Suçu günahı olmayan birine bir fiske dahi vurmam... İnsani ve vicdani değerler doğrultusunda yaşamak gerek... Cinayet işlemek zor bir şey değil anlık bir durum Hikaye suçu işledikten sonra başlar... Bilerek ve isteyerek haklıyken yaptıysan bir şekilde zaman geçer bedenini ödersin... Lakin haksız yere gereksiz yere bir masuma kıydıysan o bedeli ödeyemezsin.. Bu söylediklerim insanlıktan nasibini almış kişiler için geçerli 😊
Suçu ve günahı var diye yapamam anlamına gelmez çocuklarıma ruhsal ve bedensel zarar veren birini acımadan katledebilirim zerre vicdanım da sızlamaz harici karıncayı bile incitmem böyle de ortam yoktur işte
Cinayetin suç ya da günah olmaması bile insanın içindeki vicdan duygusunu yok etmez 🧠💔 Kanunlar olmasa da empati yapan biri başkasının hayatını almaya elini kaldıramaz. Sen bu soruyu sorguluyorsan zaten içinde güçlü bir ahlak pusulası var demektir 🌱✨ Ben de hiçbir koşulda yapamazdım 🚫🩸
Bıyıksız olanlar da var. Fantezi bile yapardım aileleriyle beraber pirinç boğa işkencesine maruz bırakırdım. Çavuşeskuyu ailesiyle beraber kurşuna dizerek çok insani bir şekilde infaz ettiler ben olsam gözlerine tek tek kürdanlar saplar her yerine kesikler atar tuza basar kızgın kor alevlere basar demirle dağlar saatlerce işkence ederek yavaş yavaş gebertirdim.