Görüşleriniz için teşekkürler soruyu de beğeni bilir misiniz?
Hayatta bazen güzel bir şeyler yaşadığınızda yanınızda olmasını istediğiniz kişi yanınızda olmayınca içinizden ne geçiyor?
Görüşleriniz için teşekkürler soruyu de beğeni bilir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaklaşık bir ay önce mezun oldum üniversiteden. Bir an önce okulumu bitirip sevgilimin yanına gitmek istiyordum ki en mutlu günümde mezuniyetimde sudan boş bir sebeple terkedildim. Hani iyi gün dostu bile olmayı başaramıyorsa insan. Bırak hiç bir şey de olmasın senin için!
Ağız dolusu beddualar edip ah etmek geliyor içimden. Ama yinede ona hakkımı helal ettim. Sadece bana yaşattıklarını kendinin de yaşamasını istiyorum. Belki o zaman bana ettiği zulmü anlar. Sabah akşam namaz kılıp sonra onu seven insana zulmetmeyi sevapdan saymayı, kendini nimet sanmayı bırakır !
Ondan etimle kemiğimle nefret ediyorum !
37 yaşındayım, seni tanımıyorum, belki sitede amca diye hitap ettiğin kişilerden biriyim, ama sana bir arkadaş olarak tavsiyem; kişiler üzerindeki beklentilerini daha düşük seviyelerde tut ki kendini üzmemiş ol ;)
#perso Seni anlıyorum. Bu şarkı çok güzel ✌
https://www.youtube.com/embed/PUiNB0UFwJM👉😇👈
Alıştım diyorum.
Ricalar
Cevap
15Cevap
Benim mutluluğum kursağımda kalıyor valla. 2 dakika bir yere gidiyor hemen özlemeye başlıyorum. O mutsuz olunca otomatikmen bende mutsuz oluyorum. O mutlu olunca bende mutlu oluyorum.
Farkındalık hissedince böyle baya kötü olabiliyor o an, boşluğa bakıp gözlerini aramak falan zor birşey.
Tabirine katılıyorum birşeyler eksik guluyorsun ama içten değil gibi oluyor
Bu olayını artık kanıtsadım. O yüzden kimsenin yokluğu zoruma gitmiyor.
Isteyecegim biri yok maalesef ben kendime yetmeye çalışıyorum herkesten izole olmuşum
İçimden değilde.. Hayal dünyasına dalarım hemen efendim.. Zaten hayalleye hayalleye geçti ömrüm..
Neyleyim tacı neyleyim sarayı içinde salınan yar olmayınca.
Olmasını istediğim bir kişi yok. Genel olarak insanları sevemiyorum maalesef.
Genelde yanımda olanlar kötü şeyler yaşattıkları için iyi bir şey olduğunda yanımda olmuyorlar :/
Hatırladığım her an yanımda olduğu gerçeğini değiştirmiyor. O an yanımda olmasını isteyeceğim kişiyi çok seviyorumdur ve seviyorsam zaten hep yanımdadır her hatırladığımda bir kez buluşuyoruzdur
gülümsüyorum sadece. mutlaka bir gün olacaktır yanımda. her anımızda birbirimizi bırakmayalım. amin
Amin ⚘
@GevezeGenc <3
Böyle bozuk çekirdek yemiş gibi oluyorum en mutlu anda sokarım hayatına diyorum sonra
İşte o zaman dananın kuyruğu kopuyor. Her şey kötü gitmeye başlıyor. Ve başa sarıyor.
oyle durumda hıc bulunmadım.
Tadı çıkmıyor buruk geliyor eksik kalıyor...
Kaybolmuş ve ağlayan bir çocuk gibi...
Öyle hissediyorum
Eksik hissediyor insan.
Öyle bir durum yaşamadım henüz
Yanımda olmasını istediğim bir kişi var olmasa bile yanımda hissediyorum o yüzden sıkıntı yok
O kadar alışmışım ki yokluğuna hissetmiyorum
Biraz buruk oluyorum.
Bomboş hissediyorum
Alıştım
Yarım, buruk
Eksik hissediyorum
Eksik hissediyorum
Keşkeler
Yani keşke şöyle olsaydı falan
Boşluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?