+1 yılBundan 3 yıl önce 105 kiloydum şu an 75 kiloyum daha da vermeye çalışıyorum, 3 yılda 30 kilo mu verebildin diyenler oldu, insülin direncim olduğunu ve çok çabuk kilo aldığım halde aynı şekilde zayıflayamadığımı bir türlü anlatamadım. Sana yapılan bana da yapıldı, dalga geçildi, çok ağladım. Küçüklüğümden beri şişmandım ama hiç takmazdım. Tartılmazdım bile. Ailem "Kızım bak kilolu kızlar evlenemez büyüyünce sorun olur" dediklerinde "Ben zaten evlenmek istemiyorum beni seven böyle sevsin" derdim. Sevgilim falan da oluyodu yani derdim sıkıntım yoktu. Ne kadar kilo alırsam alayım nedense kendimi hep 85 kiloluk bir fizikte hayal ederdim ve kendime balık etli derdim obez değilim balık etliyim. Sonra bir gün böyle dalga geçtiklerinde tartıya çıkıp 105 kiloyu gördüğümde zayıflamalıyım diye düşündüm o günden beri de diyetteyim. Dalga geçilmek kötü bişey ama vücudunuzla barışık olun diyen insanlara katılmıyorum çünkü obezite gerçekten bir hastalık. Sokakta insanların dik dik bakması, çocukların "şişko şişko" diye arkanızdan bağırması, beğendiğiniz hiç bir kıyafetin olmaması.. Şimdi düşünüyorum böyle olacağını bilseydim zamanında ailemi dinler gerçekten yediklerime biraz dikkat ederdim. Çok acı ki içinde bulunduğumuz zamanda fiziği kötü diye insanlara iş bile vermiyolar. Ne kadar zeki olursan ol, istersen Oxford mezunu ol, obezsen, suratın çirkinse, şişmansan işsizsin. Eskiden merdivenleri çıkarken nefes nefese kalır ölecek gibi olurdum şimdi seke seke çıkıyorum diyebilirim. Son 15 kilomu da verdiğimde içim çok rahatlayacak. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılyüzün güzel için temiz istersen 1000 kilo ol
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama dediğim gibi çevreden gelen tepkiler insanı bunalıma sokuyor, şimdi 75 kiloyum seneye evlenicem, bu halimle gelinlik giysem insanlar kesinlikle "Gelini gördün mü işte kilo fazlası var şöyle böyle" diye laf yapacaklar. Kulak ardı da yapamıyosun sonuçta eşinin ailesi olacak insanlar, kalkıp kavga da edemezsin ya da "Siz benim neler çektiğimi biliyo musunuz" diye bağıramazsın da :)
Soran+1 yılahahah bu çok iyiydii, ya doğru diyorsun tabi ki
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten zor bir durum, ilaç kulandığım için sürekli kilo alıyorum. Şu an 90 kilonun üzerindeyim. Aslında insan neyi ne kadar yediğini hesaplamıyor, kiloyu da dert etmiyor. Fakat ne zaman kalabalıkta yürüyorsun insanlar sana bakıyor, alışveriş yapcağın zaman neyi beğenirsen beğen sana olmıycağını biliyorsun. Ha işte o zaman kilo olmak ne demek anlıyorsun. Bazen her söyleneni üstüne alınıyor insan acaba benim kilomla mı dalga geçti diye. Bazen olmadık şeylere ağlıyor insan... zayıf arkadaşlarına bakıp insanlar onlara bakarken ben yanlarında görüntü kirliliğinden ibaretim diyor. Ama aslında çoğu insanın içinden daha temiz ve parlak bir gönlü olduğunu bilir. Ama insanlar onu değil beden ölçülerini görür sadece. Şu an 90 kilo olan ve üni ye yeni başlayacak bir genç kız olarak yazıyorum. Kim bilir belki daha da kilo alırım ilaçların etkisiyle belki de zayıflarım ama bu anılar insanın içinde ciddi yaralar açıyor. İnsanlar kilonuzla dalga geçerken sizde dalgaya dahil olursunuz ama eve gittiğinizde tek başınıza ağlarsınız. Dış görünüşün bu kadar önemli olduğu bu dünyada insanlar gerçekten acımasız.
