Boşanmak istiyorum ama ailemden korkuyorum ne yapmalıyım?

Bn 16 yasimda nişanlandm. Ailemin zoruyla. Annem eğer kabul etmezsem bni okula gondermiceğini, dişari çıkarmayacağını söyledi.11. sınıftm ozmn. Hiç umrunda olmadım zorla telefonda nişanlımla konuşturuyordu. Hep istemediğimi soyledim 16 yasımda bn saf bisey oldugunu anladm. Ailem anlamadı. Annem hep o ne der o mutsuz olur o üzülür diyodu bna. Gozu önünde yok oldugumu hiç görmedi. İntihar etmek istedim hemde kaç kez ama kuçüğüm korktum yapamadm. Annemle kavga ederken babam geldi yuzüme yumruk attı. Gozum mor okulla gittim. Sorarlarsada dolaba değdi de dediler bna. Anneme her istemediğimi söylediğmde bayılma numarası yapiyodu neyse evlenecegim gun babam kayinbabama eti senin kemigi bnim dedi. Birde biraz zenginlermis ya ondan verdi hep. O gün sımsıkı sarıldım babama evladm sonuçta cocuğum daha. O ilk gun çok korktum kalp kirizi geciriyomusum gibi kalbim sıkışıyordu. Sonraki gün yatakları ayirdim. Annemin kazağını cantama koymustum kimse gormeden. Cikardim sarıldım kokusunu içime cektim. O kadar cok korkuyordumki. Sonraki gun herkes ogrenmiş yataklari ayirdigimi annem aradı bizi rezilmi ediceksin diye birsürü hakaret etti. Sonra yine birlestirdim yataklari Aradan 3 ay geçti hamileyim 16 yasimda ama sürekli tartisiyoruz kavga ediyoruz hep. Bir gün dayanamadm kaptm bıçağı seni öldurürm dedim evden kaçtı babami aramş hemen gel kizini al. Babam aradı seni öldürücem bni rezil ettin filan dedi. Daym geldi tek ogün. Kimseyi getirmedim seni dövecekler dedi. Kaynanamla oturuyorum bide altli üstlü köy evi. Köydeyiz bide sıraladı bütün hatalarımı dayıma hata dedğide lambayi acik birakiyomusum. Bisey bilmiyomuşum. Dayım cekti bni odaya konuştu hırpaladı kızdı biraz. Sonra gitti. Cocugum oldu. O dogduktan sonra şiddete başladı aileme söylüyorum dinlemiyolar bile abim senden baska derdimizmi yok dedi. Sustum dayak yedim sustum hep annesinden babasindan hakaret işittim sustum. Tabi ailem bitek kavgalarda arkamda durmuyo hep yardm ediyolar bna maddi. Devamni yazamyorm kelime bitti.
Boşanmak istiyorum ama ailemden korkuyorum ne yapmalıyım?