yapılan pisliğe bak
- +1 yıl
Senin hatan orayi terk etmen. Baska dillerde insanlar konusunca biz nasil ki tepki gostermiyorsak onlarin da gostermesi acizlik. Rahatsiz oldularsa kendileri uzaklasabilirler
Soran+1 yılTerk ettim hepsi işlerini gördü öyle gittim hallettim yoksa kavga çıkardı
- Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki her yerin iyisi var kötüsü var. İnsanlar korkuyor onların olduğu yerde yaşamak istemiyor mahalleleri terk ediyor. Kürtler Kürtlerden kaçıyor. Sebep kürt olması değil. Güvenlik.
22 Yorumla
Soran+1 yılAma bunun sorumla alakasi yok ki
- +1 yıl
Mesele insanların genellemeler yapması
Özünü bilenler hor görmezler.. yahudi tohumu onlar asjfhs
51 Yorumla
Soran+1 yıl👍🤞
+1 yılHazmedemeyen durduğu yerde kudursun, sen niye rahatını bozuyorsun😂😂😂
54 Yorumla- +1 yıl
Oh oh baya kuduran olmuş, kudurtmaya dewamke😂
Soran+1 yıl😂😂 öyle birsey dicem inanmayacaksın bu soruyu sormadan önce takipcim 57 idi şimdi 51 😂😂😅
- +1 yıl
Boş ver, gereksizler eksilsin😂
Soran+1 yılIyi oldu kim oldukları ortaya çıktı..😂
+1 yılÇok ilginç gerçekten hala böyle mallar var mıymış ya
41 Yorumla
Soran+1 yılBizim ülkede var
Bu sana özgü bi şey değil hor görülmekte değil de Kürtler biraz farklı oluyor çok yazmakta istemiyorum yanlış anlaşılır filan bu kadar yeterli.
14 Yorumla
Soran+1 yılBaşımdan geçen olayı anlattım oradaki kızlar beni hor gördü pis pis baktı
Soran+1 yılBiliyorum, zaten kavga çıksın da istemedim sustum gittim
+1 yılAa senin annen Kürt mü? Kürt erkeği yakışıklı olur. Sende öylesin...😍
Ayrica takma boşver çatlasınlar istedigin dili konuş.12 Yorumla
Soran+1 yıl🙏 sağol
- +1 yıl
Sende sagol canım
Gizli Üye(18-24)+1 yılben tanımadan kötü gözle bakmam en yakın arkadaşım da kürt ama bazıları cidden toksik insanlar etrafa zarar veriyolar
32 Yorumla
Soran+1 yılHer ırkta kötü insan var evet
Cevap sahibi+1 yılaynen sana kötü bakmalarına aldırış etme ben de göçmen oldugum için okulda dışlanıyodum
Aile & Toplum konusunda 729 cevap paylaştı. Bak kardesim, biz Turkuz, biz Kurduz, biz biriz. Birlikde yasamisiz birlikde bugunlere gelmisiz ama bazi hainler varki bizi bu hale getirmis. Bu ulkede bir pkk gercegi var, aslinda o tepkileri sana degil Kurtlere degil kalles hain pkk ya ve yandaslarina.
10 Yorumla
+1 yılSen takma ana dilini istediğin gibi konuş herkes dilini konuşuyorda Kürtçe bir taraflarına batmasın
16 Yorumla
Soran+1 yılVar ya bunlara inat tam öğreneceğim Kürtçe dilini ve konuşacağım...
- +1 yıl
Aynen öyle boşver sen çekemeyen terörist der bize hiç takma martı bokuyla deniz kirlenmez diye boşa demiyorlar 😂👍🏻
Soran+1 yılVelle helal be jtere kize👏🤝
Soran+1 yılKnk eksi yemişsin malûm zoruna gitmiştir. 😂
- +1 yıl
He valla 😂
Soran+1 yılOoo 3 oldu kiz. shsh
Bende kürdüm. Sırf bu yüzden lisede astsubay dölü tarafından zorbalığa maruz kaldım. O herifte safkan türktü üstelik. Bu insanları cidden kavrayamıyorum. Surilere bile bu kadar ırkçılık yapılmıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkürt değilim ama kürtlerin y*rrağını yesinler, suriyeliler afganlar varken kime ne a*na koyayım kürtsün değilsin, vergini veren bir TC vatandaşısın sen.
60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede ırkçılık var bunu önce bir kabullenmek gerek. Yurtdışında bile bu kadar yoktur herhalde ya şaka gibi.