43 Yorumla
Soran+1 yılinsanların ne dediği benim hiç umurumda olmadı ben sadece sinirimden ağlardım kimse arkadaş olmazdı kimse bana bakmazdı. şimdi bakanlar bakıyor ben kimseye bakmıyorum çünkü hayata küstüm
Cevap sahibi+1 yılGerçekten insanların kaybı naparsın :) en azından artık kim ne için yanında onu biliyorsun... kendine çizdiğin kesin çizgiyle hayatını yeniden düzene sokmuşsun helal olsun kardeşim.
Soran+1 yılçok sağol kardeşim
+1 yılyerken bize mi soruyosunuz * evladına bak gelmiş kilo verdim xd tavırlarına girmiş. biz spor salonlarında götümüzü terletelim bir antrenmanda 3 tişört değiştirelim 3-4 ay boyunca 1 gr şeker almayalım beyefendiler wufle pizza dibine gömülsün veya ev yemekleri neyse sonuçta sınırsız bir mekanizma yağ dokuları. olmaz kardeşim. zayıflamanı takdir ediyorum fakat burada da acıtasyon yapma
12 Yorumla
Soran+1 yılilaçlar yüzünden hasta oldum bebek :)
- +1 yıl
ne ilaçları
Hasta olmak kavramına katılmıyorum. Kilo almaya el verişli olmak var. Bende onlardan biriyim. Ama her insan için bir alarm noktası olmalıdır. Zamanında 95 kiloya kadar ulaştım. Ama bunun sonunun tehlikeye gittiği idrak ederek , diyet ve spora başladım. Hala spora devam ederim. Böyle olmalı herkes için. Tehlikeli boyutlara gelmemeli.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilolu olmak cok zor... ben hic zayif olmadim, kücükken annemler teyzemler falan beni kuzenlerimle kiyasliyordu onlar manken gibi zayif ben niye böyleymisim diye cok üzülüyordum toplum icinde diyorlardi :( ben kendimi begeniyordum (baliketli bir kiz cocugu iste sisman da degil) ama onlarin yüzünden kücüklügümden beri asaglik kompleksi cekiyorum kendimi begenmiyorum :( kücükken bide "kac tost yedin" diye dalga geciyorlardi :( yillar sonra daha cok kilo aldim, hep bunalimdaydim, kendimi begenmiyordum, tatli krizlerim oluyordu... bana "yeme o kadar fil gibi olup patlayacaksin" bile dediler 80 kiloya ciktigimda :( daha kötü oldum... okulda erkekler dersden sonra bana "sen oturunca bacaklarin daha da sisman gözüküyo" diye dalga geciyorlardi :( simdi 90 kilonun üstündeyim 1 yildir, üniye gidiyorum, cok zor... aynaya bakyorum begenmiyorum kendimi, boyum da 1.73 iyice babayigit sisman duruyorum... akrabalarim bana hep irikemikli babayigit kiz diyor, sürdugun arabaya sigiyormusun diye dalga geciyorlar... cok inciniyorum, gercekten bunalimdayim, kendimle hic barisik olmadim... kilo vermeye karar verdim bende 1 haftadir yürüyorum düzenli, Pilates de yapiyorum, yediklerime dikkat ediyorum, ama moralim bozuldugu zaman yine tatli yiyorum bundan kurtulmak istiyorum artik ölsem ben ya :(
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIstedigim kiyafetleri giyemiyorum, yüzmeye gidemiyorum, disari cikinca insanlarin icinde kendimi huzursuz cirkin hissediyorum insanlarin bakislarindan rahatsiz oluyorum... disarda yemek yerken utaniyorum... vs vs...
Soran+1 yılinsanları umursamazsan çok mutlu olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılKeske umursamaz olabilsem keske... bu cok zor, tek carem senin gibi zayiflayip bu yorumlardan kurtulmak ve huzura kavusmak...
