Babam beni her şeyde küçümsüyor. Okulumu uzatmıştım kardeşim sadece 1 dersimde yardımcı olmasına rağmen okulu kardeşimin sayesinde bitirdiğimi konuşuyor. Üstelik dışarıya karşı konuşuyor tepki gösterdiğim de küfür ediyor bela okuyor. Takmamaya çalışıyorum ama dışarıya karşı beni çok eziyor. Haketmediğim belalar duyuyorum Allah senin belanı vericek falan diyor
Hayır tabiki de böyle konuşmaması lazım. Sende alınganlik yapma takma boşver o da ı iyice üzerine gelmeyi bırakır
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Takma diyorsunuz ama sürekli bu böyle bir şey oluyor Allah belanı vericek bir konu hakkında düşüncelerimiz uyuşmuyor sen bulucaksın merak etme falan diyor
Ve sosyal mecrayla ilgileniyorum hobi olarak, iş birliği vs yapıyorum ona bile kızıyor en ufak bir şeyde fikirlerimiz çatışıyor ben saygı gösteriyorum o hemen şerefsiz diyor napıcam bilmiyorum
Ve normal bir şeymiş gibi karşılıyor bugün eve geldi diyor ki okulunu kardeşi sayesinde bitirdi dedim falan yazıklar olsun dedim benim o kadar emeğim var tamam okulumu uzattım ama sadece 1 dersime yardımcı olmuştu kardeşim
Hayır tabi ki sadece harcadığı paralar zoruna gitti sanırım tabi bi yandan o da haklı ama ben onun için 1 yıl çalıştım hatta telefonumu falan kendim aldım babama para verdim falan işten çıkınca evde bir kavga şerefsiz namuzsuz oldum
Evet bir de ben korkmaya başladım psikolojim bozuldu sanırım acaba hayatıma alacağım kişi de bana böyle mi davranır beni değersiz mi hissettirir diye düşünmüyor değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır tabiki de böyle konuşmaması lazım. Sende alınganlik yapma takma boşver o da ı iyice üzerine gelmeyi bırakır
Takma diyorsunuz ama sürekli bu böyle bir şey oluyor Allah belanı vericek bir konu hakkında düşüncelerimiz uyuşmuyor sen bulucaksın merak etme falan diyor
Üni bitirdin is bul çalış hemen
Bitti zaten 1 sene markette çalıştım destek olayım diye işten çıkınca şerefsiz oldum
Ya her ailede birine yüklenirler işte. Hangi bölümü bitirdin peki? Ona göre iş bulabiliyor musun
Bilgisayar bölümü ama bölümüm üzerine iş bulamıyorum şu an pandemiden dolayı almıyorlar
Bilgisayar neyi tam olarak
İstanbul'da yaşıyorsan is imkani çok ama diğer şehirler zor
Neden vicdanımı parçalıyorsun
Nasıl yani
Aşırı üzüldüm çünkü
Yaşadığın şeyler gözümün önüne geldi şu an
Üzülme ağlama daha fazla
Hakediyormuyum diye düşünüyorum bir baba evladına Allah uzun ömür versin der mi? Sinirle de olsa sürekli söyler mi
Söylememesi lazım hele ki yabancı insanların yanında bunu hiç yapmaması lazım
Başka insanlara beni kötülüyor çok zoruma gidiyor 😢
Üzülme daha fazla baban bile olsa ağlama umursama keşke sana destek olabilsem
Ve sosyal mecrayla ilgileniyorum hobi olarak, iş birliği vs yapıyorum ona bile kızıyor en ufak bir şeyde fikirlerimiz çatışıyor ben saygı gösteriyorum o hemen şerefsiz diyor napıcam bilmiyorum
Babana iyice tilt oldum
Ve normal bir şeymiş gibi karşılıyor bugün eve geldi diyor ki okulunu kardeşi sayesinde bitirdi dedim falan yazıklar olsun dedim benim o kadar emeğim var tamam okulumu uzattım ama sadece 1 dersime yardımcı olmuştu kardeşim
Üvey evlat falan değilsin dimi
Hayır tabi ki sadece harcadığı paralar zoruna gitti sanırım tabi bi yandan o da haklı ama ben onun için 1 yıl çalıştım hatta telefonumu falan kendim aldım babama para verdim falan işten çıkınca evde bir kavga şerefsiz namuzsuz oldum
Para akışı kesilince değişti demek
Evet bir de ben korkmaya başladım psikolojim bozuldu sanırım acaba hayatıma alacağım kişi de bana böyle mi davranır beni değersiz mi hissettirir diye düşünmüyor değilim
İşte orasi sana bağlı önce iyice tanı
Sana davranışlarını iyi analiz et başkalarına davranışlarını ailesine davranışları bunlar çok önemli
🥺🥺
Ağlamayı keser misin artık lütfen 🙏🏻
Babam hakkında ne yapabilirim işe gireceğimi ve ona destek çıkmayacağımı söyledim öyle ya da böyle şerefsizim zaten onun gözünde
Sen para getirtikten sonra iyi olacaksan hiç olma
Umursama babanı muhabbeti kesmeye başla mümkün olduğunca konuşma
Çokta seviyorum onu kıyamıyorum sürekli öpüyorum ama son yaptıkları beni ondan uzaklaştırdı biraz uzaklaşmam lazım ondan
Kızların babalarına olan düşkünlüğü :) ama sen dediğimi bak fazla muhabbete girme
Teşekkürler 🙏🏻 peki sence bu şekilde yaklaşması normal mi? Ben mahcup oluyorum çevremdeki kişiler kim bilir arkamdan neler söylüyor onun yüzünden
Normal değil tabi ki olur mu öyle şey millete malzeme veriyor baban
Umursama
Öyle demekle olsa keşke