40 Yorumla
+1 yılneden sevmiyim ben türküm kürt arkadaşlarım var hepsi candan öte türk kürt kardeştir ya bu ayrımcılığı yapana yazıklar olsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCidden hiç hoş bir şey değil.Önemli olan iyi ve saygılı bir insan olman.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen isteseydim küfredebilirdim ama sessiz kaldim. Onlar utansin
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikle sen utanılıcak hiçbirşey yapmadın.
Soran+1 yılBen ALLAH'a havale ediyorum
+1 yılhadsizlikten..
birisi almanca konuşursa kimse garipsemez ya da lazca..70 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok ayıp etmişler. Kürtlerin ve Türklerin iyisi de var kötüsü de çeşit çeşit..
20 Yorumla Insanlari birbirine dusman etmek icin ugrasan siyasetciler yuzunden. Birlik olup onlari yerlerinden edemememiz icin bizi birnirimize dusuruyorlar
23 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onlara öyle şeyler yapmiyorum en cok onlar yapıyorlar cahilliginden
Soran+1 yıl👍👍
+1 yılbende safkan bir oğuz türküyüm diye biliyorum kökenimi neden kimse beni sevmiyor
20 YorumlaYa onlar daha kendini eğitememiş insanlar. Boşver gitsin onları.
10 Yorumlaben seviyom valla değişik buluyorum sevgilimde kürt 😋
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok Kürt arkadaşım var. Can cigeriz. Kurtleri seviyorum. Teroru terörist picleri destekleyen şerefsiz çocuklarını sevmiyorum
10 YorumlaHepimiz tek bir bayrak altında tek bir toprakta yaşıyoruz bu ülke vatanını seven herkesin ayrıca benim sevgilim de kürt 5 senedir bazen akrabalarının yanında o da kürtçe konuşuyor ama yadırganacak bir durum yok bence önemli olan insanlık
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzüldüm takma irkicilik bi hastalık bence ben de eskiden böyle düşünüyordum ama tam bi aptallik kimse kimseden üstün degil
10 YorumlaPKK yüzünden. İnsanlar Kürt deyince ilk akıllarına gelen terör falan oluyor.
24 Yorumla
Soran+1 yılŞu zihniyetinizi bir silin yahu. Sadece Kürt'ler mi var onlardan
Soran+1 yılO zaman çoğu cahil
Kürtler de insan değil mi?😑😒
31 Yorumla
Soran+1 yılOnların gözünde degil demek ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka işleri yokmuş gibi dil farklılığına da kötü bakıyorlar ise yazık, günah yaa...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi vatanini sevmeyen ahlaksizliklari yapan irklari sevmem ha suriye afgan ha kurtler. Birbirlerini bulmuslar, istisnalar kaideyi bozmaz ayricam.
40 YorumlaSen kürtçe biliyor musun kardeşim
210 Yorumla
Soran+1 yılAz bildiğim kadar
Soran+1 yılKurban olsunlar. Cok gaddarlar knk😣
- +1 yıl
@berkan63 Her biji Kurmanci Her biji Turkçe https://www.youtube.com/watch?v=_eN0gStcdC0 🤞✌
Soran+1 yılDur knk şimdi bizi de onlardan sanarlar aman😂
Soran+1 yılKnk benim zaten babam Türk annem Kürt ama iste yaşanılanlar adil degil
+1 yılBen de zazayım eğer benim dilime öyle karşılık veren olsa haddini verirdim
00 YorumlaKürdü Allah yarattı bunu kimse yadırgayaz sende kafana takma bence böyle düşünceler ancak ırkçı insanlar yapar
10 YorumlaSahtekâr bir millet olduk artık.. Devletin bir çok vatandaşa şeref, onur ve haysiyet yardımı yapması gerekiyor. Kalbini kırmalarına asla izin verme ☺️
11 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
Kötü insanlar yüzünden birde genel olarak cahil görüyorlar. Kusurlarına bakmayın aldırmayın en doğal hakkınızdır
20 Yorumla
+1 yılBoşver kanka hem sen tam kürt sayılmazsın ki
13 Yorumla
Soran+1 yılSayılmam ama sonucta annem Kürt sana böyle yapılsa üzülmez misin?