Soran+1 yılzayıflamak kolay
Cevap sahibi+1 yılNe güzel vermissin sen tebrik ederim :) darisi benim basima... Ebru Sallinin Pilates programina baslicam yarin, 21 günlük, yürüyüs falan da yapcam... bide yediklerime dikkat edcem aksam özellikle.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :) ben diyetisyene falan gitmedim kendi programımı kendim yaptım umarım sende başarırsın :)
Cevap sahibi+1 yılImrendim sana, insallah basaririm bende :))
Soran+1 yılbaşarırsın inanıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılSagol moral verdin :)
Soran+1 yılunutma insanlık fizikte değiş kişilikte :)
Cevap sahibi+1 yılDogru, bende böyle düsünüyorum. Ama disgörünüse fizige bakan insanlar da oldukca cok :) ama ben baskalari icin degil kendim icin zayiflayacagim :)
Soran+1 yılbende öyle deyip başladım ve sonuç zayıflamaak.. umarım çok mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yılTesekkür ederim umarim sende cok mutlu olursun hayatinda :)
Soran+1 yılçok sağol :)
+1 yılBen 66 kiloyum ama boyum kısa yani 1.64 falan sanırım ben de kiloluyum ve dans ediyorum dansta hoca hadi bir partner alin dedigi zaman kimse benim dansimla ilgilenmiyor bile gidiyolar sort giyen zayif kizi seciyolar. Mesela 22 agustos dogum gunumdu ayni gun baska kizin da dogum gunu vardi kiz zayifti falan kiz iceri girerken herkes ciglik atti alkisladi konfeti patlattilar pasta geldi hemen dans etmeye basladilar ben iceri girdigimde kimse selam bile vermedi cok zoruma gitti benim dansima sira geldiginde hoca dans etti birilerini cagirdi ama kimse yok diye bile cevap vermedi tanimadigim biri geldi dans etti benle o da kesin acidigi icindir. Ne bileyim diger danscilarin yaninda kotu hissediyorum bazen ama insulin direncim var kilo alinca bel bolgeme toplaniyor ve zor kilo veriyorum kimse de boyle dusunmuyor zor bir durum kizlarla bile yemek yerken utaniyorum hepsi zayif benngobekliyim falan bir keresinde etek giymistim hemen bana bir kiz twitterdan laf sokmus
15 Yorumla
Soran+1 yılüzülme bunun için ben seninle dans ederim :)
- +1 yıl
Allaha cok sukur fizigimde sorun yok sadece etliyim kiloluyum biraz iste bir gun ben de sort giyip dansa gittim benle de dans eden oldu anlasildi iyice mantiklari ama gerizekalilar iste dansima bakmiyo ben 2. ayimda baya ilerledim hatta hoca bu cuma acilacak sinifta beni yardimci dans antrenörü yapti sen de sakin hayata kusme ama zamaninda yaninda olmayanlara da yuz verme ben oyle yapcam zayiflayinca bu arada sana da dans yakisir bence artik kimin yapip yapamayacagini anlayabiliyorum tipinden bile :)
Soran+1 yılben zaten dans ediyoruum. demek ki için temiz suratından bile anlıyorsun kimin ne olduğunu benimde öyle
- +1 yıl
Oyle mii sen ne tur dans ediyorsunn
Soran+1 yıltango ve salsa yapıyorum
Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. valla ben ılac kullanıyorum kilo alıyorum. zayıf değilim yani. tınlıyor muyum? hayır.. Allaha şükür güzelim. kilom olsada vücudum orantılı istediğim erkeği elde edebilirim.. istediğim kızla rekabet edebilirim :) sağlığım herşeyden önemli. ister 50 kilo olayım ister 100 umrumda değil :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılo ne özgüven o :D
- +1 yıl
Basit erkeklerin alternatifleri kadınlara göre her zaman azdır. İstediğin kadar kilolu ol erkeklerin genelini eşde edebilrcek durumdasın zaten
