Tecavüzcü, sapık, ağır abaza, hırsız, katil, çapulcuları...
Adam öldürmek suç olmasa öldürür müydünüz?
Tecavüzcü, sapık, ağır abaza, hırsız, katil, çapulcuları...

Öldüremezdim yine de. Ne olursa olsun bir insanın canına kıyamam. Günah olsun olmasın yapamam.
İnsan birini öldürmeden kendini düşünmeli bence. Mesela birileri beni öldürse ne olurdu?
Çok saçma değil mi... Ailem var ise bensiz kalırlardı, tüm akrabalarımla birlikte çok üzülürlerdi değil mi... Üzülürlerdi... Peki ya düşündünüz mü Onca insan üzülünce ne olur bunun günahı yok mu yani bence var. Tek bir insanı öldürüp de kazandığımız günahtan çok fazla günah olacak toplamda değil mi...
Ben öldürmem ne olursa olsun, onca günahı, ağlayıp ah vay etmeleri ne kadar günah biliyor musunuz...
Çoğu kişi bilmiyor tabii. Ne ise, diyeceğim şu ki önce kendinizi o ölenin yerine koyun bakalım. Kendinizi öldürebilecek misiniz? Ben öldüremem kendimi. nasıl ki kendime kıyamıyorsam başkasının canına da öyle kıyamam...
Evet öldürürdüm bir kaç kişi 😅 ama sonrasında sadece suç olmaması değil, bana vicdan azabı da olmaması gerek. Yani insani duygularımı da kaybetmeliyim. Hayvanlara, insanlara ve doğaya ciddi zarar veren ve kıyanlardan başlamak isterim.
@lacivertgandalf
@Abdurrahman00t ben ne alaka?
Benim yerime açıklamış dedim, kim diye sordun kim olduğunu gösterdim..
@Abdurrahman00t 👍🏻
Benim düşünce yapımı ve hayat felsefemi İslamiyet oluşturuyor...
Onun yasak ve emirlerine göre şekilleniyor...
Dünyada ki kanunlar, dinle çatışıyorsa tercihim dinin hükümleri olacaktır...
Dinde adam öldürme, hangi durumlarda olduğu belli...
Onun haricinde ki öldürmeler cinayettir, katildir...
Yani hükümetlerin böyle birşeyi serbest bırakması, kişiyi sorumluluktan kurtarmaz...
👏🏻
Kesin öldürürdüm mesela şu geçen kızı öldüren kansız, ondan önce aynı haltı yiyen bir çokları, bunların yanında kin duyduğum bazı insanlar da var tabiki. Böyle bir durumda herkes yapar, bazıları var gerçekten yaşamayı haketmiyor bence. Hele o çocuklara saldıranlar var ya onları öldürmek için kullanmak istediğim çok farklı teknikler var. Hatta onlara özel yeni teknikler bile üretirim.
Cevap
37Cevap
İnsanlara kazık atarak kazandığını sananları o kazıklara geçirirdim herhalde.
Vay be
En ağır suç olsa bile acı çektirerek işkence ile öldüreceğim çok adam var başta Feto denen deyyus köpek.
Haklısın Zirve o adam
Ölümü hak edenler var. Ormanları yakan, taciz ve tecavüz suçluları, insanlara ve hayvanlara zarar verenleri öldürürüm.
Haklısın reis
Teşekkür ederim
Günah olmasa suç olmasa şu an kaçıncı leşimi yere sermiştim
Beni de öldürür müydün 😂
@EmirAdakul hala burda mısın
Gel birlikte seri katil olalım önümüze çıkanı öldürelim
@lacivertgandalf burdayım gandalfcım
Suç olup olmaması değil vicdan yapıp yapmamam önemli vicdan yapmayacaksam sıkıntı yok valla seriye bile bağlarım gerçi olay bi cinnete bakar bu ülkede de zaten herkes cinnete beş kala da yaşıyor ondan bu kadar cinayet var sanki
Yapmam kendim için uzak dururum yakinimda tutmam yeter bu bana ama toplum adina bazi suçları ısleyen kisileri topluma buyuk zarar goruyorum ve bu tur suclarin caydirici olmasi adina topluma ders olsun diye halk önünde oldurulmesi gerektiğini düşünüyorum
Özellikle 2016'da benden kredi çektiren ş****siz sınıf arkadaşımı 100 kurşunla, hayatımı türlü bahanelerle oyalayıp aşkı bir saniye bile bulmama fırsat vermeyen başka bir arkadaşımı 50 bıçak darbesiyle öldürürdüm. İkisi de hayatımı bitirdi.
Yok ben mümkün değil yapamam😐Yaşlı amca nereye gitti, bu arada o daha iyiydi sanki☹
Biraz böyle kalsın dedim.
Ahahahah 😂😂😂
Muhtemelen seri katil olurdum 🔪
Şaşırtıcı
Sebep niye şaşırtıcı ki 😂
Ben bu soruda susma hakkımı kullanmak istiyorum :D.
Hayır olmaz 😃
hayır çünkü benim ahlakım dinden değil iyi bir insan olma isteğinden geliyor, bir şeyin yanlış olup olmadığını din bana söylemeseydi de zaten onu kavrayıp ona göre davranırdım. mesela hırsızlık, cinayet vs. bunların etik olmadığını bilmek için dine gerek yok, iyi bir insansan ahlaklıysan zaten yapmazsın
Kiz cocuklari diri diri gomuluyordu ve o zaman bu gayet normal karislaniyordu. Yani gommeyenler sen ne kotu babasin diye yafta yiyordu. Ayrica arkadas din degil yasalar uzerinden sormus.
Evet ama böyle canım istiyor diye değil mecbur kalırsam çocuklarıma biri bir şey yaparsa elbete yaparım suç olsa bile günah diye bile bile yaparım acımam yani onlar acimicak ben neden
Kanunları bilmem Allah öldürme diyor o nedenle öldürmem... Kimin nasıl öldürülmesi gerektiği konusu benim için bir inanç meselesi
Hayır bunu yapmam fakat o anki yaşayacağım şey ile henüz tanışmadığım bir versiyonum ortaya çıkabilir...
Keske yuregim elversede insan sagligina zararli bikac kisi oldursem.
Hayır öldürmezdim, suç olmasa bile bunu yapamazdım, bir canı ancak Allah verir ve Allah alır, ben kimim ki Allah'ın verdiği cana kıyacağım.
evet öldürürdüm bizim kadınlarımızı öldürüp sonrasında hiçbir şey olmamış gibi dışarda gezen o erkekleri öldürürdüm
Kanka şimdi tecavüzcü falan öldürürüm diyeceğim ama onun yaptığından emin olamazsam nasıl olacak onu da bilmiyorum
Hayır, ALLAH'ın verdiği bir cana kıyamam. Vicdanım el vermez
Ölmek kolay ben işkence etme taraftarıyım, yaşattığı acıları yaşamadan ölmemeli.
Hayır.
Sonuçta bir can, canlı.
Suç olmasa bile insanı duygularımız var
Bunu hayal bile etmek kötü enerji.
Allah korusun.
İlahi adalete havale ederim.
Hayır yapamam merhametli Allah korkusu olan bir insan bunu yapamaz zaten öldürmek insanlık dışı bence
yok ya kimsenin kanına girmezdim ama hak eden olsa gözümü bile kırpmazdım.
Öldürürdüm. Tabi her kafama eseni değil
Kriter ne
Sosyetic sheqil açıklamış benim yerime
Kim?
Oldurmezdim yinede bu ulkede adam oldursende serbestsim her gun kadin cinayeti oluyor dur diyemiyoruz. Bu sistem ile yasamak cok zor.
Anayasal suç mu olmasa? Dini açıdan mı günah olmasa? Dini açıdan günah olmasa olabilir.
Hayır. Ama çoğu öldürürdü eminim. Zaten adam öldürmek basitleşti günümüzde.
evet çogu insanı ölürdü seri katil olurdum heralde
türkiye nufus baya düşerdi insan kalmazdı
Suç olsun veya olmasın aileme ve benim canıma kast edeni affetmem.
Hayır yapamazdım. Nefret ettiğim, intikam almak istediğim insanlar oldu ama zarar verme şansım olsa bunu kesinlikle yapmazdım.
Öldürürüm diyebilen su sartlarda da yapar
Sizce 🙄 kim öldürmez kii
Memlekette adam kalmazdı
Ülkede katliam yaşanırdı öyle bir şey olsa
Neler neler yaparım var yaa oohooo
Ewwt öldürürdüm kesin var kafamda bir kaç kişi
Evet zina yapan herkesiiiiiiiiiiiiiiiii
Ölmesi lazımsa yardımcı olunmalı
Hayır tabikide Allah'ı verdiği canı sadece Allah alır
Ölmeyi hakedenler elbette varda. Ben yapamazdım
öldürmem ama fena pataklarım
Seri katil olurdum.