Çocuğunuzun ataist olduğunu öğrendiniz ne tepki verirdiniz

Çocuğunuzun ataist olduğunu öğrendiniz ne tepki verirdiniz
Ahlaklı olsun, karakterli olsun, kendisine ve insanlığa faydalı olsun da, ne olursa olsun, önemli değil. Saygıyla karşılayacağız elbette tercih ve seçimlerini.
Evladim yok hiç anne olmadım ama Öncelikle saygi duydugumu söylerim ve kendimi sorguya cekerim temsil cihetine nerde gölge dusurdumde evladim bunu reddediyor, sonra çocuğumun hayata bakışı, duruşu, başka insanlara saygisi, bana, ailesine ve topluma olan yaklaşımına bakarim bunlarda bir sıkıntı yoksa özgür bırakırım ama hep müslüman olan bir insan olarak hayatıma daha daha dikkat ederim ki ben ona onceden olamadığım rol model olmayı basarayim ve her duamda evladim için onun inancı için içten içe rabbime sığınırım.
👏👏👏👏👏👏👏
Kendi kararına saygı duyduğumu söylerdim. Üzerine gitmekle bir şey değişmez.
Çocuğum yok ileride olursa nasip eğer böyle bir durumun içinde olursam ben gerçekten çok ama çok üzülürüm yani iyi bir evlat yetiştiremediğimi düşünürüm dünyam yıkılır.
Cevap
6Cevap
Özgürdür saygı duyarım
Islami iyi ögretirseniz çoçugunuz bu tip sorunlarla size gelmezler
Hanımefendi ben İslami dört dörtlük yaşayan ne ailelerin çocuklarıni biliyorum çocukları uyuşturucu batağına saplanmış siz evladınıza ne kadar İslami ogretsenizde kötü arkadaş herseyin başıdır
Çok büyük konuşmayın bence unutmayım Rabbım bazen sizi en sevdiklerinizle sınar unutmayın bunu yine söylüyorum 18 yaşından sonra bir çocuğu içinde yoksa zorla hiç birsey yaptıramazsınız ve her şeyi yapar ruhunuz bile duymaz
İslamın araplardan ibaret olmadığını derim ona. Günümüzdeki sahtekâr, sübyancı ve oğlancı, tarikatçi ve qəhbə arap sevici sözde müslümanlara bakıpta Tengri'den vazgeçmesin. Gök Tengrici olmasını sağlarım.
Çocuğu çöpe atacak halim yok ki benim ne diyim yani, demek ki gerekli nasihati biz vermedik ya da çocuk ona yöneldi. bu durum var diye ahlar vahlar durumuna giremem ki
Ata ist se sorun yok ateist se ben öğretememişimdir
Umarım yetiştirdiğim çocuk sırf özenti olma adı uğruna böyle saçma şeylere kapılmaz
Anasını s**timin oğlu
Sen kimlerle geziyon derim
Yanlis yaptığını anlatmaya çalışırım
bir şey yapmam, zaten bende öyleyim.
ataistse bir şey demezdim atayiz oglum derdim
Hiç bişi onun secimi ne diycem
ne güzel, atamızı seviyor derim
Hayatını yırtarım ahahsjdjcjc
ben de ateistim
Bir şey yapmam
Eski çocuğum
Öpüp basıma koyarım