Allah ın varlığının kanıtı:elinde Allah ın 99 isminin damgası var ve canlının yaratmaya aciz olduğu şeyleri atomlar yaratamaz atomlar cansızdır onda akıl yoktur içgüdü yoktur ölçemez biçemez renk ve koku veremez yarattığına ve kendi kendine hareket edemez ve Sonsuz Kainat var değil mi? Ama atomlar sonsuz değildir onlar sınırlıdır bu yüzden Sonsuz Kainatı var etmek için Sonsuz Büyüklüğü olan Tanrıya ihtiyaç duyar ve buda Allah tır Allah ın bir isminin anlamı El-Kebir dir anlamı büyüklüğünde sınır olmayan ama başka dinlerde Tanrı nın büyüklüğünün sonu olduğuna inanılır ve insan şeklinde insan gibi küçük olduğuna inanılır bu yüzden Hak Din İslam dır Cennet in var olduğuna dair kanıtlar: Yılan Araf süresine bakılırsa Cennetten kovulmuştur Kuran da bahsedilen canlıyı dünyada görüyorsun değil mi? Onun lanetlendiği de deniliyor onun karnının üzerinde sürünmesi bunun kanıtıdır ve Deve Cennet teki köşklerin örneğidir bu nokta da gördüğüne inanıyorsun önemli olan birşeyi mantığınla aklınla bulmaktır göz yanıladabilir ama akıl yanılmaz benden bu kadar soruların varsa İnstagram adresimden sor _xmuratt_ veya KizlarSoruyor sitesinden mesaj atıp sorabilirsin mantığına yatmazsa daha iyi kanıtlar sunmam için.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılçok samimi şekilde eğer tanrıyı bulmak istiyorsanız bunu insanların sözleri ve yönlendirmeleri sebep olamaz. Tanrıyı bulmak istiyorsan ondan istemen gerekiyor. Ben sabahtan akşama kadar da konuşabilirim ya da farklı inançlardan farklı insanlar da ama tanrı sözü nedir tanrı ne istiyor gerçekten samimi bir kalple dua eder onu tanımak istersen seni yönlendirecek güce sahip buna emin ol. Tanrı yukarda durup bizden uzak emirler yağdıran bir varlık değil. Bu kadarını kendimden çok emin olarak söylüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Mucizeler de, tanrının cevapları da hala günümüzde devam eden şeyler.
+1 yılMerhabalar! Hemen açıklayım.
1- Ölüme yakın deneyim yaşayan insanlar var nedense hepsi de aynı şeyleri görmüş; huzur, sevgi, beyaz ışık
İnan ateistler bile aynı şeyleri görmüş araştırabilirsiniz. Hadi buna inanmıyorsan geçelim diğer kanıta
2- Kur'an öyle sırlarla dolu ki anlatamam ve bu sırları çözmeye çalışan insanlar var unutma ki eğer Allah olmasaydı hepimiz öldükten sonra yok olacağız demektir bu sizin içinde kötü. Buna da inanmıyorsan geçelim öbür cevaba
3- Hiç düşündün mü Peygamber efendimiz eğer Allah olmasaydı bizi niçin Allah'a inandırmak istesin ki? Eline ne geçiyor? Bunu da geçtim
4- İnsanlarda ki akıl nasıl yaratılmış? Hayır yani ilk insan veya hayvan ne dersen de dünyada nasıl oluşmuş? Dünya ilk yaşanmayacak haldeydi sonradan düzeldi. O zaman insan veya hayvan veya bitki bunlar nasıl oluştu?
5- Enerji asla yok olmaz. Bu anlattıklarımdan da bir şey anlamadiysaniz Caner Taslaman ın videolarını izleyin çok şey öğrenirsiniz.
