Zira karışsam bile bir şey değiştireceğimi sanmam.. en fazla rol yapar

İlk önce hatayı kendimde ararım. Bir şeyi eksik ya da yanlış mı ettim diye. Sonra konuşurum. Baktım değişen bir şey yok, çok farklı şekilde konuşurum o vakit.
Polat avımdar.. bana göre sapkınlık ve sapkın bir birey yetiştirmek istemem. Gerekirse zincire bağlarım. Ben bu konuda geri kafalıyımdır ve hiç de fikrim değişmez.
Yönelimine karışmak zaten mümkün değil, sadece baskı yapıp aranı bozarsın. 🌈 Benim için önemli olan, çocuğum kimden hoşlanırsa hoşlansın kendini güvende ve koşulsuz seviliyor hissetsin. Karışmak yerine yanında durmak, destek olmak en iyisi. Sonuçta anne baba şef olmalı, gardiyan değil. 👩👧👦💕
Cevap
13Cevap
Konuşup ortak bir yol haritası cizeriz diye düşünüyorum gadası
tepkim aynen şu ahdhhd başı kıbleye gelecek adhdhd
https://www.youtube.com/embed/3jMuEa_ZfXYÇocuğunun ne istediğini anlamaya çalış, ama zorla yönlendirme yapma; onun kendi keşfini yapmasına izin ver.
doğuştan gelen bir şeye nasıl karışabilirim ki onu sadece iyi bir insan olarak yetiştirmeye çalışırım gerisine karışmam
Karma kendi karmasıdır. Ona zulmetmem, ancak eşcinsellik durumu varsa ona uzak durması için öğüt veririm
Fazlada salmaya gerek yok
Toplamak yine sana düşer
Büyük konuşanların başına gelince alacakları tavrı merak ediyorum.
Yanii psikolojik destek almasını sağlarım en fazla karışamam
Elden ne geliyorsa yaparım. Ama sonrası ne olur bilmem.
Allahım gelecekle ilgili korktuğum tek konular evlatsal🫢
Allah affetsin kinamıyorum ne gelirse Allah'tan tabi ama karışırım Allah imtihan ettirmesin..
Karışmam onun hayatı olacak ve sonsuza kadar bana bağlı yaşamayacak
Yani senle herseyi acik konuşması icin bazı şeyleri görmezden gelmen lazım ipleri azicik gevsetecen
Onu bilmem de fotoya koptum hiç güleceğim yoktu 😂
Benimde ya sjebdjsndk
Görsel KVP neftlix mi dhahzhzshsg
Kamera arkası gizli çekim bu sjsbshbdsj
Değiştiremeyeceğim şeylere karışmam.
Karışmama gerek olacağını sanmıyorum
karışmam. istediği cinsle sevişebilir.
Hayir karismam
karismam kendi tercihi
Bence çok anormal durum
Allah kötülüklerden uzak etsin
Karışirim
Gizli gizli aşk yaşarsa napacan sjsbsjj iki erkoş
Derdim yok bu ara, beynimi yormam lazım sjsbsnsn
Yeminle o kadar ders çalışıyorum ki ders kalmadıawk sjwbsjws ibranice öğrenmeye devamke edicem sonunda 😂
Tamam ahmet onu da yapacam 😄
😁
Ne, ne? 😑
Suratımı asamam ki ben kiyafet miyim 🙄😒
Ne tür elbiseyim 😄
Çiçekli diye bekliyodum tüh ya djbssb
Aklında niye yaşlı işi canlanıyo ya djdj cıvıl cıvl elbiseler var 😄
Ben canlandırırım birazdan sjnssj
Tabiki karışırım
Karışırım
Karışırım😭
Karışırım
Hayır
Kendisi nasıl mutlu huzurlu ise öyle olmalı onun hayatı bir defa dünyaya geliyor ve istediği gibi yaşamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?