- +1 yıl
Hayır üzülmem inadıma daha da yüksek sesle konuşurdum
Soran+1 yılZaten tamamini öğreneceğim ve istedigim yerde konuşacağım
+1 yılBölücü salaklar. Konuş bakayım yakışıyor mu 😀
18 Yorumla
Soran+1 yılYakışmıyor. Ama tam öğreneceğim inşAllah
- +1 yıl
Hadi bağalım
Soran+1 yılKibar ol azcik kiz. snsndjs
- +1 yıl
Hayırlısı berkoşş
Soran+1 yılBen ne diyom o ne diyor. Sbsbd
Soran+1 yılKnk gerçekleri söyledin. Seni de eksilemişler😂
- +1 yıl
Hediyem ossuun
Soran+1 yılHeeyytt bee🤞
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecen askere polise sallayan cock degil misin sen haklilardir belki sevmemekte acik net cunku
01 Yorumla
Soran+1 yılSallayan derken?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeş onlar dostumuzu değil birlik ve beraber hareket edip devletimizi kuralım onların yaptığının aynısını onlara yapalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye öyle düşünüyorsum bazen ben de bakıyorum hemşehrim mi acaba diye :d
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤷♂️🤷♂️
+1 yılÖnyargılı davranıyor çoğu insan Kürtlere karşı, o yüzden olabilir.
10 Yorumla
+1 yılİnadına Kürtçe konuş✌️✌️✌️
40 YorumlaTürkçe öğrenmeye bile tenezzül etmeyusinizden mesela.. Ama milletin vergilerinden kaçak yararlanmayı biliyorsunuz
25 Yorumla- +1 yıl
Ee sanane ana dilimiz budur Türkçe öğrenme zorunluluğumuz yok kaçak herşeyi de batı daha fazla kullanır öğren gel
Soran+1 yıl@XxBloomxX ilk taşındığımız ev yani şimdiki oturduğumuz ev bir Türk'e aitti ve elektriği kaçaktı babam düzelttirdi... ha yanlış anlama bende Türk'üm annem Kürt.. Gurur duyuyorum ikisiylede
- +1 yıl
@Çikolatalısutunuzz Urfa da kaldım 7/24 klima çalışıyor
Soran+1 yılKaçak olup olmadığına baktın mı?
- +1 yıl
Yav cidden ne Zaza insansınız konu Kürtçe kaçakçılık değil algı seviyeniz bu kadar da düşük olmssin br
Gizli Üye(25-29)+1 yılbelkide gıcıklık yaptını düşündüler takılma herşeye
00 Yorumla
+1 yılBende Kürdüm. Beni sevme yeni bende sevmem😂
Soruna gelecek olursak şimdi teröristlerin çoğu kürt ya biz Kürtleride o ka*at teröristlerden sanıyorlar.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. saçma sapan insanlar awq
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onlar insan değil ondan...
10 Yorumla
+1 yılSen bakma onlara terbiyesizlik yapmışlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani ben kürtleri ne seviyorum nede sevmiyorum nötrum onlara karsi ama şuna cok sinirleniyorum herkes degil bazı kurtler turkleri sevmez ben öyle düşünüyorum
157 Yorumla
Soran+1 yılAma çoğu Türkte Kürdü sevmez. Örmek babam Türk annem Kürt babam annemi seviyordu bir kaç yakini annemi kötülemişlerdi onlar bize olmaz. Ama babam onlara inat olur dedi ve oldu... mutlular... gerçekler
Cevap sahibi+1 yılHmm anladim iyiymis ozman mutlularsa sevindim yani benim eski sevgilim vardı o kürttü ayrilmak istedi türküm diye ondan sevmiyorlar diye düşünmeye başladım kürtler türkleri
Soran+1 yılBence bunu Türklük ile bağlama. Emin değilsin sonuçta
Cevap sahibi+1 yılHmm peki tamam asagida bi kizla konuşmuşsun eksi atmış demissin zoruna giti demissn ben attim onu hicte zoruma gitmedi valla
Cevap sahibi+1 yılBenim yorumumda birinin zoruna gitmis eksi atmis 😂😂😂
Soran+1 yılBence gitmis kiz hakli sonucta özgürüz istedigimiz dili konuşabiliriz. Arapca konuşulsa birsey olmaz yabanci dil konuşulsa birsey olmaz ama Kürtçe olmaz hor gör kücümse. Sahi bizi dahii ve cekememezlik niye?