İyi günler01 Yorumla- +1 yıl
Son olarak bir bilim insanı dünyanın en huzurlu hareketi bu olmalı diye namaz hareketlerini yapmış. Halbuki Namaz hareketlerini bilmiyormuş
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvreni fizik kanunları ile bir nevi açıklayabiliriz ama insanın var oluşu bilimle alakalı değildir her bedenin bir ruhu var en basiti ruh olmasaydı hepimiz aynı bilince sahip olurduk tıpkı robot gibi. Beden ya da bazı organlar tıp ve bilim sayesinde yapay şekilde üretilebilse de ruhu ya da ilahi kitaplar da yer alan ruhani varlıkları bunlarla açıklayamayız, ben ölümden sonra ruhun ömrünün de bittiğini düşünmüyorum reenkarnasyon bu konuda mantıklı geliyor sonuçta bedeni hayatta tutan organlar ve onların sağlığıdır ama ruhun bir ömrü olup olmadığını ya da yaşını bilemeyiz
17 Yorumla- +1 yıl
Ruha inaniyorsaniz. Allah'a da inanmaniz gerekiyor. Reenkarnasyon Kur'an a aykırı
- +1 yıl
Kur’ân-ı Kerîm’de, çoğu kere iade kavramıyla ifade edilen yeniden diriltmenin kıyamet günü olacağı, bu diriltmenin bir defaya mahsus olduğu ve ölümden sonra tekrar dünyaya dönüşün asla mümkün olmayacağı konuları hiçbir şüpheye yer bırakmayacak kadar açık bir şekilde dile getirilmiştir
- +1 yıl
Ama diğer dedikleriniz doğru
Cevap sahibi+1 yılBen zaten Allah’a inanıyorum soruyu soran kişiye yanıt vermiştim reerkarnasyon olayı da mantıksal olarak yakın geliyor bu benim fikrim ama teşekkürler
- +1 yıl
Tamam, ben de sadece açıklamak istedim rica ederim ne demek
Cevap sahibi+1 yıl🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAteistim. Tek soru sorucam, kabullendir beni , bende müslüman olucam. 100.000 civarında peygamber , âlim gelmiş. Daha bir tanesi ölüp, ahirete giden dönen, olmamış. O kadar çok mucize uyduruldu. Peki tanrı neden bir tane peygamberine bile ahireti göstermemiş.
033 Yorumla- +1 yıl
Peygamberler, şu an berzah aleminde bir nevi cennet hayatı yaşıyorlar. Asıl cennete giriş, ancak kıyamet kopup mahşerde hesaplar görüldükten sonra gerçekleşir.
Müminlerin ruhları “illiyun” denilen ve “yüksekler” anlamına gelen yüce makamlardadır. Şüphesiz en yüksek derece peygamberlere aittir. Onlar o ruhanî berzah meclislerinde yine müminlere reislik yapıyorlar ve hakikatler üzerinde sohbet ediyorlar. - +1 yıl
Ölüp de geri gelen olmamış. Ama peygamber efendimiz bizi niçin illa ki Allah'a inandırmak istedin kendi çıkarı ne olacak ki, yani Allah var. Çünkü o da biliyor. Ve bize anlatıyor.
- +1 yıl
1- Ölüme yakın deneyim yaşayan insanlar var nedense hepsi de aynı şeyleri görmüş; huzur, sevgi, beyaz ışık
İnan ateistler bile aynı şeyleri görmüş araştırabilirsiniz. Hadi buna inanmıyorsan geçelim diğer kanıta
2- Kur'an öyle sırlarla dolu ki anlatamam ve bu sırları çözmeye çalışan insanlar var unutma ki eğer Allah olmasaydı hepimiz öldükten sonra yok olacağız demektir bu sizin içinde kötü. Buna da inanmıyorsan geçelim öbür cevaba
3- Hiç düşündün mü Peygamber efendimiz eğer Allah olmasaydı bizi niçin Allah'a inandırmak istesin ki? Eline ne geçiyor? Bunu da geçtim
4- İnsanlarda ki akıl nasıl yaratılmış? Hayır yani ilk insan veya hayvan ne dersen de dünyada nasıl oluşmuş? Dünya ilk yaşanmayacak haldeydi sonradan düzeldi. O zaman insan veya hayvan veya bitki bunlar nasıl oluştu?
