Güncellemeler
1 yıl
Aradan yıllar geçti o saydığım ortamların hepsini gördüm iş hayatı eğlence dostluk aşk ne varsa yaşadım ayrıca Türkiyede gezmediğim şehir kalmadı Bu yazıda kahve bardağımı bile rkadaşıma bakarak açtım yazmışım fakat baristalık bile yaptım yani cafede. burada bahsettiğim arkadaşımla geçen görüştük, sosyal medyada falan hala takipleşiyoruz. öyle yani güncelleme yapmak istedim 😅
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
menünün fotoğrafını çek. googledan bak. üzüldüğüne değmez
Aaa o nasıl oluyor anlatabilir misin?
sallıyorum menüde strawberry banana smoothie var
telefondan oturduğun yerden bak neymiş içinde ne varmış diye
İçinde ne olduğunu bilmem sorun değil. En başta ne istediğimi söylemem sıkıntı bir de kutuları çok garip şekilli şukullu oluyor nasıl açayım diye 2 saat oturup bakıyorum bee hiç tarzım değil doğrusu.
bende bu starbucksta küçük orta ya da büyük boy diyorum hepsinin bi adı var yoksa. hayatta tek derdin bu olsun.
Bir sonra ki buluşmanızda da sen ödersin bu kadar fazla sıkmana gerek yok canını
Yaa evet ama bunu nasıl yapacağım onu da bilmiyorum. Hesabı ödemek istediğimi nasıl dile getireceğim🤷♀️ Hani yanlış anlaşılmak da istemiyorum
bi dahakine sen öde olsun bitsin. bişey olmaz yavaş yavaş öğrenirsin
İşte sorun şu ki hesabı ödemek istediğimi nasıl dile getireceğim onu bilmiyorum.
Bence fazla takılma böyle şeylere, ama kahveyi açmak noluyor onu anlamadım😃
Değişik bir kutusu vardı ne yapayım 😂 bakınca nereden açılıyor bu mq dedim kaldım öyle. Sohbetim çokk iyidir ama yaa bayağa keyif aldığını söyledi.
Kıyamam ya, dediğim gibi rahat ol kasıntı durursan daha çok dikkat çekersin
Evet doğru haklısın elimden geldiğince rahat davranıyorum dışarıya zaten. Ama bunu kendi içimde savaş haline getiriyorum. Dışarıdan görsen sanki en rahat benim. Belki bir tık belli oluyordur ama sıkıntı değil o kadar.
alışık değilsin sadece sıkma canını o ödese ne olucak sanki
Evet alışık değilim. Ama bir yerden sonra böyle ortamlara illa bar clup için değil bi kafe olur restorant olur alışmam lazım. Hesap ödeme konusunu da halletmem lazım bir şekilde. Ama nasıl olacak bilmiyorum
heyecan mı yapıyorsun
Evet
korkunun üzerine giderek aşarsın sık sık git öyle yerlere çekinme kimse senden üstün değil unutma
Evet yaa haklısın. Ben normalde sessiz sakin yerlerde takılırım kimse olmaz hafif ruzgar, şarkı, cips falan bana ayak uyduran arkadaşlarım ile öyle yerlerde takılırdım. Ama şimdi çoğu ne yapacağız orada gel bi cafeye restorana gidelim diyorlar. Birden bu değişikliğe dengem şaştı. Alışmamıştım çünkü.
Bundan sonra yalnızken falan sık sık gidicem biraz alışmam lazım. Sonuçta sık sık karşılaşacağım böyle yerler ile
kesinlikle kendini kasma
Teşekkür ederim 🥰
rica ederim balım :)
Bu konuda heyecan yapmanı gerektirecek bisey yol ki zaten bana kalsa bi kadının parası olsa bile erkek hesabı ödemeli
Ben işte böyle düşünemiyorum. 🤷♀️
Ama tabii arkadaşlarım da böyle düşünüyor
Ona açık açık konuş ben hiç gitmedim ve biraz çekiniyorum de zaten anlayışlı biriyse sorun etmeden sana öğretir
Evett haklısın. Ama bunu bir kişiye söyleyebilirim. Arkadaşlar ile ortam kurup gittiğimizde falan sıkıntı olur ama şöyle bir avantajım var ki kalabalıkta dikkat çekmem 😅
Benimde böyle bı sorunum vardı o yüzden anlıyorum seni bitane yakın arkadaşımla hergun bitane kafeye gittik öğretti bana sonrasında şu an omadar rahatım ki hiç görmediğim gitmedigim yere bile gidince sanki gitmişim gibi hareket edebiliyorum
Teşekkür ederim. Ban yardım edebilecek böyle birisi var ondan rica etsem iyi olacak.
Evet önemli değil ne demek
o tarzını hiç bozma ufaklık sen kazınıcaksın.
:( ama bir yerden sonra böyle ortamlara alışmam lazım ki. Nasıl olacak onu bilmiyorum. Bir restoran olur cafe, avm vs sık sık karşılaşacağım yerler.
kaç yaşındasın kardeş sen
18
inan çok küçüksün kardeşim milleti boş ver sen zamanla herşey yoluna giricek ne yiyeceğin ne içceğin ne giyeceğin ne konuşacağın nasıl kişilerle arkadaslık kuracağın bunlar zamanla olucak sen kendini kimse ile mukayese yapma.
Tamam çok teşekkür ederim ❤️
rica ederim başarılar hayatta
Ay kurban olurum. 18 yaş kaygıları bunlar boşver
Ya aslında yaşla bir alakası yok gibi. Ben benim yaş gurubuma bakıyorum çoğu benim gibi değil. Hatta çoğu sevgili parası yeme peşinde her ortama girmiş girdikleri ortam da da hal haraketlerine dikkat etmeyen tarzdalar.
Tamam öyle denk gelmiş. Yıllar içinde öğrenirsin ya da pek gitmezsin ortamın değişir. 3-5 yıllık hadise ömürlük değil
Özgüvensizlik
Biraz kendi özgüveninden bahsetmek ister misin?