Deniz Akkaya "Şişmanlarla görüşmüyorum, çocuğum olumsuz etkileniyor” demiş. Konu hakkında ne söylemek istersin?

Selam..🌸
Deniz Akkaya Şişmanlarla görüşmüyorum, çocuğum olumsuz etkileniyor” demiş. Konu hakkında ne söylemek istersin?
Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan “Dur Bi Dinle” programına konuk olan Deniz Akkaya, dikkat çeken açıklamalar yapmış. Akkaya, iki yıl önce yaptığı “Şişmanlar ve çirkinlerle görüşmek istemiyorum” açıklamasını yinelemiş. Sebep olarak ta 'çocuğum etkileniyor' demiş..

Fiziki ayrımcılığa sonuna kadar karşı biri olarak Deniz Akkaya'ya gerçekten büyük bir antipati duydum. İnsanlar ne için kilo alıyor, ilaç kullanan var, maddi koşulları yüzünden düzensiz beslenen var. Hormonel durumlar var. Bir çok sebebi var yani. Ee birde 'KENDİ TERCİHİ' olduğu için kilo alan var.. Çirkinlik konusuna girmiyorum bile..
Son zamanlarda duyduğum en itici beyanat olarak en tepeye koyup sözü size bırakıyorum?

Haklılık payı var mı?

Yoksa tamamen saçma bir düşünce olarak mı bakıyorsun?

#funda
Deniz Akkaya "Şişmanlarla görüşmüyorum, çocuğum olumsuz etkileniyor” demiş. Konu hakkında ne söylemek istersin?