5- Enerji asla yok olmaz. Bu anlattıklarımdan da bir şey anlamadiysaniz Caner Taslaman ın videolarını izleyin çok şey öğrenirsiniz.
İyi günler - +1 yıl
Verdiğin hiç bir cevap doğru değil betül78
- +1 yıl
Açıkla neden doğru değil. Şu an da yalan söylüyorsun Ateist. Ben bunları 3 yıl araştırdım
- +1 yıl
Son olarak bir bilim insanı dünyanın en huzurlu hareketi bu olmalı diye namaz hareketlerini yapmış. Halbuki Namaz hareketlerini bilmiyormuş
- +1 yıl
Namaz hareketi hintlilerin namastesinden geliyor. Hareketleri neredeyse bire bir aynı. Güneşi selamlamak için yapılır. Zaten namazda eskiden güneşi selamlamak için yapılırdı. Sabah öğle ve akşam olmak üzere üç defa.
- +1 yıl
3 yıl araştırdım demişsin ben 15 yıl araştırdım. Sonuç koca bir yalan. Söylediğin şeyler sana inandırılan saçma bilgiler. Neymiş berzah aleminde bir nevi cenneti yaşıyorlarmış. kim gitmiş görmüş?
- +1 yıl
Şimdi şunları oku
- +1 yıl
Başlangıç olarak big bang e bakalım. İlk olarak şunu anlamalıyız ki İslam dininin big bang ile sorunu yoktur. İslam dini big bang ın olduğunu inkar etmez. Yanlız İslam dini big bang ın yaratıcının elinde ve kontrolünde gerçekleştiğini söyler. Şimdi hangisi daha mantıklıdır bizim bunun rastgele bir olay olduğuna inanmamız mı?
BAŞLANGIÇ OLARAK BİG BANG PATLAMA İLE BAŞLAMAMIŞTIR. Big bang ondan çok daha önce başlamıştır. Patlamadan önce var olan bir toz bulutu vardı. UZAYIN BOŞLUĞUNDA VAR OLAN VE BİRLEŞİP AŞIRI YOĞUN, DEVASA BİR KÜTLE VE ENERJİ ÇEKİRDEĞİNE DÖNÜŞEN BİR BULUT. İşte patlayan oydu. O zaman bu toz bulutu nereden geldi Ateist. Bu bulutu oluşturan toz ve bu patlama için gereken enerji nereden geldi? Bu patlama kainat tarihindeki en büyük patlama idi herşeyi dışa doğru fırlattı ve bugünkü var olan kainatı oluşturdu. ki bu kâinat genislemeye devam etmektedir. VE BUNA RAĞMEN BİZ BU SÖZDE RASTGELE OLAYIN SONUCUNUN MÜKEMMEL BİR KAİNAT OLMASI OLDUĞUNA MI İNANALIM - +1 yıl
Haydi şimdi bunu açıkla
- +1 yıl
@GenesisCode 15 yıl araştırmadan bukadarmı bilgi aldın :)))
La ben 15 dk araştırdım saçma sapan 50 milyon yıl önce primatlar oraya gitmiş buradan şu ırkla birleşmiş oradan insana dönmüş hikayesini öğrendim araştır diyip durdun kafamı yedin al araştırdım peygamber hayatı 1500 sene önceki olaylara hikaye roman diyosun ama 50 milyon sene önceki hikayeleri evet ordaydım bizzat yanlarındaymışsın gibi inanıyosun prof :) - +1 yıl
Oysa başka her türlü patlama yıkılma ve kaosa sebep olurken Big bang in sonucunun mükemmel bir kainat olması olduğuna mı inanalım. İşte bu bilimle çeliştiği bir örnektir. Bununla neyi kastediyorum? Eğer kainatı bilim ile aciklayacaksaniz, bilimin kâinatın varlığını açıklayan bilimle celismemesi gerekir. Bilimde entropi denilen genel bir prensip vardır. Entropi prensibine göre bir sürecin üzerinde daha üstün bir kontrol olmadıkça o süreç kaosa meyillidir. Şimdi bunları somut terimlerle açıklayalım
