Arkadaşlar ülkede adalet olduğuna veya olacağına i̇nanıyor musunuz? nişanlım yüzünden ölüyordum hala mahkeme sürüyor? Bu nedir ya?

Arkadaşlar 2020 mayıs ayında nişanlımın telefonundan fotoğraflarımıza bakarken gelen mesajla beni aldattığını öğrendim. O kadar çok üzüldüm ki.. Yıkıldım ya.. Zaten kim kaldırabilir böyle birşeyi? Kavga ettik ayrıldığımızı söyleyip birkaç hafta görüşmedim. Bir arkadaşıma misafirliğe gitmiştim akşam saatlerinde eve dönerken nişanlım yolumu kesti ve zorla beni arabaya bindirdi. Arabada tartışmaya başladık. Silah çıkardı bende kendimi korumak için tepki verdim ve boğuşma yaşandı. O sırada silah ateş aldı ve vuruldum hemen arabayı çalıştırdı ve hızlıca sürmeye başladı. Gerisini hatırlamıyorum. Sonra ne yaptı? Beni Kayseri Şehir Hastanesi acil servise bırakıp gitmiş. 1 gün sonra hastaneye benim durumumu sormaya gelince tutuklamışlar. O 1 ay çok zor geçti günlerce yoğun bakımda kaldım durumum çok ağırdı az daha ölüyordum ya.. Buna rağmen onu serbest bıraktılar. Ve mahkeme hala sürüyor pazartesi mahkeme var 1 yıl geçmiş hala ceza alacak. Yazıklar olsun adalete.. Silah çekmek nedir ya ölseydim? Ki bu şahıs benim kocam olacaktı.
Arkadaşlar ülkede adalet olduğuna veya olacağına i̇nanıyor musunuz? nişanlım yüzünden ölüyordum hala mahkeme sürüyor? Bu nedir ya?