Bende sağlık sorunum yüzünden kilo problemi yaşıyorum, kilo vermeye çalışıyorum ama şu var bazı insanların yemeseydi bize mi sordu vb söz ve içinde bulundukları durum hem üzücü hemde düşüncesizce... Ayrıca pek az insan başkası birşey dedi diye kilo verir, kişi kendine saygısı için kendi için kilo verir normalinde diğer türlüsü zaten geçicidir. Neyse seni tebrik ederim azmin zaferi :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılya geri zekalı insanlar onlar. bir insan yiyerek 100 kilo alabilir mi hiç düşünmüyorlar buna çok gülüyorum. çok teşekkür ediyorum. zaferi elde ettim :)
+1 yılSğlıklı mutlu ömürler arkadaşım darısı başıma ancak merak ediyorum değişimini resim var mı? Bu arada nasıl ve ne kadar sürede zayıfladın
163 boy 68 kiloyum diyetisyene gitmeye başladım haftada 3 kez 45 dakika yürüyorum ama bugün kaçırdım diyeti dondurma yedim ve sinirlenp üstüne bide tatlı yedim ağlıcam ya gene başarısızm gene başarısız02 Yorumla
Soran+1 yıl150 kiloydum. fotoğrafı atarım tabi. ya sağlığım bozulmasın diye zayıfladım ve kendime baktım yoksa yemeyeceksek neden dünyaya geliyoruz dimi. boşveer bir şey olmaz yediysen
- +1 yıl
bende diyetisyene gidiyorum 11 kilo versem yeter dedi doktor inşallah bende senin gibi başarılı olurum.. değişimin resmini görmek istiyorm açıkcası bir sakıncası yoksa
- Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yıl"Kınadıgın şey basına gelmedikce ölmezsin"
Güzel söz...
Basarına hayran kaldım kardesim. Benm abide aynı sekildeydi simdi o dalga gecen s.. tkler abimin peşinde kosuyolar. Daha kötüsüde abimin kilo alma nedeni kullandıgı ilaclardı. İnsanlar sadece konusurlar neyin ne oldgnu bilmeden konusurlar.04 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle benimle dalga geçen erkekler kadınlar şu an peşimde koşuyor nedense
- +1 yıl
Genelde öyle olur zaten. Abimin mucadelesini asla unutamıyorm. Hasta haliyle spora gidiyodu. Annemde abimin pesinde ilaclarıyla kosuyodu aman bişi olur diye. Zayıflaması saglıgı acısındanda cok iyi oldu. Cok şükür.
Soran+1 yılo duygu çok kötü ya, çok şükür
- +1 yıl
abim uzun bir süre dısarı cıkmadı o dönemlerde
Merhaba arkadaşlar hayatım boyunca hep kilolu olmuştum sonra toplumdan ailemden kuzenlerimden dislaninca kilo verme kararı aldım insanların taniyamacagi şekilde zayıfladım arkadaş ortamim oldu şu an 3yillik bir iliskim var sevgilimle o zayıf zamanımda tanıştım şimdi malum pandemi falan var biraz kilo aldım evde olduğum için sürekli sevgilim bunu çok başıma kalkıyor sürekli zayıflamam için baskı yapıyor hergece ağlamaya başladım psikolojim bozuldu oysaki 10 kilo fazlam var ama o böyle davrandikca kilo veremiyor strese giriyorum ne yapacağım bilmiyorum bu yaz nisanimiz var benden soğur diye çok korkuyorum lütfen bir fikir verin
00 YorumlaOrta okulda aşırı kiloluydum ve okullar kapanır kapanmaz diyetisyene gittim sevdiğim çocuk vardı dalga geçiyordu yaz tatili bitti liseye geçtim ve o ilk gün bir gittim okula kimse tanıyamadı şu an 52 kiloyum hani gençlik dizileri var ya aynı onun gibi oldu okulun kapısından girerken saçlarımı attıra attıra girmiştim o güven çok başka bişey :)
07 Yorumla
Soran+1 yılherkes sana bakar falan oha der günde 100 çıkma teklifi gelir dsahdsadsa
Soran+1 yılen iyisini yapmışsıın :))