- +1 yıl
Ülkeniz kimlere emanet ataaam sen kalk ben yatam allahım sonumuzu hayır etsin
- +1 yıl
Ateist benim yazdıklarımı acil oku. Göreceksin cevap veremeyecek sin yazmaya devam ediyorum zaten
- +1 yıl
Çocuğunuzun yatak odasından mutfak lavabosundan çalıştığınız yerden veya karmaşık bir kimyasal reaksiyondan bahsediyor olmanız önemli değildir. Eğer kontrol altında olmazsa kaos meydana gelir. Eğer çocuğunuz odasını toplamazsa, eğer lavabodaki bulaşıkları biri kontrol etmezse eğer birisi kimyasal reaksiyonu kontrol etmezse, sonuç rastgele ve kaos olacaktır AMA BİZ DEVASA BİG BANG PATLAMASININ SONUCUNUN KAOSA DEĞİL DE MÜKEMMEL BİR SİSTEME YOL AÇTIĞINA MI İNANALIM? İşte bu... Bilimin bilimle çeliştiği örnektir
- +1 yıl
Bu arada ben betül ün yazdıklarınıda desteklemiyorm aklıma yatmayan şeyler var ben tarafsızım çünki profesör bey :) senin givi yanlı değilim tarafsız medyayım ikinizde yanlısınız boşuna araştırma yapıyonuz ikinizde senelerinize yazık sadece beyninizi çalıştırın yeterli çok basit
- +1 yıl
Aynı şekilde, ateistler canlı varlıklar olarak bizim var oluşumuzu açıklarken evrim örneğini doğal secilimi kullanırlar. İlk olarak tek hücreli organizma vardı ve o tek hücreli organizmadan bildiğimiz canlılar evrimlesti ama eğer hayatımızdan bildiğimiz bir şey varsa o da şudur ki; bir şeye baktığınızda onun nereden geldiğini bilirsiniz. Bir resme baktığınızda ressamın var olduğunu bilirsiniz, bir heykele baktığınızda bir heykeltraş var olduğunu bilirsiniz BU ÖYLE OLDUĞU HALDE BİZ VARLIKLARA BAKIP ONUN BİR YARATICISININ OLMADIĞINI MI DÜŞÜNELİM? İste ateistin tasavvuru budur. Ateistin tasavvuru yaratıcı olmadan bizim doğal secilim yoluyla evrimleştiğimizdir. Ama bu teoriyi ileri sürenlere bir sorum var Doğal secilim bir çok şeyi açıklayabilir. Canlı türlerinin çeşitliliğini açıklayabilir, ama ruhun nereden geldiğini nasıl aciklayabilirsiniz? Eğer insan ruhunun varlığına inanıyorsanız bunu nasıl evrimleşmiş olarak aciklayabilirsiniz
- +1 yıl
Bir şeye inanmak zorundayız ve bunu ancak araştırarak buluruz
- +1 yıl
Betül sana cevap vereyim diğer arkadaş zaten kıt anlamaz o. Şimdi kopyala yapıştır yapmışsın Betül ama cevaplayayım. Bir defa sistem mükemmel değil ve evren daima bozulmaya doğru gider. Biz buna termodinamikte entropi deriz. Entropi evrendeki en güçlü yasadır. Hersey bozulmaya doğru gider. bir elma çürür, canlılar ölür, yıldızlar söner, bardak kırıldığında geri birleşemez. Evrende düzensizlik hakimdir. Entropiyi araştırırsan görürsün. ayrıca bing bang e yol açan enerji belki başka bir evrenin yokoluşundan kaynaklıdır. Bunu bilemiyoruz. Senin demene göre Tanrı yaptı. Hangi tanrı? Senin allah dediğin tanrı eski ay tanrısı Sin ' den başkası değil. Kenan'ın büyük tanrısı El' den başkası değil. El-ilah olmuş allah. Araştırırssn göreceksin.
