Cidden bilen biri cevaplayabilir mi?
Ben mustekiyim uzlasirsam bana bi yaptirimi olur mu maddi olarak?
Dalga gececekler yazmasin lutfen.
Ben mustekiyim uzlasirsam bana bi yaptirimi olur mu maddi olarak?
Dalga gececekler yazmasin lutfen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır olmaz hatta karşı tarafatan şikayetten vazgeçmen için para istiyebilirsin bana para vermezsen şikayetimi geri almam diyip para teklifinden bulunabilirsiniz
Sana kalmış bir şey canın nasıl isterse uzlasirsan sana karşı herangi bir bir ceza yatirim olmaz
Tesekkur ederim... o zaman avukat is alabilmek icin bana oyle soylemis d mi?
Avukatlara güvenme bazıları şer. efsiz sahtekar insanlar örnek avukatlık ücreti istiyor istiyebilir hakkı tüketici hakmesi dava açılacak dosya dava masrafı diyip fazla para istiyor, tüketici koruma konuna göre dava dosya masrafı harç dava ile ilgili hiç bir ücret çıkmıyor dava açman için herangi bir para harcaman gerekmiyor devlet tüketici koruma kanuna göre öyle bir yasa koymuş diğer davalarda dosya masrafı dava açma harç gibi masrafkar çıkabiliyor eyer o avukat uzlaşırsan şikayetimden vazgeçersen ceza alacaksın bilmem sana yaprimi olur gibi bir şey derse inanma yalan söylüyor, sana karşı ne suç işledi sana ne zararı oldu
Bu avukat dedigim de arkadasim guya :D
Komsu kapimi darp etmisti ondan sikayetci olmustum. Uzlasma dosyasi acilmis. Ben acikcasi komsular tasindiklari icin bi daha da buraya gelmelerini istemiyorum sirf bu sebeple uzlasmak taraftariyim ama uzlasirsam adaleti mesgul etmis olursun ceza odersin dedi avukat...
Yok öyle bir şey uzlaşırsan ceza falan yok senin canın nasıl isterse öyle yap ben olsam para isterdim açıkcası o avukat dava açılacak senden para koparma derdinde dava açılsa bile tazminat davası açmıyorsunuz ki avukat tutmasanız bişey kaybetmesin gider ne oldu ne bitti anlatırsın savcı ceza ister suçlu ise ceza verilir şikayet için avukata ihtiyacınız yoktur ağır ceza alması için uğraşmak istiyorsanız avukat tutarsın
Ben de oyle biliyorum, arkadasim bi de boyle yapinca sasirdim acikcasi..
Komsunun 3 tane basit yaralama suci varmis onceden, zaten pis insanlar her bakimdan. Bu uzlasma karari da baglayici oluyomus sanirim. Bir daha bana veya aileme yaklasmamalari, bize veya esyalarimiza zarar vermemeleri konusunda madde koydurmayi dusunuyorum... mantikli d mi?
Uzlaşma konusunda sizinle ve karşı tarafla iletişime geçiyorlar biliyorum şikayet ettiğiniz kişi size bişey dedimi şikayetten vazgeçmeniz için özür dilemek para teklifi bir daha rahatsız etmeyeceğim sinirliydim kusura bakmayın kendime engel olamadım gibi bir şey dedi mi yani uzlaşırsan herangi bir ceza almaz dosya kapanır hiç suç işlememiş gibi olur şart koşabilirsin söylediğiniz mantıklı madde ekleyebilirsin
Beni ve kardesimi tehdit etmisti kufretmisti... uzlasma baglayici bi anlasma oluyomus o yuzden bu maddeyi ekleterek olayi cozmeyi dusunuyorum... avukat once onlarla konuscak sonra bizi ariycak, be oyle istedim de :D guvenlik acisindan..
Onu avukat değil uzlaştırmacı yapıyor avukatta para verme sakın böyle bir şey için isterse sen ona deki bana para ver dava mı sana vereyim sen bak 😂😂😂
:dddd mantikli 🤭😅
Sen istesende istemesen de uzlaştırmacı 2 tarafı da arıyor sizi uzlaştırmaya çalışıyor bakıyor sen yanaşmıyorsun dava açılıyor
Uzlasma avukati konuscak evet, arkadasim olan avukati buna karistirmayi dusunmuyorum.. zaten komsular problemli insanlar.. onalrla surec uzasin istemiyorum🙂
Evet once karsi tarafi aramasini soyledim adamin dediklerine gore davranicam
O avukat nerden arkadaşın oluyor nerde nasıl arkadaş oldunuz bizim ülkenin çivisi çıkmış savcısından tut avukat hakimine kadar bütün devlet memurları kanı bozuk belki hatırlarsın yanlış anlama ben hiç bir örgüte üye değilim adliye girip savcı hakim rehin almak için adliye gittiler giremediler ben isterdim adliye girip bir kaç savcıyı öldürmelerini
Bilmiyodum ne zaman olmus oyle bisi
Yeni biri bana takip isteği attı o sen misin
Haberlere çıktı ya en fazla ne 2 ay oldu İstanbul da çağlayan adliyesine dhkpc üyeleri girmeye çalıştı
😥onu bilmiyodum ama o bahsettigin teror orgutu diil mi ya
Evet terör örgütü dhkpc kimine göre terörist bir örgüt kimine göre hak savunan birileri, içeri girebilseydiler iyi olurdu hakim savcılar güçleri gariban kimsesizlere yetiyor gebertseydiler bir kaç tanesini
Knk sakin ya easy...
Mağdur mu müşteki mi?
Ben mustekiyim iste magdurum yani. Ayni ikisi de. Trol musun ya...