Soran+1 yılaynen öylee, şüküür şüküür :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim bu aradaa :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki hiç gerçekten aşırı kiloya sahip olmadım ama annem yıllarca onun istediği zayıflıkta olmadım diye diyet yaştırdı asla istediğim gibi yemedim şu an kaç kilo muyum 57 halbuki 47 olmalıymışım! Ama ne önemi var ki sayesinde kendimden nefret ediyorum ve kendimi kilolu görüyorum (65'in üzrrine çıkmadım) Aynaya her baktığımda sövüyorum. Artık psikolojik bir soruna döndü. Belki kilolu değilim ama aynı öyle hissediyorum :(
01 Yorumla
Soran+1 yılya saçmalama yapma şunu kendine
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımın hiçbir döneminde kilolu olmadım, hep zayıftım. Ancak insan kendisini başka birinin yerinde düşünebilmeli. Öyle birisiyle karşılaştığımda empati yaparım hep, kilolu olmak bir günah değil sonuçta. Ama insanlar çok acımasız.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu dünya acımasız
+1 yıl81-82 kiloyum göbeğim biraz çıkmış :D kaslaırm vardı benim :D nyse okul başlasın spora , maçlara atıcam kendimi. d
02 Yorumla
Soran+1 yıloo kaslaar eriyecek be koçuum yağ olacak onlar :D
- +1 yıl
yok yok :D devam 5-6 kilo dumbel var abi.. omuzlar geniş bir kodummu yerim adamı :D
Benim hic oyle bir proplemim olmadi oyuzden seni pek anlayamam allahta gostermesin tabi ben kilolu birini gordugumde gercekten uzuluyorum ama herkesin bir kusuru vardir bazilarininkide kilo oluyor dalga gecmek gercekten cok yanlis ayip etmisler.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
İnsanlarla dalga geçenlerde nefret ediyorum kendileri takıldıklarini sanıyorlar ama kim bilir karşı tarafın nasıl kalbi kırılıyor. Senide tebrik ederim arkadaşım büyük azim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl80 kilo üzerindeyim arkadaşların benimle dalga geçmesi mesela canımı yakıyor ağlıyorum dalga geçiyorlar dozer geldi falan ıstedıgım kıyafetleri alamıyorum hep bu yuzden uyumsuz gıyınıyorum gercekten bıktım artık..
29 Yorumla
Soran+1 yılaynen birde laf atmaları yok mu kendileri dünya güzelleri sanki.. yaa giyin uyumsuz gözünü seveyim salla nolacak
Cevap sahibi+1 yılKilo vermem lazım bugunlerde yüzüm iyice şişti kendimden nefret eder oldum sen nasıl kilo verdin?
Soran+1 yılözel diyet ve spor listesi ile ve kendimden hiç nefret etmedim hep kendimi sevdim
Cevap sahibi+1 yılpaylasanbılırmısın
Soran+1 yılözel paylaşabilirim
- +1 yıl
gecen sorumda paylastım bır kız 20kılo vermıs cayla bıtkısel sadece aktardan alınan 3ayda vermıs hemde ıstahı kapatıyormus
Soran+1 yıldoğru demiş
Cevap sahibi+1 yılburdan yazsan :/ @yendimkızbaşıma oha nasıl
- +1 yıl
9lu cay sanırım aktarlar bılır bıberıye mate cayı yesıl cay kekık ve bırkac tane daha var bunların karısımı burada 12.50ye satılıyormus cok da uygun zararsız bır cay :)
yalnız gerçekten resimdeki hale geldiysen çok tebrik ediyorum sana helal olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol
+1 yılehh kilo sorunum var...
evet..
sonracigima verdim.. biraz halada vermeye devam ediyorum..
ama ben kendim icin birisi dalga geciyor diye degil00 YorumlaTebrikler. İnsanları dış görünüşüne seçemeyeceği özelliklere göre değerlendirmek en saçma şeydir
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, haklısın
Dalga gecmeleri ise yaramis ama bak kilo vermissin ne mutlu sana, asla kendine guvenini kaybetme.