- +1 yıl
Bu sebeple hayatı nasıl evrimleşmiş olarak aciklayabilirsiniz? Ve hayat olarak neyi kastediyorum? Tüm parçaları birleştirildiğinde bir vücuda yaşaması için güç veren şeyi kastediyorum. Bilimde vücuttaki tüm organların naklini yapabildiğimiz bir noktaya ulaştık Eğer istersek bir Frankenstein yapabiliriz. ama eğer insanlık tarihindeki dünyadaki tüm bilim adamlarını bir araya getirsek onlara can veremezler, biz bir karıncanın kanadını bile yaraticimizin yaptığı mukemmelikte yapamayız. Ve biz bir vücuda hayat veremeyiz işte bu sebeple TIP, ÖLDÜKTEN SONRA KİMSEYİ DİRİLTEMEZ. organları hala çalışmakta iken bile.
- +1 yıl
Bunu da cevapla. Kopyala yapıştır yapmadım bir videonun linkini atamadigimdan tek tek yazdım
- +1 yıl
Entropiyi açıklamıştım.
- +1 yıl
Tekrar tekrarlıyorum ve sana da sorayım Tıp öldükten sonra kimseyi DİRİLTEMEZ. Çünkü ruh yok. Organlarla olacak şey değil
- +1 yıl
Ama bir yaratıcı var.
- +1 yıl
Sorularla İslamiyet de senin sorunun cevabı yazıyor git oku da öyle gel Allah kelimesi eski Orta Doğu mitolojisindeki "el-ilah", "el-lath" isminden gelmektedir, iddiasına ne dersiniz? bu soruya yanıt vermişler
- +1 yıl
@GenesisCode ahsfasg kopyala yapıştır profları ikinizde çok iyi araştırmacısınız anladık tamamda genesis senin bilgin vardır bişey demedik benden bilgilisin 15 yıl ben 15 dakika araştırma olacak okadar fark tabiki ama sorun o değil hala anlayamıyorsun problem beyninde kaçkere söyluyorm hala söyluyorm diyorumki 50 milyon yıl öncesi muhabbetlere inanıyosunda 1500 sene öncesine neden inanmıyosun sorum bukadar basit araştırma yapmana gerek yok sadece aklın ile cevap ver
- +1 yıl
Betül islamı savunan biri elbette ki allah isminin el ilahtan gelmediğini binbir türlü kaçak cevapla inkar eder. Müslüman birine bunu anlatsam da anlamaz. Sana da söyleyince inkar edecek tabiki bu inandığın için öyle. Şimdi bütün evrenin yaratıcı var sana göre milyarlarca galaksi yaratmış her galakside milyarlarca yıldız yaratmış her yıldızın etrafında dönen onlarca gezegen var. Bu kadar büyük bir yapıyı inşa etmiş tanrı sonra gönderdiği kitapta diyorki, muhammedin evine gitmeyin o size söyleyemiyor ama rahatsız oluyor 😂 baksana sen koca yaratıcı neyle uğraşıyor. Bu mudur yani?
Cevap sahibi+1 yıl@__Betül__78 Bir tane soru sordum. Döktürmüşsun. Anlatmışsın boş , boş konuşmuşsun. Sorumun cevabını vermemissin. Ahireti ispatlayacak ufacık, bir bilgi vermemissin.
- +1 yıl
Kur'an a inanıyorsan ahiretin olduğuna da inanman gerek. Herkesin dini kendine. İster inanırsın ister inanmazsın her koyun kendi bacağından asılır. Cehennem de görüşürüz o zaman. Yalan yanlış şeyler soylemeyinn
Cevap sahibi+1 yıl@__Betül__78 boş yapıp yapıp duruyorsun. Ne anlatıyon. Elle tutulur bir şey yazmamissin sadece zirvalamissin. Ben sana bir soru sordum, bir cevap istedim. Ona cevap vermeyip, boş boş doldurmuş sun burayı. Cevabın yoksa, millete zekice konuşan yok deme, su an sen zekice cevap bile veremiyorsun. Sadece bir soruda bittin. Daha bir kaç soru sorsam, kalican orada, sen mi zekisin. Yürü git ya.
