Ailemden gerçekten çok sıkıldım artik?

23 yaşında çalışan bir kızım. Evde annem babam babaanne ve iki erkek kardeşime yaşıyoruz. Bu zamana kadar ayrı bir Odam ya da bana ait bişey almadılar hiç gerikafali insanlar hep Elalem ne der onun kızı söyle is yapıyor söyle temizlik yapıyor yok evleniyor falan artık beni sinir hastası ettiler konuş konuş bbikmuyorlar. Iste eve geliyorum en ufacık Bişey den başlıyorlar bana kardeşlerim ne okuyor ne çalışıyor onlara bişey demiyorlar bütün sokaklarda gezuyorlar laf yk ben bir arkadaşımla buluşu cam desem kırk laf ediyorlar evde gelince süratlari beş karış. Maaşımı hep eve veriyorum içinden almadan harçlık gibi istiyorum bişey alicam zaman karışıyor lar çok pahalı diye kendi paramı istiyorum diyince başlıyorlar buzamna kadar kimin parasini yiyodun bilmem ne diye cidden artık psikolojim bozuldu iyi KTÜ birini bulup evlenip gitmek istiyorum sonunda. . sabah dayanamadım artık maaşımı istedim aldım bankaya yatırcam gerisinde harciyxam dedim eve gidince de muhattap olmiycam yemeğinde dışarda yiycem eve gelince de girip yatcam başka çarem yok konuşmayla anlatıyorlar çünkü it yerine koyuyorlar sizce dogrumu yapıyorum napmam ben bunlarla
Ailemden gerçekten çok sıkıldım artik?