Kızlar, Babam bizi çok üzüyor. Zor şartlarda büyümüş ve yaşadıklarının bedeli bize yansıyor. Anneme çok üzülüyorum ne yapmalıyım?

Babam normal biri değil. Psikolojik sorunları var. Geçmişte anne baba ayrı çok zor şartlarda büyümüş, haliyle eğitilmemiş. Çoğu şeyini alttan alıyoruz ama özellikle annem artık tahammül edemiyor. Evde sürekli kavga tartışma hali mevcut. Aynı evde yaşıyoruz ama sürekli kaçmaya çalışıyorum. Sürekli tetik halindeyim. Geçmişte yaşadığımız büyük kavgalar oldu onların hala etkisinden çıkamıyorum. Anneme ve bana şiddet uygulamışlığı da oldu. Sinirlendiği anda ne yaptığı belli olmuyor gözü dönüyor. Yani gözlerine bakınca gerçekten by benim babam mı diyorum. Aynı zamanda ona, yaşadıklarına üzülüyorum ama bir kez olsun ona sarılamıyorum. Sanki bi duvar var. Yıllar geçtikçe yaptığı bu davranışlarla bizi kendinden soğuttu. O kadar özeniyorum ki babalarıyla sevgi dolu Olan, arkadaş gibi olan insanları görünce. Babam bir de bu davranışımızdan bizi sorumlu tutuyor. Ona bağlı olmamızı istiyor sürekli soğuksunuz diyor. Farkında değil ki bunu kendi yaptı. Bende isterdim cıvıl cıvıl olmayı. Gerçekten bazen ruh gibiyim. Genelde hep soğuk olduğumu söylerler, konuşmadığımı falan. Tabi kimse içinde neler yaşadığını, nasıl bir ailede büyüdüğünü bilmiyor. Yani durum bu şekilde hayattan hiç zevk almıyoruz, kardeşlerim, ben, annem. Özellikle annemin böyle olması beni çok üzüyor. Böyle durumlar yaşayanlar nasıl başa çıkıyorsunuz?
Kızlar, Babam bizi çok üzüyor. Zor şartlarda büyümüş ve yaşadıklarının bedeli bize yansıyor. Anneme çok üzülüyorum ne yapmalıyım?