03 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçtiler diye kilo vermedim ki, kendim için kilo verdim :)
Soran+1 yılnihahahah :D
+1 yılAzmini tebrik ederim o zaman. Yakışıklı çocuk olmuşsun. Dalga geçen beyinsizdir. Nasihate ihtiyacı yoktur.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim kardeşim
benimde boyumla sorunum var umursamamaya çalışıyosun ama olmuyo :) bu arada kaç kiloydun ve ne kadar sürede 70e indin
03 Yorumla
Soran+1 yıl150 kiloydum ama boyum 190.. 150de baya çoktu ama bee
Soran+1 yılsağol ahaha :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir elbiseyi çok beğenirsin ama bacakların o elbise altında iğrenç duracağı için giyemezsin. Ve elbise ve etek bölümüne hiç bakamazsın.
33 Yorumla
Soran+1 yılüzülme.. sen dünyanın en güzel kadınısın
Cevap sahibi+1 yılÇok kilolu değilim ama bacaklarım kalın sadece hayatımda hiç etek giyemedim çocukluk hariç elbisede giyemedim
Soran+1 yılgiymee boşveer :)
O duyguyu hiç tatmadım çünkü hayatım boyunca kilom 50-51 kiloyu geçmedi.
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım hiç geçmez iyi bir duygu değil
Evet.. cidden çok acı verici. Bende çok şükür şu an saglikliyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok şükür
+1 yılseni pek tanımıyorum ama insan isteyerek kilolu olmuyor. kimsenin dalga geçme gibi bir hakkı yok
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle, ya keşke kimse kilolu olmasa kardeşim
- +1 yıl
benim annem ve ablam kilolu. Gerçekten onlarda hoşnut değil keşke olmasalar ama keşkelerle olmuyor işte
Soran+1 yılberaber yürüyüşler düzenleyin
+1 yılAzminize hayran kaldım, sizinle dalga geçenler kendi seviyelerini göstermişler sadece.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol kardeşim
tebrik ederim seni çok azimliymişsin boşver onlar ne derlerse desinler sen sadece kendini önemse
02 Yorumla
Soran+1 yılbu sayede zayıfladım işte :) çok sağol
70 kilo da az değil mi 190 boya bende 190ım fakat 80 90 ideal diye biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen bir deri bir kemik ama vücut yaptım şişti
105 kilodan 73 kiloya düştüm senin yaşadıklarını bende yaşadım :/
01 Yorumla
Soran+1 yıl150 kiloydum ulan hatırladıkça ahh be diyorum
+1 yılKilo alıp vermek çok basit birşey yeterki doğru olanı yap ;)
00 Yorumla
+1 yılBendede inceden var kız arkadaşım her zaman der " o göbek belime değecek arkadaş ! "
01 Yorumla
Soran+1 yılüfff sapıq
+1 yılbende de var biraz ama sıkıntı etmiyorum sende etme
02 Yorumla
Soran+1 yılkalmadıı kardeşim olsada sıkıntı etmemm artık, insanları umursamıyorum
- +1 yıl
ölümün oldugu yerde daha ne ciddi olabilirki
- Aile & Toplum konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılYere daha sağlam basiyorlar :)
06 Yorumla
Soran+1 yıldeprem oluyor birde galiba öyle derlerdi bana
- +1 yıl
Valla kim ne derse desin hersey sizin elinizde azim , hırs, gayret göstermeyip birde üstüne dalga geçildiginde sinirlenip yemeğe yumulanlar var.
Bence seninle dalga geçenlere teşekkür etmen gerekiyor bir açıdan. Onlar üzerinde bu kadar psikolojik baskı uygulamasa belkide Zayıflamaya hiç niyetin olmayacaktı. Olsa bile pes etmen kolay olacaktı. Sağlıklı bir vücuda sahip olmanda dalga gecenlerinde payı var unutma.