Soran+1 yılYoo, sen yanlis anladin sen konuyu örtbas etmek istemissin ya bir kendine gel dedim. Sevgilinden ayrilmissin diye Kürt'leri elestirdin yaa ondan saygilar
Cevap sahibi+1 yılHakli degil hicte bile bana battığı filan yok zorumada gitmedi
Soran+1 yılKesin öyledir.😏 Oğırbee şevbaş
Cevap sahibi+1 yılBen yani eski sevgilinden örnek verdim tamam baska konudanda vereyim örnek ülkenin yanmasinin sebebi bence bazı kürtlerden PKK'lı olanlar her kurtu dmedim yanlış anlama ben kesinlikle öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılTurklerin yakacak hali yok ya kiskaniyorlar Türkleri 😠😠
Soran+1 yılHa, iste bende onu diyorum her Kürt o pis örgüt olamaz. Degil de yani kisacasi pkk da her tür irk var şöyle yola gel..
Soran+1 yılMal ben Türk'üm zaten annem Kürt
Cevap sahibi+1 yılSensin mal duzgun konuş lan benimle
Cevap sahibi+1 yılYola gelmiyorum sanami sorcam lan
Soran+1 yılO yangin olan yorumunda cok dogru konuştun ondan yola gel dedim kardesim yani her irk var o grupta sadece Kürt'ler degil !
Cevap sahibi+1 yılHm anladım her ırk var mı bilmiyorum ama bazi kurtlerin turkleri sevmediği için yaptığından eminim
Soran+1 yıl🤦♂️🤦♂️ cahille kendimi yoruyorum. Iyi geceler tatli rüyalar 👋
Cevap sahibi+1 yılSensin cahil be suriyeliler gitsin diyirlar ama turkleri sevmeyen kürtlerde gitsinler geldikleri yere
Cevap sahibi+1 yılYerden
Soran+1 yılZaten iki irkin da atalari beraber savaşıp bu topraklari almışlar.. günaydın. Aksine hainlik yapan araplardir. Sen bir tarihi iyice bir gözden geçir knk.
Soran+1 yılIki irkta buraya ait 😂
Cevap sahibi+1 yılArastirmama gerek yok gözümüzle görüyoruz kurtlerin turkleri sevmediğini araplar bisi yapmiyor
Cevap sahibi+1 yılYani egeden gitsinler dmek istedim suriyelilerde Kürtlerde
Soran+1 yılMustafa Kemal Atatürk ne demiş biliyor musun? En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır... cok hakli üstad
Soran+1 yılLütfen arastir sadece arastir
Cevap sahibi+1 yılO adami hic sevmiyorum asil kendisi cahil inancsiz birinin lafi bana gecmez umursmam
Soran+1 yılSen sadece gözünle gördüğün kürt halki kovuyorsun bense genel anlamda konuşuyorum.
Cevap sahibi+1 yılİnanci yok eskiden başörtüsunu yasaklamis camileri ahira çevirmiş kuranı yasaklamis nefret ediyorum ondan
Soran+1 yılSevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın!
Soran+1 yılKanit
Cevap sahibi+1 yılniye duyayım o Allaha saygi duymuyor ben niye duyayim ki ona
Soran+1 yılKnk kulaktan dolma bilgilere inanma tarihte öyle birşey yok tamam laikligi getirdi. Ama dediklerini yapmadı.
Cevap sahibi+1 yılİçki içiyormus kanit bu gunah yani haram dinimizdr
Soran+1 yılKnk adamin dinsiz olup olmamasi beni ilgilendirmiyor. Elhamdülillah ben de Müslümanım demek istedigim ülkeyi büyük zaferleri getirdi.
Soran+1 yılYani cok sey katti
Cevap sahibi+1 yılNiye yalan soylesinler ki eskidende gercekten yasakti başörtüsü üniversiteye almiyorlardi ayrimclik yapiyorlardi mallar
Soran+1 yılŞu an takabiliyor musun?
Soran+1 yılÖylelerine bende karsiyim ben sadece devlet yönünden dedim ama
Cevap sahibi+1 yılDinsiz degilse dine inanmıyorsa ne diye kapalilara karisyordu ne hakki var buna
Cevap sahibi+1 yılDinsiz ise dicektim
Cevap sahibi+1 yılBiz çook açıklara karissak ozgurluk var derler
Soran+1 yıladamin dinle ilgili ne yaptıgı beni alaka etmiyor kimse en iyi bilemez ALLAH'tan baska ama dedigim konu bu ülkeyi o getirtti buralara kadar.
