Buraya'da göz atmak isteyebilirsiniz ✨🖤✨
Toplum içinde kendini olduğundan güçlü gösterir misin?
Buraya'da göz atmak isteyebilirsiniz ✨🖤✨

Genellikle toplum içinde kendimi hemen ifade edemem ya da Tamamen kendim olamam belli bir süre Belli bir zaman geçtikten sonra ister istemez kendimi gösteriyorum Evet yıpratıyor insan kendi olmadığı sürece il yıpranıyor yoruluyor bazen o ortamdan uzaklaşmak istiyor rahatlamak en iyisi Ama bu biraz da zamana bağlı kardeşim
Siz samimiyet olmadan kendinizi ifade etmek istemiyor gibisiniz. Doğrumu anladım?
Hayır.
Ben zaten oldukça güçlü bir insanım. İnsanın bir şahsiyeti vardır. Olduğundan güçlü olmak? Veya, olduğu gibi olmak...
Ben olduğum halim ile güçlüyüm, geçmişim ile okuduklarım, eylemlerim, karakterim ile... Yüzleşemediğim bir şey yok. O derece gülümsüyorum. 34 yaşında bir adam olarak... Bu şimdi bir bakıyorum da.
Beni oldukça neşelendirdi... :)
.
.
#Neşeliadam
Evet. benim sebebini bilmediğim bir şekilde oluşur bu duruş. normalde de asla pasif bir kadın olmadım fakat duygularımı saklamak adına ortaya çıkan bir Zırh oluyo bende dışarıya karşı.
Yebgeç burcu olmanın da katkısı var gibi 🙄
Büyük ihtimalle 🙄
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Olduğum kadar güçlü gösteririm 🧐
Evet buna şahitim 😲
Eig için teşekkürler 😹
Yine yine rica ederim ✨🖤✨
Cevap
7Cevap
Yeri ve zamanına göre değişiklik gösterir. Yanlış bir kişiliğe karşı duruş sergiliyorsam kükrerim. Mülayim bir tiple birlikteysem rahat olurum.
Gerçek gücümü göstermem yoksa herkesin senden bir beklentisi olur
En rahatı kendini topluma taşıtmak.😂
Taktik nedir? 😄
😂😂😂tuba kopardı beni
Bundan sonra böyle.😂 Kendimi boşuna taşımışım.😃😃
😂😂😂
Ya kendimi olduğum gibi gösteririm eksik veya fazla ne önemi varki kendim gibi göstermekten sonra
Güçlüyüm zaten de herkes lütfen kırmızı çizgilerini bilsin arkadaşlar
Allah'ın verdiği güç kadar hissediyorum.
Bazi kişilere karşı evet
Hayır gereksiz yorar insanı
Olduğum gibi gösteririm, zaten güçlüyüm
Evet zaman zaman
Maalesef evet
Evet
Evet
Uğraşmam
Oldugum kadar
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?