- +1 yıl
Herkes kendi bacağından asılırsa herkesin dini kendineyse nasıl cehennemde görüşürüz diyebiliyorsun acaba? Bana göre cehenneme yok sana göre var. Sana göre var diye olmuş mu oluyor?
Cevap sahibi+1 yıl@GenesisCode bir de zeki arkadaş ya, Kur'an'a inanıyorsan yazmış. Ateistim dedim, hala saçmalamaya devam ediyor. Bir soru, bir cevap o kadar. Onu beceremeyen zeki arkadaş 😃
İnsanların kanıt sunmasına ihtiyacın mı var? Düşüncen neyse araştır. Ona yönel. Kendin idrak et. Aksi olduğunda inanmışsın ya da inanmamışsın pek bir farkı da kıymeti de yok..
En önemlisi de empati. Karşılıklı anlayış ve hoşgörüden uzaklaşma.00 Yorumla
+1 yılDünyanın dönüşü güneş sistemi atmosfer herşey bi düzende var hareket ediyo kendiliğinden böyle bişey olacağını düşünmuyorum
015 Yorumla
Soran+1 yılBig Bang teorisine bak. Evren kendi kendine oluşabilir bir yaratıcıya ihtiyaç duymadan. Ayrıca evrende düzen yok
- +1 yıl
cevabın biraz saçma olmuş. dünyanın dönmesi tanrı ile alakalı değil. fizik ile alakalı
- +1 yıl
Big bang mi yaptı dünyanın etrafına bi atmosfer koyayımda dünyaya zararlı güneş ışınları girmesin diye ya da göktaşları elini kolunu sallayarak dünyaya düşsün diye yani bi patlamayla bukadar kebdi kendine oluşturuyorsa big bangdan allah razı olsun
- +1 yıl
Dünyanın kendi etrafında kaç km hızla dönmesi gerektiğini falan ayın etrafında ve herşeyşn güneş etrafında aynı düzende dönmesini falan herşeyi bi patlamayla oldu he :)
- +1 yıl
hayal gücün fazla geniş. naptı tanrı oturduğun yerden dur şu dünyaya atmosfer yapayım ah biraz da göktaşı olsun oh mis gibi oldu mu dedi :D
- +1 yıl
Güneşin insanları öldürmeyecek sıcaklıkta olcağını falan kışın fazla soğuk olmayacağını falan herşeyi iyi düşünmüş nekadar akıllı bir patlamaymış bu
- +1 yıl
birşeylerin olması için tanrıya ihtiyac yok. yaşamın oluşması için gereken şartlar oluşmuş sadece.
- +1 yıl
@GenesisCode baya iyi oluşmuş şartlar tam bir bilgim yok ama dünya yörüngesinden biraz dışarı çıksa neler olacağını biliyosun bukadar şeyin fizikle şansla evrendeki gazların sıkışmasıyla patlamayla olacağını zannetmıyorm aklıma yatmadı bilmediğimiz bi güç var bence o gücünde adı tanrı oluyor işte he siz inanmayabilirsiniz ben patlamayla falan kendi kendine bukadar düzen olacığını düşünmuyorm
- +1 yıl
Bu arada insanlar hayvanlar nasıl oluştu fizik ten iyi anlıyon anlatsana bi patlama oldu heryer oluştu tamam sonra yağmur yağdı tamam ağaçlar otlar çiçekler çıktı tamam sonra dinozorlar falan çıkmayamı başladı toprağa yağmur düşünce. Yerin altından insanlar çıkmaya başladı topraktan ya da ağaçların meyvwlerinden falanmı oluştuk kar yağdı inekmi oldu topraktan patlama oldu dünyada hicbirşey yok tmamam anladık hadi haklısında. Anlat işte insanlar nasıl çıktı milyonlarca çeşit balık baliba cart curt kanka nasıl inanacam bu fiziğe şimdi mantıksız olduğu için bi güç var diyorm benim teorimde bu milyonlarca önce olan fizik kuralları neden şimdi dünyada biten dinozorları geri getirmiyor mesela dünya aynı dünya ozaman oluşan şimdi neden oluşmuyor
- +1 yıl
