Ülke refahı için öncelikle fanatizm, kör inanıştan kurtulup, saygı ve mazluma el uzatılması lazım. Caydırıcı cezalar ve doğruyu yapan kimse desteklenip, yanlışı yapan veya yanlıştan olan kimse toplum dışına itilmeli. Biz ise kendi akrabamız, arkadaşımız, sevdiğimiz değilse saygı ve desteğimizi geri çekiyoruz. Ülkemizin refahı için öncelikle bizim ailemizden başlayarak doğruyu destekleyici, hatayı engelleyici yaşamamız lazım.
Eğitim olmalı din , yönetim , vicdan kavramları insanlara güzel bir şekilde anlatılmalı. Dindar bir insan ile tam tersi bir kişi çok iyi anlaşabilmeli. Sadece inançları yüzünden siyasi veya amaç ayrılıklarına düşmemeli. Siyasete din girmemeli. Kadın , erkek , bitki , hayvan kısacası tüm canlılara saygı sevgi öğretilmeli. Kadin-Erkek eşitliği tam anlamıyla sağlanmalı. Kadını alt tabakada gören eski çağ zihniyeti bitirilmeli. Hepsi daha iyi eğitim almalı. Toplumsal olarak ahlaki seviyemizi yüksektirsek zaten yolsuzluk , adam kayırma vb. Karaktersizce şeyler bitecektir. Bundan sonra da herkes hakettiği yerde çalışarak hakettiği değeri görmeli ve üretime yönelmeliyiz. Çiftçilerimiz mutlu ve geçim sıkıntısı çekmeden meyveler sebzeler ekip , sorunsuzca bunları satabilmeli. Aynı şekilde hayvancılık yapanlar da bu işten mutlu ve kazançlı çıkmalı. Bu mallar pazara , manava , kasaba gittikten sonra halkın da alım gücü yüksek olsun ki herkes belli standartların üstünde yaşayabilsin. Bu şekilde ülke de zenginleşir ve daha fazla saygı görür. Teknoloji yatırımları artar , değer görürüz paramızın alım gücü artar. Aslında şöyle düşününce yazdığım şeylerin tamamı eğitimden geçiyor. Biz ilk basamakta takılı kaldık sanırım. Daha çok yolumuz var.
Eğitim. Belirli eğitim seviyesinin altinda insanlarin üremesi yasaklanmalı. Kaliteli gene sahip, eğitimli kisiler üremeli ve aynı onlar gibi çocukları olmalı
İnsanlarla dalga geçen zengin sevici saltanat düşkünü iktidar değişip Anavatan partisi gibi silinirse İNŞALLAH 🙏İşte o zaman işçi çiftçi emekli öğrenci mutlu olur herşey çok güzel olur memleket Araplardan ve onlara çanak tutanlardan kurtulur