Soran+1 yılsağlığım için zayıfladım
- +1 yıl
Beni yanlış anlama ama pek samimi bulmadim saglik için zayifladim cümlesini. Eğer öyle olsa sigara icmezdin... veya yukarıdaki sorunda % 80 dalga geçilmesinden ve tek basina aglamalarindan bahsetmezdin. Daha çok nefes almam zorlaştı , hareketlerim kisitliydi, merdiven çıkamıyordum tarzı şeyler yazman gerekirdi. Neyse genede tebrik ederim seni çok yakışıklı ve fit olmuşsun.
Soran+1 yılsigara zaten içmiyorum fotoğraf çekmek için arkadaşımın elinden almıştım, alkol ve sigara kullanmıyorum. yoo güzel nefes alıyordum koşuyordum merdiven çok iyi çıkıyordum sıkıntı yoktu. sağol kardeşim
- +1 yıl
He he tamam
Kaç kilo verdin ve nasıl
03 Yorumla
Soran+1 yıl150 kilodan 70e düştüm. kendime diyet listesi hazırladım
Soran+1 yıl1 yılda
Zor bir duygudur eminim
03 Yorumla
Soran+1 yılöyleydi
Soran+1 yılsağol kardeşim
+1 yılBüyük azim tebrik ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol
+1 yılTebrikler azimle zayıflamışsın :)
010 Yorumla
Soran+1 yılhayatım azim oldu
- +1 yıl
Ben daha 5kilo veremiyorum ;) sen toplam kaç kilo verdin?
Soran+1 yılben 150 kiloydum 70 oldum
- +1 yıl
Ooo baya zayıflamışsın, nasıl yaptın peki?
Soran+1 yıldiyet, spor ve azim listesi :)
- +1 yıl
Güzel ama resimdeki sensen gerçekten, sigarayı da bırakmanı tavsiye ederim :)
Soran+1 yılsigara içmiyorum
- +1 yıl
Okay
Soran+1 yılokayyy :D
- +1 yıl
:)))
nasıl verebildin kilolarını?
05 Yorumla
Soran+1 yılgöbüşüme masaj yaptım
Soran+1 yılburaya 1 yılımı sığdıramam ki
Soran+1 yıldiyetisyen nedir ya. hiç diyetisyene gitmedim. merdiven çıktım. kendime diyet listesi hazırladım ve azim listesi
+1 yılNasıl zor knk nasıl harbi ya :(
01 Yorumla
Soran+1 yılsıkma canını kardeşim :)
eski halinin fotoğrafını atarmısın :) tebrikler :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltabii, teşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaklisin keske herkes senin gibi dusunebilse
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke..
yakışıklı dostum benim
00 Yorumlabence büyük bir başari :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor olduğuna inanıyorum yaşamak istemem
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım kimse yaşamaz
Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. kardeşim böyle bişeyin dalgası olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl zayofladın bende 15 kilo vermek istiyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlatayım ben sana şimdi 1 yılımı :D
Cevap sahibi+1 yılBacaklarım kalın kilom yokda basenden ne çekiyosam çekiyorum 1.60 boy 63 kiloyum 50 kilo olursam on üç kilo verirsem baya zayıflarmı bacaklarım falan bide diyet yapıp akşmlrı yürüyorum her gün
Soran+1 yılsadece basenin varsa halledilir o çok kolay
Cevap sahibi+1 yılEvt tek o nasl halketcm bu onüç kiloyu verdiğimde gidermi:)
Soran+1 yılah şu gizli kullanıcılaar ahh.. basen için kilo vermene gerek yok ki
Cevap sahibi+1 yılNapcam peki:) bacak kalınlığı bn genede veriyim yağ oranım yüzde otuz çıktı çok değilmi onüç verym
Cevap sahibi+1 yılSpor salonunada gttnmi bendemi gitsemki
Soran+1 yılonüç takmış onüç ver tamam onüçü dsa:Dsa
Cevap sahibi+1 yılVerip elli olcam inş gider bacaklar bu onüçle:))
Soran+1 yılok :D :D gider gider
Cevap sahibi+1 yılSaol:)
Soran+1 yılrica ederim :)
Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Helal olsun sana be
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiim.. çok sağol
Helal olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?