Şu son yazdıklarından anlaşılıyor ki zerre biyoloji bilgin yok
- +1 yıl
@GenesisCode sende herşeyi biliyonda daha bişeyi anlattığını göremedik dün geceden beri yazdıkların şunlar şu yazıklarını görüyorumki fizikten anladığın yok şu yazdıkların a göre kitap okuman gerek şu yazdıklarına göre biyolojin çok kötü la ben hicbi araştırma yapmadan bukadar fikir üretiyorm sana soru soruyorm sen daha bana cvp bile veremiyosun gel getir diyorum big bang olunca insanlar havada oluşmadı ya maymundan geldik diyelim tamam maymun nerden oluştu peki anlatta bilek profesör bey
- +1 yıl
Zaten sorun orda araştırmadan fikir üretiyorsun. Ürettiklerinde saçma. Araştır biraz. Cansızdan canlıya nasıl evrildi, yaşam nasıl oluştu, gezegenler nasıl oluşuyor aç izle öğren
- +1 yıl
@GenesisCode birinde dedinki bigbang ile oldu özet geçtim baktım biraz büyük patlama tamam patladı karambole hadi diyelim oluştu dünya evren atmosfer yer çekimi bunda ne anlatıcak toprağın içinden çıkmıştır heralde ya da ilk 2 tane hayvan oldu onlar evrim geçire geçire kedi köpek kul insan oldu gibi bi saçmalık yazıyodur heralde başka ne dicek araştırasm bile gelmıyor çünki sen chp zihniyeti dümdüz evrimcisin diğerleride akp zihniyeti kaderci ikinizde aynı ben sizden değilim ada beynim var aklıma yatmıyorsa kusura bakma sende her denilene inanma kafanın içine bak :)
- +1 yıl
Ahaha oğlum konuştukça batıyorsun senin neyine cevap vereyim. Kurduğu cümlelerde nokta virgül koymayan adamın neyine cevap vereyim. Olayı CHP zihniyetine getirdin😂kendini komik duruma düşürüyorsun
- +1 yıl
@GenesisCode senin yazdığın 10 kelime yi bana yazman 20 dk sürüyor dedem gibi ağır yazarsan bukadar olur senin noktalaman iyi olsa nolcak akp de profesörleri koyuyor heryere senin gibiler bu olmaz diyor adam prof senin mantığına göre gayet bilgili sende aynı kafa işte senin noktalaman yazım imla klavuzun herşeyşn iyi diye beynin iyimi çalışıyor oluyır şimdi imamhatipli seni :)
kanıtlayabilirim ama kanıtlamam. kanıtlarsam herkes atesitiliği bırakır ahiret için çalışır. cehennem boş kalır
00 Yorumla
+1 yılahiret yok kanıtlayamazlar
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılİlimlerin dili ile ALLAH
Yazari şaban dögen bu kitabı okumanızı tavsiye ederim size.00 Yorumla
+1 yılKafana bir mermi sıkayım. Öğrenmiş olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılKanitlayacagina boş boş şeyler yazıyorsun
- +1 yıl
Bunun kanıtı kitapta yazıyor. Sen bu kısa hayatında iyilik yap. Garibanı sevindir. Allah' ta sana orda yardım etsin. Mutlu etsin. Bu sadece bir sınav. Kimse inanmak zorunda değil. Ama zor birşey değil iyilik yapmak. Hem sevap işlersin hem başkaları mutlu olur hemde eğer ahiret varsada zaten cennete gitmek nasip olur.
+1 yılBunun bir kanıtı olamaz. İstersen inanmazsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Akilli birimisin?
00 Yorumla
+1 yılUmrumda değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılYazma o zaman. İstediğim soruyu sorabilirim.
- +1 yıl
Ben de istediğim cevabı 😂
+1 yılama yok bence :D
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım