Kişilik & Karakter Günahı cezası olmasa birini öldürür müydünüz? kerosenee Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl vicdandan bahsetmeyin bana Günahı cezası olmasa birini öldürür müydünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu günah ceza veya vicdan ile değil akıl sağlığı ile alakalı bir durum ve cevabım hayır hala aklım yerinde o derece zıvanadan çıkmadım... 0 0 Yorumla
Duyguuu7u11 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Hayır.Merhametin, vicdanım izin vermezdi. 0 0 Yorumla
sonrisasmísticas Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle 0 2 Yorumla sonrisasmísticas 1 yıl Bir kişi de değil. Tüm sülaleyi her seferinde farklı yöntemle. Yorumla kerosenee 1 yıl sende benim kafadansın Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir kaç kişi var 0 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sadece bir değil 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu günah ceza veya vicdan ile değil akıl sağlığı ile alakalı bir durum ve cevabım hayır hala aklım yerinde o derece zıvanadan çıkmadım...
Hayır.
Merhametin, vicdanım izin vermezdi.
Kesin öldürürdüm
Hayır
Kesinlikle
Bir kişi de değil. Tüm sülaleyi her seferinde farklı yöntemle.
sende benim kafadansın
Evet
Bir kaç kişi var
Sadece bir değil
Hayir
Tabi ki
Beni frenleyen günah ya da ceza değil.
Hayır.
Hayır içimdeki vicdan yine engel olurdu.