Cevap sahibi+1 yılEvet takıyorum kimsede karisamaz
Soran+1 yılSaygi duyarim.🙏 Sevdigimde zaten kapali
Soran+1 yılDemek istediğim knk biz birbirmizin sirtini yaslamazsak suriyeli ve afganlar bu ülkeyi mahveder ama bizimkilerin bugün bana yaptığına bak lutfen elini vicdanina koy yorumla lutfen bak
Cevap sahibi+1 yılSadece o adam getirmedi allah ülkeyi batiracak olsa batırırdi savasta kazanamazdi yani hersey Allah'ın elinde
Cevap sahibi+1 yılSağol
Soran+1 yılZaten ALLAH'in izni ile oluyor bunlar
Soran+1 yılBenim sana yazdigim soruya cevap ver lütfen
Cevap sahibi+1 yılAfganlilar mahvedebilir evet o konuda haklsin bugünkü yaptığı sana kötü olmus evet üzücü durum ama iste dedigim gibi basta çoğunlukla kurtler turkleri sevmiyor diye turkler her kurte karsi kotu düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılEvet cevap verdim
Soran+1 yılAnladim, hersey icin sagol. Hayirli günler
Cevap sahibi+1 yılTamam sende sagol sanada
- +1 yıl
Yorumları oku da kimin kimi sevmediğini görürsün
Soran+1 yıl@SomÇomarBükücünüz okur mu dersin?😂
- 10 ay
Atatürk başörtüsüne karismamistir, 80 darbesinden sonra yasak olmuştur. O yazdıklarının bı gercekligi yok asıl Atatürk zamanında okuyan kapalı kadın olmadığı için devlet dairelerinde yoklardi bugün iş hayatindaysa kapalı kadınlar Atatürk sayesinde
+1 yılİnsan değiller
15 Yorumla
Soran+1 yılPtt ışimi de halledemedim😣
- +1 yıl
Yaparsın kuzum sen güveniyorum sana canını sıkma
Soran+1 yılOlayı babama anlattım o bile utandı..
- +1 yıl
Türkiye işte…
Soran+1 yılAha valla perso sen eksi yemişsin 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılsektr git bos yapma hic kürtlerle ayni ortamlarda bulunmasam inancam. isiniz gucnuz böyle boş yapmak. yallah suriyeye.
18 Yorumla- +1 yıl
Kürtlerin Suriye'de işi yok önce seni alalım oraya
Soran+1 yılAha bir köpek daha az ötede havla salyalarin beni rahatsız ediyor. Tarihi iyice arastir da gel kuzum hadi yallah kulübene CAHIL 🤭🤫🤫
Cevap sahibi+1 yılağlamaya devam et sen kendine kürt bile deme çunku kurtler bile bu dediklerine inanmiyor.
Cevap sahibi+1 yılbu arada senin o köpek yazan ellerini agzina veririm konusamaz olursun. sosyal medya da klavye delikanliligi yapma.
Cevap sahibi+1 yılkodumun embesili
Cevap sahibi+1 yılkurtceyi az biliyorum diyor hemde telefonla annesiyle kürtce iletisim kuruyormus. yalanciyi s2kseler kucaktan inmezsin.
Soran+1 yılIncinmişsin !!🤣
Cevap sahibi+1 yılsenin kadar degil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAfgan ya da suriyeli konuşsa proplem değil
35 Yorumla
Soran+1 yılAma biz konuşsak düşman oluyoruz 🙂
Cevap sahibi+1 yılBir gün kendi elleriyle kürtü düşman edicekler ne afgan ne suriyeli kurtaracak onları
Soran+1 yılKnk doğru konuştun. Bak eksi yedin. Malûm dünyanin kanunu😂🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılGerçeği söyledim şehit veren biz ama teröris de yine biz
Soran+1 yılBenim dedem şehit olmuştu.😑 Yani annemin babası... artık onlar düşünsün. Ve umarim bu kirli zihniyetlerinden vazgeçerler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıllürtler esmer bence ondan olabilir
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbak mesela rusyadan siginmaci gelse agizlarinin suyunu akita akita sevinirler, ama esmer bir halk gelse suriye gibi, hor gorur...
Ben sahsen , kurtleri acayip yakisikli buluyorum. Ben beyaz oldugum icin esmerleri sveiyorum.
Soran+1 yılYoruma bak yaa😂 ben buğdayım. Ve anne tarafımda çoğu buğday tenli alakasi yok bence
Ben hariç
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne