Yaşanması gereken hayatı yaşayamadığımdan sıkıldım, ailemden sıkıldım?

Merhaba iyi günler kendimi son çare olarak buraya attım hepiniz görüşleri benim için çok önemli yaşımı söylememin pek bi önemi yok sanarım. Düşüncelerim gayet olgunca ve ileri görüşlü biriyim ama bunlar hayatın içine atılmaya doyasıya yiyip içmeye yetecek etkenler değil. Kalkıp bir şeyler yapmak lazım ailemden çok sıkıldım aşırı dindar bir ailem var ve hayatı çok basitçe yaşıyorlar evden dışarı çıkmama karşılar adeta yeni gelin muamelesi görüyorum. Hayatın acı/tatlı gerçeklerini öğrenmeden ölmek istemiyorum çok basit bir hayatım var gerekirse çok sıkıntılarım olsun ama kuru kuruya ölüp ömrümü sonlandırmak istemiyorum. Babam ile aram çok bozuk sebebini öğrenmeyin boşver fayda etmez klasik tavsiyeler ilhamlar vereceksiniz nasıl olsa. Kaçıp gitmek istiyorum 0 dan yeni bir hayat kurmak bir cafede çalışmak, bir restorantta çalışmak, kurye olmak farketmez hayatın içine atılmak istiyorum annem ve kardeşlerimin şu an gözümde pek bi değeri yok ama kaçtıktan sonra çok özleyeceğimi biliyorum sizce bu özlem beni yıpratır mı yoksa yavaş yavaş alışır mıyım? Bir daha geri dönüşü olmayan bir yola çıkacağım çünkü kaçtıktan sonra ne bir daha geri dönmek nede arayıp sormak hiç biri gerçekleşmiyecek. Babamın hesabında bulunan 2-3 yıl çalışıp hak ettiğim 50-60 bin param var 18 yaşımdayım ama kendi param olmasına rağmen toz kondurtmuyor kasasında ise bir miktar para var 5-10 bin civarı o parayı alıp kaçarsam en azından yeni bir iş düzen bulana kadar beni aç açıkta bırakmaz. Beni görüşlerinizlen yanıltmaya çalışmayı denemeyin çok kararlıyım henüz genç yaşımda üstümde tonca sorumluluk sıkıntılar var gün bu gün yoksa canıma kıyacağım anlatamadığım anlatmak istesemde anlıyamıyacağınız sorunlarım var. Sizce yeni bir iş bulup tek başıma yeni bir düzen kurabilir miyim? Karnımı doyurup yatağımda yatabilsem yeter çok lükste gözüm yok yaşayabileceğim zorlukları söyler misiniz merak ediyorum sadece yoksa kararlıyım.
Yaşanması gereken hayatı yaşayamadığımdan sıkıldım, ailemden sıkıldım?